הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית טלויזיית LED לחדר

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום לכם, ככל הנראה ליום ההולדת שלי אקנה לי לחדר טלוויזית LED 42-46 אינץ'.
בגדול היא אמורה לשמש בעיקר לצפייה בסרטים דרך כבל HDMI שיתחבר למחשב.
אין לי מושג למה לשים לב ואיזה קריטריונים חשוב לקחת בחשבון כשבוחרים טלוויזיה, כמובן שתיהיה במחיר שפוי, ז"א עד 3,500 ש"ח.
אז קדימה, מי שיודע על מה להמליץ, אשמח להצעות אפילו אם יש לכם אולי דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו.

תודה.

קודם כל אם אין לך חדר גדול במיוחד אני לא חושב שאתה צריך מסך כ"כ גדול ורחב.

דבר שני, היום לצערי אני מכה על חטא על זה בטלוויזיה הנוכחית שלי וזה מציק לי בכל דבר:

תשים לב שאפשר לראות את כל התמונה בטלוויזיה ולא חצי תמונה מכל צד מה ז"א ? לדוגמא:

אתה רואה עכשיו משחק כדורגל ולמעלה מצד שמאל בד"כ יש את "תפריט" התוצאה עם 2 הקבוצות, כמה שערים נכבשו ואיזה דקה.

אצלי בטלוויזיה אי אפשר לראות את הדבר הזה במקרה הרע ובמקרה הטוב אולי אפשר לראות חצי "תפריט".

ניסיתי לשנות לכל סוגי התמונה שיש בטלוויזיה עצמה ובאף אחת מהן אי אפשר לראות נורמלי אז גם לזה תשים לב.

דבר נוסף, שבוע שעבר התקנתי לראשונה ממיר HD של YES(ושתבין קניתי את הטלוויזיה הזאת לפני כמה שנים במיוחד בגלל שיש לה FULL HD)

וכרגע מה שקורה זה כשאני מעביר מערוץ לערוץ קורה מצב שיש פשוט מסך שחור בסביבות 10 שניות ואז הטלוויזיה "מתעשתת" ועוברת לערוץ שהעברת אליו.

עוד דבר: אם יש לך קונסולות משחק כמו PS3 או XBOX360 תוודא שיש לך לפחות 2 כניסות HDMI בטלוויזיה ורצוי שימוקמו באחד הצדדים כדי שגם תוכל לשחק בקונסולות וגם תוכל לחבר את הטלוויזיה למחשב כדי להעביר אליה סרטים.

אישית אני כמעט ולא משתמש בזה אבל לא יזיק אם אתן לך את זה כרעיון אולי זה יעזור לך: תרכוש "זרוע" לקיר שתוכל להרחיק מהקיר ולסובב לכיוונך כדי שיהיה לך נוח לצפות מכל מקום בחדר.

אני סתם רוצה להגיד שבטלוויזיות LED הFRAMES רצים מאוד מהר,וזה נותן תחושה של סרטים זולים.
קשה להסביר ,לי אישית זה מאוד מציק

הבעיה ב
קודם כל אם אין לך חדר גדול במיוחד אני לא חושב שאתה צריך מסך כ"כ גדול ורחב.

דבר שני, היום לצערי אני מכה על חטא על זה בטלוויזיה הנוכחית שלי וזה מציק לי בכל דבר:

תשים לב שאפשר לראות את כל התמונה בטלוויזיה ולא חצי תמונה מכל צד מה ז"א ? לדוגמא:

אתה רואה עכשיו משחק כדורגל ולמעלה מצד שמאל בד"כ יש את "תפריט" התוצאה עם 2 הקבוצות, כמה שערים נכבשו ואיזה דקה.

אצלי בטלוויזיה אי אפשר לראות את הדבר הזה במקרה הרע ובמקרה הטוב אולי אפשר לראות חצי "תפריט".

ניסיתי לשנות לכל סוגי התמונה שיש בטלוויזיה עצמה ובאף אחת מהן אי אפשר לראות נורמלי אז גם לזה תשים לב.

דבר נוסף, שבוע שעבר התקנתי לראשונה ממיר HD של YES(ושתבין קניתי את הטלוויזיה הזאת לפני כמה שנים במיוחד בגלל שיש לה FULL HD)

וכרגע מה שקורה זה כשאני מעביר מערוץ לערוץ קורה מצב שיש פשוט מסך שחור בסביבות 10 שניות ואז הטלוויזיה "מתעשתת" ועוברת לערוץ שהעברת אליו.

עוד דבר: אם יש לך קונסולות משחק כמו PS3 או XBOX360 תוודא שיש לך לפחות 2 כניסות HDMI בטלוויזיה ורצוי שימוקמו באחד הצדדים כדי שגם תוכל לשחק בקונסולות וגם תוכל לחבר את הטלוויזיה למחשב כדי להעביר אליה סרטים.

אישית אני כמעט ולא משתמש בזה אבל לא יזיק אם אתן לך את זה כרעיון אולי זה יעזור לך: תרכוש "זרוע" לקיר שתוכל להרחיק מהקיר ולסובב לכיוונך כדי שיהיה לך נוח לצפות מכל מקום בחדר.
ממיר, לא בטלוויזיה ( זה קורה בדכ בטלוויזיות עם חיבור ישן) כנראה שלא קנית טלוויזיה מתוצר טוב

• פותח/ת השרשור
תודה לעוזרים.
כמו שאמרתי, הטלוויזיה בעיקר לסרטים מהמחשב.
אין קונסולות ואין בכוונתי להביא לשם ממיר בנתיים, אולי בהמשך.😃

הבעיה ב

ממיר, לא בטלוויזיה ( זה קורה בדכ בטלוויזיות עם חיבור ישן) כנראה שלא קנית טלוויזיה מתוצר טוב

גם בממיר הישן וגם בממיר HD שיש לי עכשיו זה קורה. אני כבר לא יודע אם זה הממירים או הטלוויזיה. קניתי טלוויזיה של טושיבה 32 אינץ'.

3500 זה הרבה יותר ממה שאתה צריך... מה המרחק בין המיטה/ספה/איפה שתשב לראות סרטים למיקום שבו אתה רוצה לשים את הטלוויזיה?

• פותח/ת השרשור
3500 זה הרבה יותר ממה שאתה צריך... מה המרחק בין המיטה/ספה/איפה שתשב לראות סרטים למיקום שבו אתה רוצה לשים את הטלוויזיה?
המרחק לא גדול.
אני רוצה לתלות אותה על זרועה מתקפלת משמאל למיטה, כך שכשארצה לצפות בה אני פשוט אכוון אותה שתיהיה ממש מעל המיטה(עד 2 מטר מהראש).

המרחק לא גדול.
אני רוצה לתלות אותה על זרועה מתקפלת משמאל למיטה, כך שכשארצה לצפות בה אני פשוט אכוון אותה שתיהיה ממש מעל המיטה(עד 2 מטר מהראש).
אצלי המרחק הוא קצת יותר מ2 מטר ו32 אינץ ממש מצוין לי.. לדעתי 36 יספיק לך לא צריך 42. אפשר למצוא ב1800-2000 עם כל מה שאתה צריך בזאפ 😃

• פותח/ת השרשור
הבנתי, ועכשיו שוב לשאלה העיקרית.
על איזה קריטריונים להסתכל, איך לבחור?

מינימום FULL HD, ניגיודיות כמה שיותר גבוהה [1:10M לדוגמה], וסוג פאנל.
בתכלס פאנל זה הכי חשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית