הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

kindle-ספר אלקטרוני

gym_worker

משתמש מתחיל
289
0
נק' מוניטין:
1,041
289
0
בוקר טוב חברים:)
מישהו משתמש ב-kindle?
האם זה נוח מבחינת חווית הקריאה?
איזה kindle אתם הכי ממליצים?
מה שהכי חשוב לי בקינדל שחווית הקריאה תהיה נוחה מבחינת איכות המסך/עיניים וכו'..
לקרוא ממחשב בד"כ זה לא כ"כ נוח ואחרי זמן מסוים ממש מעייף..
אשמח לשמוע דעות/המלצות בנושא..
תודה ויום מעולה! 🏋️😅

יש לי וזה לא כזה נוח. עדיף לקרוא באייפד.
היתרון מבחינתי בקינדל (יש לי PaperWhite) זה שאין לך הסחות דעת. אין לך פופאפים של אימייל/משחקים/אפליקציות/אינטרנט/כל דבר אחר ואתה נטו במוזה של קריאה.
אני לא אוהב מסכי E-INK, זה משהו שצריך להתרגל אליו ולקח לי דיי הרבה זמן (גורם לתסמונות עם הזמן כשאתה מעביר עמודים, המסך עושה פליקרים מעצבנים - אבל ככה בנוי e-Ink ואין הרבה מה לעשות).

אם אתה מדבר על הקינדל פייר, אז עדיף אייפד - במיוחד האייפדים החדשים (Air) שמראים ביצועים מטורפים/נוחות וקלילות בניגוד לגירסאות הקודמות (אם כי בטח יהיה זמין בישראל רק עוד חודשיים).

• פותח/ת השרשור
היי משה, מה עניינים?

נראה לי שבמה שקשור לקריאה נטו, אשאר עם הספרים.

תמיד אפשר לסמוך על התגובות המקצועיות שלך.

תודה! : )

מישהו משתמש ב-kindle?
יש לי קינדל כבר שנתיים וחצי (אין לי מושג איזה דגם זה, אבל לפי הגיל אתה יכול להבין שמדובר באחד מהישנים) ואני פשוט מת עליו. לא היתה לי שום בעיה להתרגל אליו, חוץ מזה שגודל הדפים הקטן הפריע לי בהתחלה - זה קצת משונה לדפדף כל 20 מילים או משהו כזה - ועכשיו הקריאה בו נראית לי טבעית באותה מידה כמו קריאה מספר שעשוי עץ מת. אין לי שום מושג איך הוא בהשוואה לאלטרנטיבות אלקטרוניות אחרות.

האמת שיש לי התלבטות כרגע .. אני גם מחפש טאבלט שישמש אותי לקריאה מתלבט בין הקינדל החדש ונקסוס 10 שניהם נראים מצויים עם חדות מסך מעולה ,לא יודעאיך להחליט האמת ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית