הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלוזקזמין וכנדראטין

hard worker

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
בעבר סבלתי משבר מאמץ בטיביה כרגע התחילו לי כאבי רגליים שוב .. האם התוסף הזה יכול לעזור לי בדברים כמו דלקת או שבר מאמץ חוזר ? .. תודה רבה לעונים

היו מחקרים בנושא?
אני יודע על מחקרים בקשר ליעילות לגבי ארתריטיס ניווני (מחלה שכנראה אין לך מה לחשוש ממנה בחמישים השנים הבאות) עם תוצאות לא חד-משמעיות. לא סביר שהם יועילו לשברי מאמץ, הם משפיעים (אם הם משפיעים) על הסחוס, לא על עצמות.

אני יודע על מחקרים בקשר ליעילות לגבי ארתריטיס ניווני (מחלה שכנראה אין לך מה לחשוש ממנה בחמישים השנים הבאות) עם תוצאות לא חד-משמעיות. לא סביר שהם יועילו לשברי מאמץ, הם משפיעים (אם הם משפיעים) על הסחוס, לא על עצמות.

זו השאלה בעצם. אם נתעלם לרגע מהושא הנוכחי של שברי מאמץ, האם יש תועלת מנטילת התוספים הנ״ל?
הפרסום שלהם גדול מאד והם נמצאים בין היתר גם במגה גלופלקס שנמכר בכמויות לסובלים מדלקות פרקים וכד׳.
ממה שאני זוכר שקראתי בעבר בנושא, הם לרוב יעילים אך רק לאחר נטילה ממושכת.

אם הוכח כי הם בלתי יעילים באופן גורף, אשמח להרחבה בנושא.

• פותח/ת השרשור
זו השאלה בעצם. אם נתעלם לרגע מהושא הנוכחי של שברי מאמץ, האם יש תועלת מנטילת התוספים הנ״ל?
הפרסום שלהם גדול מאד והם נמצאים בין היתר גם במגה גלופלקס שנמכר בכמויות לסובלים מדלקות פרקים וכד׳.
ממה שאני זוכר שקראתי בעבר בנושא, הם לרוב יעילים אך רק לאחר נטילה ממושכת.

אם הוכח כי הם בלתי יעילים באופן גורף, אשמח להרחבה בנושא.
מצטרף אלייך בנושא הזה

כאן תוכל לקרוא קצת על זה.

תודה על הקישור. אני מסכים עם הערות העורך בתחתית העמוד:

Glucosamine is better than nothing, but it by itself probably isn't going to be magically effective for reducing osteoarthritic״ symptoms. It would need to be paired with other protective factors (exercise, a low inflammatory diet, perhaps other supplements, etc.)״
Kurtis Frank

If you increase a car's efficiency from 40mpg to 42mpg, you can accurately say that its efficiency has improved.
But is it really notable?״
That is the crux of glucosamine - it helps with osteoarthritis, but not by much. So if you go in knowing that, you should be okay.״

Sol Orwell

אני גם מכיר שיש מחקרים לשני הכיוונים, אבל מדובר על התוספים בהקשר של סחוס ולא שברים כלשהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית