הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית פרגניל

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
אהלן אני קונה סייקל ראשון(10 שבועות) טסט אנטט רפואי+פרגניל+PCT .

עכשיו לא הצלחתי להבין איזה כמות של פרגניל אני צריך ובאיזה צורה היא באה? מה לבקש בידיוק מהדילר? הבעיה היא שאני לא יראה את החומר שאני קונה אותו כי אני קונה דרך בן אדם צד ג'. אז אני צריך להגיד לו בידיוק מה אני רוצה. אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא הזה כי אני לא יודע מה לבקש. עוד שאלה קטנה האם יש עדיפות גדולה לפרגניל רפואי על פני פרגניל של סירוקס? כי המחיר של הפרגניל הרפואי ממש גבוה זה יוצא נראלי יותר יקר מהטסט עצמו זה הגיוני?

אהלן אני קונה סייקל ראשון(10 שבועות) טסט אנטט רפואי+פרגניל+PCT .

עכשיו לא הצלחתי להבין איזה כמות של פרגניל אני צריך ובאיזה צורה היא באה? מה לבקש בידיוק מהדילר? הבעיה היא שאני לא יראה את החומר שאני קונה אותו כי אני קונה דרך בן אדם צד ג'. אז אני צריך להגיד לו בידיוק מה אני רוצה. אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא הזה כי אני לא יודע מה לבקש. עוד שאלה קטנה האם יש עדיפות גדולה לפרגניל רפואי על פני פרגניל של סירוקס? כי המחיר של הפרגניל הרפואי ממש גבוה זה יוצא נראלי יותר יקר מהטסט עצמו זה הגיוני?
קודם כל אתה צריך לקנות 3 ויאלים של 2500 IU , פרגניל של סיירוקס ? לא שמעתי על חיה כזאת וברור שעדיף רפואי החומר הזה נורא זול שזה בדיחה , אם הדילר שלך רוצה לעקוץ אותך על פרגניל תנסה לברר מקור אחר ..

פרגניל תשיג רק מבית מרקחת בארץ. על תתקרב לסיירוקס. ואני יודע שאסור לדבר פה על מחירים אז לא נרשום תמחיר אבל זה יעלה לך בהרך כמו 2 אמפולות של טסט מהבית מרקחת. לא יותר.

פרגניל רפואי!!!

זה גם לא עולה 2 טסטים של בית מרקחת!!
זה הגרושים שבהוצאות שלך וכדאי מאוד שזה יהיה רפואי בלבד.

אתה צריך 2 פרגניל של 5000 יחידות

אתה צריך לצרוך 500 יחידות בשבוע ולהתחיל את הפעם הראשונה כשבועיים לאחר התחלת הסייקל ולהמשיך עד סופו.
יש לזרוק את המזרק עם הפרגניל לאחר 28 יום ולהכין חדש!!

• פותח/ת השרשור
פרגניל רפואי!!!

זה גם לא עולה 2 טסטים של בית מרקחת!!
זה הגרושים שבהוצאות שלך וכדאי מאוד שזה יהיה רפואי בלבד.

אתה צריך 2 פרגניל של 5000 יחידות

אתה צריך לצרוך 500 יחידות בשבוע ולהתחיל את הפעם הראשונה כשבועיים לאחר התחלת הסייקל ולהמשיך עד סופו.
יש לזרוק את המזרק עם הפרגניל לאחר 28 יום ולהכין חדש!!

אבל מה הכוונה 2 פרגניל של 5000 יחידות? איך זה בא? באמפולות? מה לבקש בידיוק?

כן אבל סביר להניח שלא ימכרו לך את זה בבית מרקחת כי צריך מרשם רופא. אז תגיד לדילר שלך שיביא לך.

אבל מה הכוונה 2 פרגניל של 5000 יחידות? איך זה בא? באמפולות? מה לבקש בידיוק?

פשוט להגיד פרגניל.
יש לזה רק דרך אחת להגיע.
אמפולה של 5000 יחידות ואמפולה של נוזל לערבוב.
זה מגיע בקופסא מלבנית מעט, בצבע כחול ולבן.

כל ורסיה אחרת או ישנה מדיי ולא לקנות או מיובאת מחו"ל ואז לא יודע עד כמה היא נשמרה בקירור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית