הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מצעד ה"טבעיים"

מעניין אותי מי הזין הזה שמדבר?
כאילו זה משנה אם הם טבעיים או לא?האנשים האלו הגיעו למקומות שרוב העולם בחיים לא יגיע עם חומרים או לא.
אז השאלה הזו לא אמורה לעניין אף אחד

מעניין אותי מי הזין הזה שמדבר?
כאילו זה משנה אם הם טבעיים או לא?האנשים האלו הגיעו למקומות שרוב העולם בחיים לא יגיע עם חומרים או לא.
אז השאלה הזו לא אמורה לעניין אף אחד
זו לא הפואנטה, הרי הוא לא התחיל לדבר על Phil Heath או איזה בילדר עלית אחר,
הוא דיבר רק על אלה שמצהירים על עצמם כטבעיים.
הפואנטה של הסרטון היא שאנשים צריכים להפסיק לקחת עצות מה"טבעיים" האלה ולחקות אותם.

היחיד שאני לא בטוח לגביו זה גרג פליט...

זו לא הפואנטה, הרי הוא לא התחיל לדבר על Phil Heath או איזה בילדר עלית אחר,
הוא דיבר רק על אלה שמצהירים על עצמם כטבעיים.
הפואנטה של הסרטון היא שאנשים צריכים להפסיק לקחת עצות מה"טבעיים" האלה ולחקות אותם.

למה שאני לא יחקה אותם?מה כי הם לוקחים חומרים והגוף שלהם מסוגל לעמיס על עצמו יותר משלי?
כל בן אדם אמור לדעת מה המקסימום שלו והחובה היא עליו לדעת מתי הגוף עובר את העומס שלו.
מה שהאנשים האלו עושים בזה שהם אומרים שהם טבעיים הם נותנים מטיבציה לאנשים רגילים לנסות,לעבוד,להשקיע
וזה לא משנה עכשיו אם הם באמת על חומרים או לא.
כשמישהו כזה אומר שהוא טבעי זה נותן לך הרבה יותר השראה ומטיבציה מאשר אותו אחד שהיה אומר שהוא על חומרים.

למה שאני לא יחקה אותם?מה כי הם לוקחים חומרים והגוף שלהם מסוגל לעמיס על עצמו יותר משלי?
כל בן אדם אמור לדעת מה המקסימום שלו והחובה היא עליו לדעת מתי הגוף עובר את העומס שלו.
מה שהאנשים האלו עושים בזה שהם אומרים שהם טבעיים הם נותנים מטיבציה לאנשים רגילים לנסות,לעבוד,להשקיע
כשמישהו כזה אומר שהוא טבעי זה נותן לך הרבה יותר השראה ומטיבציה מאשר אותו אחד שהיה אומר שהוא על חומרים.
מה שהאנשים האלו עושים בזה שהם אומרים שהם טבעיים הוא כסף.

אתה מחמיא להם
הם אומרים שהם טבעיים בשביל פרסום וכסף. עלק מוטיבציה לאנשים רגילים
וכן, אתה לא אמור לחקות אותם בדיוק בגלל שהם לוקחים חומרים. כל מילה נוספת מיותרת.

אתה מחמיא להם
פרסום וכסף? חח ממה הם עושים כסף? מפרסום לג'ים שארק? פחח בחייך.
מה אתה מבין בכלל.
קולמן שלקח 6 אולמפיות עבד במשטרה כמשרה זמנית.
אל תעשה מהם מה שהם לא, דיי לכתוב שטויות.

מה אתה מבין בכלל.
כן, פרסום וכסף. לאותם מפתחי גוף "טבעיים" יש ספונסרים ולקוחות, שמאמינים באמונה שלמה שהם טבעיים, ומוכנים לשלם להם המון כסף בשביל שיובילו אותם לתוצאות יוצאות דופן.
ברגע שהם יודו בשימוש שלהם בחומרים הם יאבדו את הספונסרים והקליינטים התמימים.
לרוני קולמן יש הרבה מאוד כסף, כי מלבד הפרסים מהזכיות והתמלוגים הוא מותג ענק.
עובד במשרה זמנית? עד כמה שידוע לי הוא עושה זאת בהתנדבות.

כן, פרסום וכסף. לאותם מפתחי גוף "טבעיים" יש ספונסרים ולקוחות, שמאמינים באמונה שלמה שהם טבעיים, ומוכנים לשלם להם המון כסף בשביל שיובילו אותם לתוצאות יוצאות דופן.
למה אתה טורח? הוא יודע הכל יותר טוב מכולם...

אתה מחמיא להם

מה שהאנשים האלו עושים בזה שהם אומרים שהם טבעיים הוא כסף.

