הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מצעד ה"טבעיים"

Rasmalo

משתמש משקיע
2,627
276
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,075
2,627
276
כמובן שאין בסרטון הוכחות וכו'. יש גם שניים או שלושה שאני עשוי להאמין להם.
מצד שני, אני לא הכרתי את רובם לפני, ואני לא מבין מאיפה עזות המצח לטעון שאתה טבעי. יותר ברור עכשיו לי למה אנשים עושים מה שהם עושים בחדרי הכושר.

אני חושב שפשוט אצל האנשים האלה ההגדה של טבעי היא שונה:s49:

חח מה שאלון גבאי עושה זה כבר פתטי... היחידי שעוד אולי טבעי זה מאט אוגוס, אבל אף פעם לא נוכל לדעת.

יש שישה סוגי טבעיים בסרטון:
1. "אני משתמש רק בשורפי שומן"
2. "אני לוקח רק אוראלים, לא מזריק"
3. "אני מזריק רק טסט"
4. "עשיתי פחות מחמישה סייקלים"
5. "אני כרגע לא בסייקל"
6. "אני לא עושה blast & cruise"

מאט אוגוס הוכח כלא טבעי לפני כמה חודשים חח

מאט אוגוס הוכח כלא טבעי לפני כמה חודשים חח
איפה שמעת את זה

בכל מקרה יד הרבה "Fake natty" אבל בסרטון יש כמה שהם לא משתמשים
בכל מקרה גייסון בלהה מגזים עם כל הקטע שאם אתה חטוב מאוד גדול ויש לך "3D DELT" אז אתה מזריק

נערך לאחרונה:
בערוץ של לואי מרקו
כן איך הוכיחו את זה אם אפשר לדעת? יש לך קישור או משהו? הבן אדם מתעד את ההתקדמות שלו ביוטוב מאיזה 2009 מעלה ולוגים מהשגרה היומיומית שלו ורואים גם את ההתקדמות האיטית חוץ מזה שבתמונות הוא נראה כמו איזה לא יודע מה אבל במציאות הוא מאוד ממוצע (70-75 קילו) ] פשוט על א"ש מאוד נמוך.. אפשרי בצורה טבעית

כן איך הוכיחו את זה אם אפשר לדעת? יש לך קישור או משהו? הבן אדם מתעד את ההתקדמות שלו ביוטוב מאיזה 2009 מעלה ולוגים מהשגרה היומיומית שלו ורואים גם את ההתקדמות האיטית חוץ מזה שבתמונות הוא נראה כמו איזה לא יודע מה אבל במציאות הוא מאוד ממוצע (70-75 קילו) ] פשוט על א"ש מאוד נמוך.. אפשרי בצורה טבעית
אתה שוכח את ההבדל בין להיות חטוב לבין להיות מסיבי חטוב ויבש עם חתכי שריר עמוקים.
בנאדם טבעי לא יכול להתחטב כל כך טוב ב4 שבועות שהוא היה לפני התחרות עד היום של התחרות עצמה.. לקבל חתך שריר כל כך רציני בלי לאבד מסת שריר.. ועשו לו בדיקות והוא נפל בהם

אתה שוכח את ההבדל בין להיות חטוב לבין להיות מסיבי חטוב ויבש עם חתכי שריר עמוקים.
בנאדם טבעי לא יכול להתחטב כל כך טוב ב4 שבועות שהוא היה לפני התחרות עד היום של התחרות עצמה.. לקבל חתך שריר כל כך רציני בלי לאבד מסת שריר.. ועשו לו בדיקות והוא נפל בהם
על מה הוא נפל?

מס' 15 ברמה שיש מצב שהוא טבעי לדעתי.
כל השאר ברור שלא..

לדעתי חלקם באמת לא טבעיים.
על אוגוס ואלון רואים את זה אולי יותר.

you mad bro?
בערוץ של "לואי מרקו"

בגלל זה הוא עושה דיאטה 30 שבועות

לא הבנתי, הוא פשוט אומר אם לדעתו הם טבעיים או לא? בלי שום הוכחות? אז מה הקטע של הסרטון הזה?
ברור לי שהרוב המוחץ, אם לא כולם, לא טבעיים שם, אבל מה הקטע פשוט להעלות סרטונים שלהם ולומר את דעתו..

Back
למעלה תחתית