הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מהמסה..

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
לפני :

55vd.jpg

אחרי :

uvjp.jpg

משקל 76.5 , אני יודע חזה מוזר , בגלל הגנים זה לא רק אני ככה היחיד בשמפחה עם חזה כזה, למרות שפה הוא פשוט יצא מוזר כי לא הייתי רפוי כזה , אני יודע שאני צריך חיטוב דחוף אבל פשוט אני חושב אולי לסגור 80 קילו קודם.

יש לציין גם שהתמונה נלקחה אחרי הרבה פחמימות ואני צובר נוזלים אז אני נוזלי לא כמו בבוקר.

לפני :

55vd.jpg

אחרי :

uvjp.jpg

משקל 76.5 , אני יודע חזה מוזר , בגלל הגנים זה לא רק אני ככה היחיד בשמפחה עם חזה כזה, למרות שפה הוא פשוט יצא מוזר כי לא הייתי רפוי כזה , אני יודע שאני צריך חיטוב דחוף אבל פשוט אני חושב אולי לסגור 80 קילו קודם.

יש לציין גם שהתמונה נלקחה אחרי הרבה פחמימות ואני צובר נוזלים אז אני נוזלי לא כמו בבוקר.
חזק מאוד, כל הכבוד
אתה ממש לא 'צריך דחוף חיטוב', אתה נראה 16%~17% ואולי הנוזלים מטעים שזה בכלל לא נורא

גדלת יפה אחי תמשיך ככה אל תחשוב בכלל על חיטוב עדיין
איזה תוכנית עושה AB?

• פותח/ת השרשור
חזק מאוד, כל הכבוד
אתה ממש לא 'צריך דחוף חיטוב', אתה נראה 16%~17% ואולי הנוזלים מטעים שזה בכלל לא נורא

תודה אחי .. אני יודע הנוזלים זה נוראי , ממש עושה לי כרס , אני יקח תמונה בבוקר גם אם יהיה לי זמן , אבל לדעתי 16 -17 זה מאוד גבוה :/

@omer1234 הולך למכון יום כן יום לא , סוג של ABC 4 תרגילים לכל שריר ( מגוון בתרגילים ).

נערך לאחרונה:
ניראה טוב תמשוך מסה כמה שיותר
גם ככה עכשיו חורף ואתה רוב הזמן לבוש ארוך אז תנצל כמה שיותר תמסה

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מנסה להוריד קצת נוזלים וחוזר למסה

כה אני מודע לקטע עם הנוזלים אני שומר על אירובי קבוע ואני לפעמים מקצץ בפחמימות ועושה אירובי , בבוקר אני יבש מאוד רק אחרי ארוחה גדולה אני נוזלי מאוד.

משקל 76.5 , , אני יודע שאני צריך חיטוב דחוף אבל פשוט אני חושב אולי לסגור 80 קילו קודם.

גם אם תגיע למשקל של 80 ותחטב מה בידיוק אתה מצפה לראות?
אין לך כמאט מסת שריר(או לפחות ככה זה נראה מהתמונה)
תעלה עוד פשוט תעשה מסה נקייה

• פותח/ת השרשור
גם אם תגיע למשקל של 80 ותחטב מה בידיוק אתה מצפה לראות?
אין לך כמאט מסת שריר(או לפחות ככה זה נראה מהתמונה)
תעלה עוד פשוט תעשה מסה נקייה

למה כמעט ואין? דווקא יש מסה נחמדה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית