נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
הכל עניין של כסף. אנשים יגידו שאמא שלהם בתולה אם זה היה מביא להם עוד גרוש על התחת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי אפשר להגיע לתוצאות כאלה בלי חומרים, בטח ובטח שלא להשאר על אחוז שומן נמוך כל כך הרבה זמןאיפה יש הוכחה שלאזר, יוליסס וגבאי לא טבעיים? הם מתאמנים 10 שנים ומעלה, מה אי אפשר להגיע לתוצאות כאלה גם לא בתקופה כזו של אימונים?
יש הוכחה מוצקה שהם לא טבעיים?
אי אפשר להגיע לתוצאות כאלה בלי חומרים, בטח ובטח שלא להשאר על אחוז שומן נמוך כל כך הרבה זמן
אפשר להגיע. הדגש הוא הגנטיקהלמה?
מה הסיבה שאחרי 10 שנים של אימונים,משטר תזונה נוקשה וגנטיקה טובה לא תגיע לרמה כזו?
למה?
מה הסיבה שאחרי 10 שנים של אימונים,משטר תזונה נוקשה וגנטיקה טובה לא תגיע לרמה כזו?
מעניין אותי אם אבי אסף יוכל להכנס למצעד הזה, עד שלב מסוים האמנתי שהוא "טבעי" אבל אני פשוט לא מאמין שיכול להיות נער עם חיטוב ומסה כאלה מטורפים
אחי אתה רציני? חחח הבנאדם עם גנטיקה ממש טובה אז למה לא? מקפיד על תזונה ואימונים קשים, מתאמן הרבה זמן
אתה ישר קופץ לסטרואידים, לא מבין אותך. כל אחד שתראה שהוא מסיבי ועם אחוז שומן נמוך תגיד את זה? זו גישה שגויה לדעתי
מה אני קשור?אתה האלטר-אגו של ELI C?
מעניין אותי אם אבי אסף יוכל להכנס למצעד הזה, עד שלב מסוים האמנתי שהוא "טבעי" אבל אני פשוט לא מאמין שיכול להיות נער עם חיטוב ומסה כאלה מטורפים
אבי אסף יותר ענק במציאות צריך לראות את הבנאדם כדי להבין.
זה לא משו שרואים כל יום, ולהגיד שזה 'סביר' שהוא טבעי - זו טיפשות.
התגובה שלי לא הייתה קשורה בכלל לדיון שהתנהל, פשוט היה נראה לי משעשע שיש עוד משתמש שנקרא ELI S.
אז למה לא כל הילדים בני 17 שמתאמנים ברצינות נראים כמוהו? הוא היחידי שמתאמן ברצינות ומקפיד על תזונה ואימונים? ולפי התמונות שלו בג'ים ישראל הוא לא ממש אוכל "נקי"אחי אתה רציני? חחח הבנאדם עם גנטיקה ממש טובה אז למה לא? מקפיד על תזונה ואימונים קשים, מתאמן הרבה זמן
אתה ישר קופץ לסטרואידים, לא מבין אותך. כל אחד שתראה שהוא מסיבי ועם אחוז שומן נמוך תגיד את זה? זו גישה שגויה לדעתי
אז למה לא כל הילדים בני 17 שמתאמנים ברצינות נראים כמוהו? הוא היחידי שמתאמן ברצינות ומקפיד על תזונה ואימונים? ולפי התמונות שלו בג'ים ישראל הוא לא ממש אוכל "נקי"
אני מקנא ואתה אדיוט בחיי, איפה רשמתי שהוא משתמש, פשוט לא נראה לי הגיוני כל הסיפור. אני לא שופט אותו ותתפלא, לא חסרים נערים בני 17 שמתאמנים ברצינות זה שהם לא גולשים פה בפורום לא אומר שאין. עד גבול מסוים חשבתי שיש לו גנטיקה מטורפת אבל פשוט לא נראה לי הגיוני שהוא לא עולה בשומן ואם את חושב שאני כותב את זה מתוך קנאה אז תעשה לי טובהאולי כי יש גם את הפקטור של הגנטיקה? ואולי כי יכול להיות שהוא עילוי מהבחינה של ההשקעה במה שהוא עושה, ואין כמעט/בכלל ילדים בני 17 שמתאמנים כמו שהוא מתאמן ושמשקיעים את מה שהוא משקיע?
בחיי שאני מת להבין מה כואב לך וגורם לך לחפש אותו, אני פשוט לא רואה שום דבר אחר חוץ מקנאה
אני מקנא ואתה אדיוט בחיי, איפה רשמתי שהוא משתמש, פשוט לא נראה לי הגיוני כל הסיפור. אני לא שופט אותו ותתפלא, לא חסרים נערים בני 17 שמתאמנים ברצינות זה שהם לא גולשים פה בפורום לא אומר שאין. עד גבול מסוים חשבתי שיש לו גנטיקה מטורפת אבל פשוט לא נראה לי הגיוני שהוא לא עולה בשומן ואם את חושב שאני כותב את זה מתוך קנאה אז תעשה לי טובה
ועוד נקודה למחשבה, למה אתה חושב שהוא טבעי אבל אלון גבאי וג'יף סייד לא?
שים את אבי אסף לרגע בצד, לא הגיוני להישאר על א"ש נמוך לאורך זמן ועוד לעלות במסת שריר בו זמנית, ותאמין לי שכמעט כל נער בגילו שיגיע לתוצאות כמו שלו יפרסם את עצמו, אם נער שרק התחיל להתאמן מפוצץ את הפייסבוק שלו בתמונות בלי חולצה מול המראה, אז אחד שהגיע לתוצאות מרשימות לא יפרסם?לתגובתך, איך אתה יודע שאין ילדים בני 17 כמוהו? אני בטוח שיש, אבל הם לא "פרצו" והתפרסמו כמוהו.
ואם תעבור על התמונות שלו, תראה שהוא מתאמן הרבה זמן, מגיל 13 נראלי וגם אז רואים גם שהוא היה שחיף, היו לו קוביות וידיים פחות או יותר מעוצבות (חחח שלא תבין אותי לא נכון, לא מנופחות וחזקות פשוט יש צורה)
עכשיו שהוא משקיע ומתחזק, הוא גדל ותופס נפח ולכן הגנטיקה שלו משחקת תפקיד משמעותי
בגלל כל זה אני לא חושב שאפשר להסיק כל כך מהר מלצפות בתמונות שהבנאדם לא טבעי
@Aftermath יש לך משהו חכם להגיד על זה?רק לדייק: הוא מתאמן מגיל 13 בסטריט וורק אאוט. במכון כושר הוא מתאמן בלחץ שנה שבמהלכה עלה כמעט 20 קילו של שריר טהור (התחיל שישים ומשהו היום הוא כבר נושק ל-90). תסיק מזה מה שאתה רוצה.