אתם מפספסים את הנקודה שלי.
אני יודע שזה ספונסרים ושזה כסף ושזה לקוחות שבטוחים שהם טבעיים,אני מבין את זה שאם הם יגידו את האמת אז הם יפסידו הרבה.
אבל זה לא משנה,
אני לא מחמיא להם כי הם משקריים או לא יודע מה,אני מחמיא להם כי הם הצליחו להגיע לרמה כזו שהם מבאים מוטיבציה
לאנשים רגילים שלא יודעים איך העולם הזה עובד,הם הרבה יותר מרשימים והרבה יותר מוכרים ממישהו שהוא טבעי.
ועל זה אני מחמיא להם.

על טבעיים לא תמיד יעבוד מה שעובד על מוזרקים.
אתה בכיף יכול לראות מוזרקים עובדים עם משקל שישים בסקוואט והולכים הביתה כי הgh יעשה מכאן את העהודה.

איזה ספונסרים בדיוק? הדוגמנות של אלון גבאי? גם לפני שהוא התחיל (אם הוא התחיל בכלל) הוא היה מדגמן.
מה אתה חושב שהספונסרים האלה ילדים קטנים? לא אכפת להם מה הדוגמן שלהם עושה, אכפת להם שהוא התייצב כמו שצריך ויבוא מוכן.
אתה יודע מזה ספונסר בכלל? הספונסרים רוצים כסף בדיוק כמו הדוגמנים, ולא אכפת להם מה הדוגמן שלהם עושה העיקר להרוויח.

מה אתה מבין בכלל.
OPTIMUM NUTRITION משלמים הרבה מאוד כסף בשביל שאנשים כאלה יגידו בערוץ יוטיוב שלהם שזה בזכות האבקה הכי טובה בעולם והשקעה באימונים.( והיא לא היחידה )

OPTIMUM NUTRITION משלמים הרבה מאוד כסף בשביל שאנשים כאלה יגידו בערוץ יוטיוב שלהם שזה בזכות האבקה הכי טובה בעולם והשקעה באימונים.( והיא לא היחידה )
בוא תסביר לי גאון יפה שלי מזה קשור אם הם טבעיים או לא?

בוא תסביר לי גאון יפה שלי מזה קשור אם הם טבעיים או לא?
כי אז חכמים כמוך חושבים שאם הם ישתמשו באותם תוספים הם יגדלו להיות חזקים יפים וטבעיים כמו החברים המזריקים שלך.

האנשים יחשבו שזה בזכות האבקה ולא החומרים
מזה קשור? אופטימום שוכרים בילדרים מוזרקים בדיוק כמו שהם שוכרים "טבעיים".
בנתיים כל מה שהחבר'ה האלה מפרסמים זה מותג בגדים זול, כסף הם עושים מהדוגמנות שברובה לא קשורה אם הם מזריקים או לא.

מה אתה מבין בכלל.
קולמן קיבל טונות של כסף מחברת BSN.
תהיה בטוח שבמשטרה הוא עבד לא בשביל הכסף.

מזה קשור? אופטימום שוכרים בילדרים מוזרקים בדיוק כמו שהם שוכרים "טבעיים".
בנתיים כל מה שהחבר'ה האלה מפרסמים זה מותג בגדים זול, כסף הם עושים מהדוגמנות שברובה לא קשורה אם הם מזריקים או לא.
אתה לא חכם במיוחד אה?
אתה באמת לא מבין את האינטרס של חברות כמו אופטימום לפרסם תמונות של אנשים שאומרים שהם טבעיים בשביל שאנשים טמבלים יחשבו שזה מה שגרם להם להראות ככה?
ואם אתה לא מבין את יצר האדם שיכירו בו ויהיה מפורסם אז אני לא יודע איפה אתה חיי. מי היה מסתכל עליהם אם הם לא היו אומרים שהם טבעיים? אולי הי מכירים אותם, אבל הרבה הרבה הרבה פחות

אתה לא חכם במיוחד אה?
אתה באמת לא מבין את האינטרס של חברות כמו אופטימום לפרסם תמונות של אנשים שאומרים שהם טבעיים בשביל שאנשים טמבלים יחשבו שזה מה שגרם להם להראות ככה?
ואם אתה לא מבין את יצר האדם שיכירו בו ויהיה מפורסם אז אני לא יודע איפה אתה חיי. מי היה מסתכל עליהם אם הם לא היו אומרים שהם טבעיים? אולי הי
קודם כל, מה שכתבתה תאורתי, אופטימום לא משלם לאף אחד מהם (עושה מאנשים טיפשים) , הם בסה"כ מפרסמים מותג בגדים זול..
כל הכסף זה מדוגמנות, ששם לא אכפת להם אם הם טבעיים או לא.
הם לא מפתחי גוף הם דוגמנים.

Back
למעלה תחתית