הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג׳ף סעיד עושה 100 חזרות סקוואט עם 100Kg

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
בשעה הוא עשה 100 חזרות? פעם עשיתי 20 חזרות עם 100 קילו (רצוף) היה לי דומס שלשה ימים.

קיצר ב60 דקות יש מצב שאני יכול גם אולי אני גם אעשה כזה צאלנג

בשעה הוא עשה 100 חזרות? פעם עשיתי 20 חזרות עם 100 קילו (רצוף) היה לי דומס שלשה ימים.

קיצר ב60 דקות יש מצב שאני יכול גם אולי אני גם אעשה כזה צאלנג

למה שעה? הוא עשה את זה ב16 דקות...

ארבל עשה עם 140

המניאק הזה נתםס על חומרים השיא שלו נחשב אז?

ועדיין הרגליים לא בפורפוציה
בכל אופן נורא מרשים

בתור אחד שחולה על המודל של hst, אני יכול לומר שלעבוד בסקוואט בטווח כל כך גבוהה זו חוויה חוץ גופית. באימון ה-6 אני תמיד מצליח להפתיע את עצמי ושלבור שיא חדש, הדבר שאני הכי נהנה ממנו זו ההרגשה של אחרי הסט, בכל פעם שאני מסיים את הסט, אני בטוח שאני הולך למות או להיחנק, אני אפילו מבקש שאיזה מדריך יעמוד לצידי רק למקרה שאני אתעלף. קטע, לא נחנקתי עד היום ולא התעלפתי ולא מתתי, מזה אומר ? שיכולתי להרים עוד חתיחת פוסי שכמותי.

איפה נתפס?

נתפס בתחרות פיטנס זה היה מפורסםבאתרים הרלוונטים בחו"ל (להומו שנתן לי על זה מוניטין שלילי ידביל).
הוא טען שכנראה זה מרכיב אסור באחד התוספים שצרך ולא משהוא מיוחד שלקח לפני....לשיפוטכם.

נתפס בתחרות פיטנס זה היה מפורסםבאתרים הרלוונטים בחו"ל (להומו שנתן לי על זה מוניטין שלילי ידביל).
הוא טען שכנראה זה מרכיב אסור באחד התוספים שצרך ולא משהוא מיוחד שלקח לפני....לשיפוטכם.

אתה מדבר על רוב ריצ'ס.

Back
למעלה תחתית