עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שים את אבי אסף לרגע בצד, לא הגיוני להישאר על א"ש נמוך לאורך זמן ועוד לעלות במסת שריר בו זמנית, ותאמין לי שכמעט כל נער בגילו שיגיע לתוצאות כמו שלו יפרסם את עצמו, אם נער שרק התחיל להתאמן מפוצץ את הפייסבוק שלו בתמונות בלי חולצה מול המראה, אז אחד שהגיע לתוצאות מרשימות לא יפרסם?
למה לעזאזל אתם כל כך מנסים להגן עליו? אם הוא משתמש בחומרים אז? זה הופך אותו לפחות מוצלח?אין לי איך להסביר את זה שהוא נמצא על אחוז שומן נמוך והוא מעלה מסת שריר, אני מודה
אולי הגוף שלו בנוי ככה.. מטבוליזם מהיר אנערף
למה לעזאזל אתם כל כך מנסים להגן עליו? אם הוא משתמש בחומרים אז? זה הופך אותו לפחות מוצלח?
חבר שלך אבי האסף טוען שהוא טבעי- עלה 10 קילו בפחות חצי שנה של שריר.....וסתם ילידים מטומטים פתחים ציפיות ומפסיקים בעקבות האכזבה.אין איכות שריר כזאת בגיל 16 לא משנה כמה גנטיקה טובה.
לא הבנתי למה אתה בא אליי אמרתי משו?חבר שלך אבי האסף טוען שהוא טבעי- עלה 10 קילו בפחות חצי שנה של שריר.....וסתם ילידים מטומטים פתחים ציפיות ומפסיקים בעקבות האכזבה.אין איכות שריר כזאת בגיל 16 לא משנה כמה גנטיקה טובה.
כן שהוא טבעי.לא הבנתי למה אתה בא אליי אמרתי משו?
תוכל לצטט לי את זה?כן שהוא טבעי.
תוכל לצטט לי את זה?
ציטטת בן אדם אחר חחחטעות שלי חחח מישהוא עם השם הדומה לך אמר elis הזה
זו לא טעותממש לא מנסה להגן עליו. כמו הבנאדם מעלי, כמובן שאם הוא רוצה להתקדם בתחום ולהפוך למקצועי, הוא ישתמש מתישהו. אני אומר שלשפוט אותו לפי תמונות ולהגיד ישר שהוא משתמש, זו טעות
גיינר?@Aftermath יש לך משהו חכם להגיד על זה?