הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על קלן

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
אוקיי, אז עשיתי 2 סייקלים בעבר שלי (סיירוקס) וחוויתי כאבי ראש חזקים, דפיקות לב והתכווצויות נוראיות למרות שתיספתי את עצמי במגנזיום, אשלגן והרבה מאוד מים (4 ליטר בערך).
עכשיו, הבנתי שכנראה הבעיה הייתה בכלל בחברה ולא בחומר עצמו, סיירוקס לא מייצרת את החומרים הטובים ביותר אם לומר אחרת..
יש מישהו שממליץ על חברה אחרת ושלא חווה כאלה תופעות לוואי קשות ? (ברור לי שתמיד יהיו תופעות לוואי, השאלה היא פשוט עד כמה)
ושאלה נוספת היא האם חוץ ממגנזיום, אולי קצת אשלגן וטיאורין מומלץ לקחת עוד משהו בנוסף לקלן כדי למזער תופעות לוואי ולמקסם תוצאות ?
ועוד שאלה אחרונה- האם יש איזה שהוא מוצר שאפשר לקחת ללא מרשם שיכול להחליף קטוטיפן ? כי עד כמה שאני יודע יש אותו בתור טיפות אף או עיניים אם אני לא טועה ובתור תרופה לאנשים אסמטים, אבל עד כמה שאני יודע כל התרופות הללו הם במרשם :/
פשוט דיי קשה לי למצוא אותו בחוץ..
תודה מראש לכל העוזרים !

יש מישהו שממליץ על חברה אחרת ושלא חווה כאלה תופעות לוואי קשות ? (ברור לי שתמיד יהיו תופעות לוואי, השאלה היא פשוט עד כמה)
יש קלן בלוגרי וגרמני, אלו הכי מומלצים בשוק אבל יקרים יחסית ביחס לסיירוקס.

ושאלה נוספת היא האם חוץ ממגנזיום, אולי קצת אשלגן וטיאורין מומלץ לקחת עוד משהו בנוסף לקלן כדי למזער תופעות לוואי ולמקסם תוצאות ?
אולי אבץ ולשתות הרבה מים.

ועוד שאלה אחרונה- האם יש איזה שהוא מוצר שאפשר לקחת ללא מרשם שיכול להחליף קטוטיפן ? כי עד כמה שאני יודע יש אותו בתור טיפות אף או עיניים אם אני לא טועה ובתור תרופה לאנשים אסמטים, אבל עד כמה שאני יודע כל התרופות הללו הם במרשם :/
יש שמועות על נייטול, שזו תרופה שעוזרת לישון וניתן לרכוש אותה OTC. כמה זה יעיל? לא יודע, אבל ההגיון אומר שזה אמור לשקם את רצפטורי הבטא, אבל לא בטוח כמה ובאיזה מינון יש ליטול את התרופה כדי שזה יקרה. לא הייתי לוקח סיכון.

אוקיי, אז עשיתי 2 סייקלים בעבר שלי (סיירוקס) וחוויתי כאבי ראש חזקים, דפיקות לב והתכווצויות נוראיות למרות שתיספתי את עצמי במגנזיום, אשלגן והרבה מאוד מים (4 ליטר בערך).
עכשיו, הבנתי שכנראה הבעיה הייתה בכלל בחברה ולא בחומר עצמו, סיירוקס לא מייצרת את החומרים הטובים ביותר אם לומר אחרת..
פשוט דיי קשה לי למצוא אותו בחוץ..
תודה מראש לכל העוזרים !

כמו שמשה אמר יש עוד חברות אבל הן יקרות יותר ללא ספק.
אתה יכול להוסיף אספירין קצת, זה בד"כ עוזר מאוד.
טאורין במידה ואתה מתכווץ

קטוטיפן נמצא הכי יעיל פשוט תתארגן על אחד.

• פותח/ת השרשור
מצטער על ההקפצה..
בולגרי וגרמני הם ׳רפואיים׳ ? אם לא במה הם יותר טובים משל סיירוקס ?
ועוד משהו ששמתי לב אליו שהרבה מאוד אנשים (גם אחד שמתחרה בפאורליפטינג ובילדר אחד- שניהם מאד מוכרים בארץ) אומרים שאין שום טעם לקחת קיטו ושהם לא מבינים על מה מדובר..אומרים שאין דבר כזה שהרצפטורים יכולים להיפגע אלא רק להתאושש ולכן עושים פסקה- רק כדי שיתאוששו, לא מפחד מנזק בלתי הפיך.
עכשיו אני לא בא להשמיץ פה אף אחד, אבל יש איזה שהוא מחקר, או משהו שמראה ששימוש רציף בקלן למשך תקופה של חודש+- פוגעת ברצפטורים ועושה נזק בלתי הפיך ? אשמח לחוות דעת משניכם @Aviad Hezi @Moshe
תודה על כל העזרה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית