הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ארוך

Megix123

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אהלן

אני בן 25 שוקל 100 קילו עם 13% שומן

עשיתי 6 סייקלים בחיי

האחרון היה:
טסט אנטט 1200 מג
טרן ארוך 600
אנדרול 100 מג למשך חודש
במשך שלושה חודשים
החומרים היו גלובאל אנבוליק

לא הרגשתי שהתקדמתי כלל, קיבלתי קצת נפח ודיי התאכזבתי ממנו

אני מעוניין לעשות סייקל ארוך
המטרה היא לגדול ואז להתחטב במשך 4 חודשים סהכ
קיבלתי המלצה (לא מסוחר) ורציתי לדעת דעתכם המקצועית

שבוע 1-5
Dbol 50 mg
Tbol 80 mg
Var 50mg
500 test E
300 test P
Armoasin 25 mg daily

שבוע 5-10
Tbol 80 mg
Var 50 mg
T3 75 mcg
Test E 1000 mg
Aromasin 25 mg daily

שבוע 10-16
Tren ace 800 mg
Test prop 400 mg
T3 75 mcg
Var 50 mg
Adex 1 mg

כל זה בשילוב עם gh
5 יח במשך 6 ימים

בתודה מראש !

אהלן

אני בן 25 שוקל 100 קילו עם 13% שומן

עשיתי 6 סייקלים בחיי

האחרון היה:
טסט אנטט 1200 מג
טרן ארוך 600
אנדרול 100 מג למשך חודש
במשך שלושה חודשים
החומרים היו גלובאל אנבוליק

לא הרגשתי שהתקדמתי כלל, קיבלתי קצת נפח ודיי התאכזבתי ממנו

אני מעוניין לעשות סייקל ארוך
המטרה היא לגדול ואז להתחטב במשך 4 חודשים סהכ
קיבלתי המלצה (לא מסוחר) ורציתי לדעת דעתכם המקצועית

שבוע 1-5
Dbol 50 mg
Tbol 80 mg
Var 50mg
500 test E
300 test P
Armoasin 25 mg daily

שבוע 5-10
Tbol 80 mg
Var 50 mg
T3 75 mcg
Test E 1000 mg
Aromasin 25 mg daily

שבוע 10-16
Tren ace 800 mg
Test prop 400 mg
T3 75 mcg
Var 50 mg
Adex 1 mg

כל זה בשילוב עם gh
5 יח במשך 6 ימים

בתודה מראש !
לא הבנתי למה אתה משתמש עם אנבר ? טורינאבול , אלה חומרים די חלשים שלא שווה להשקיע בהם , אם כבר לך על בולדנון וטרן פצצה של חומרים בהנחה שיש חומר פעיל . בחודש האחרון שלך תשים לב שהטרן הוא יותר גבוה מהטסט , זה די בעייתי מה שקרה לי באחד הסייקלים בעבר . היה לי חשק מיני אבל היו בעיות עם החבר למטה ... השילוב עם GH הוא פצצה אפשר גם לעשות 5IU כל יום בלי שישי שבת . בסך הכל די בסדר

הסייקל האחרון שלך אמור להיות פצצה. 100 קילו על 13% שומן נשמע רציני ( אני 92 על אותו אחוז בערך) גם בחומרים וגם במינונים.
שילוב של אנאדרול עם טרן ובמינון הזה אמור היה לנפח ולסדר יפה.
אתה אומר "קצת נפח", אתנ מתכוון נוזלים שעפו ב pct? כמה התחלת משקל וא"ש וכמה סיימת?
(מעניין אותי בטירוף כי חשבתי על סייקל כזה מבחינת חומרים).
לגבי הסייקל הבא, אחרי מה שסיפרת על הקודם נראה לי שתתאכזב בטירוף. עבורי זה יותר מדי חומרים, גם ה- stack האוראלי נראה לי מיותר.
עם T3 צריך להיזהר בטירוף, לא נראה לי שהייתי מושך איתו חודשיים.
הייתי עושה :
1-5 :
דיבול והטסטים (מוריד את האורלים וה- ai).
6-10 :
Tbol + טסט (+ בולדנון על 1200- גבוה)
10-16:
מוריד מינון לטרן ומעלה לטסט
ומוסיף חומר יבש (אנאבאר/טיבול/ויני).

וממשיך עם קלן ב pct.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התחלתי 96 הגעתי ל104 מלוכלך יחסית ומאז נע בין 99-100

נמאס לי כבר מדיבול עם טסט וטרן רוצה משהו אחר

EQ במינון גבוה...

הנה משהו קצת לא שגרתי בשביל החלק השני של הסייקל :

Weeks 5-16 Primobolan @ 1,000 mg/week.
Weeks 5-16: Test prop @ 100 mg/week (added in at week 3-4).
Weeks 5-16: Anavar @ 50 mg/day.
Weeks 1-12: Aromasin @ 10 mg/day.

שים לב שהפרימו כבסיס יאפשר להשיג את הייבוש עם אנטי אסטרוגניות מסויימת. הטסט נכנס כדי לשמור על רמות מסויימות ותפקודים חשובים 👉👌 והאנאבר יותר טוב מהטיבול למראה היבש ומבחינת אנאבוליות לעומת אנדרוגניות.
עדיין צריך לחשוב איך נכנסים לתקופה כי אי אפשר מטסט גבוה מדי לצנוח לזה.

• פותח/ת השרשור
מה הטעם אז לקחת טסט אנטט לתקופה של חודש עפי מה שאתה אומר? עד שיתחיל לפעול אני כבר יורד ממנו ..?

מה הטעם אז לקחת טסט אנטט לתקופה של חודש עפי מה שאתה אומר? עד שיתחיל לפעול אני כבר יורד ממנו ..?

לא, למה עד שיתחיל לפעול? הוא בדם אחרי 48 שעות ואחרי חודש יעשה מה שצריך...
פשוט הצעתי סייקל לא סטנדרטי (אין טסט בסיס; אלא פרימו) שנראה לי שמתאים לחלק השני. הבעיה היא שלא הייתי נכנס אליו מגרם של טסט. יש שם מספיק אנטי אסטרוגן בשביל להשיג את המטרה של החיטוב/ייבוש (בפרימו וב- ai) אבל לא בשביל לטפל בארומטיזציה של הטסט.
אם אתה מתעקשים על 4 השבועות הראשונים אולי אפשר להעלות את המינון של הפרופ (בסייקל שהצעתי) או להכניס אותו כבר מהשבוע החמישי (ולא אחרי 3-4 שבועות למרות שהאנטט ישמור על ההדרגתיות) ובמינון אחר (לפי מה שמתאים לך - אתה אמור לדעת). הנה עוד הצעה לרעיון של לגדול ואז לחתוך. יותר דומה לסייקל המקורי שאתה מתכנן ועם קצת הסברים :

http://thinksteroids.com/forum/steroid-forum/cutting-cycle-synergy-secret-134311260.html

לא הבנתי למה אתה משתמש עם אנבר ? טורינאבול , אלה חומרים די חלשים שלא שווה להשקיע בהם , אם כבר לך על בולדנון וטרן פצצה של חומרים בהנחה שיש חומר פעיל . בחודש האחרון שלך תשים לב שהטרן הוא יותר גבוה מהטסט , זה די בעייתי מה שקרה לי באחד הסייקלים בעבר . היה לי חשק מיני אבל היו בעיות עם החבר למטה ... השילוב עם GH הוא פצצה אפשר גם לעשות 5IU כל יום בלי שישי שבת . בסך הכל די בסדר
שימוש בGH לא צריך להיות ארוך מאוד ולאורך זמן? (מספר חודשים?)

אפשר לדעת על סמך מה האימרה הזאת ? כי לי זה נראה כי אחד מצטט את השני, אשמח לראות סימוכין כל שהו או אפילו הסבר מדעי מדוע יש לקחת gh חצי שנה.

אפשר לדעת על סמך מה האימרה הזאת ? כי לי זה נראה כי אחד מצטט את השני, אשמח לראות סימוכין כל שהו או אפילו הסבר מדעי מדוע יש לקחת gh חצי שנה.
הסבר מדעי ? זה ידוע ש GH רואים תוצאות מחודשיים שלוש וצריך להריץ אותו חצי שנה עם תוספת טסט

זה ידוע ? באמת ?! ידוע כמו שיש חיים אחרי המוות כי רואים את סבתא בחלום או ידוע כי נבדק מחקרית ?
או שמי שסיפר לך הוא שם יד על המזוזה ונשבע ואז הפך להיות יותר אמין ?
אני בטוח שאתה מסוגל לתת הסבר טוב יותר ל ״זה ידוע״ אני מאמין שאתה בן אדם קצת יותר אינטיליגנט ואתה לא מסתמך על ״זה ידוע״

במקום לצטט דילרים או באדיבילדרים, לך תעשה מחקר קטן, מן סיקור על gh, מבטיח לך שתגלה כמה דברים מענינים.
אחרי שתסיים אז אשמח שתתן הסבר קצת יותר אמין מ ״זה ידוע״

נערך לאחרונה:
זה ידוע ? באמת ?! ידוע כמו שיש חיים אחרי המוות כי רואים את סבתא בחלום או ידוע כי נבדק מחקרית ?
או שמי שסיפר לך הוא שם יד על המזוזה ונשבע ואז הפך להיות יותר אמין ?
אני בטוח שאתה מסוגל לתת הסבר טוב יותר ל ״זה ידוע״ אני מאמין שאתה בן אדם קצת יותר אינטיליגנט ואתה לא מסתמך על ״זה ידוע״

במקום לצטט דילרים או באדיבילדרים, לך תעשה מחקר קטן, מן סיקור על gh, מבטיח לך שתגלה כמה דברים מענינים.
אחרי שתסיים אז אשמח שתתן הסבר קצת יותר אמין מ ״זה ידוע״

האם אתה אומר שמבחינה סטטיסטית מרבית המשתמשים יגיעו לתוצאה רצוייה כעבור חודש או חצי שנה?

טום, אם אני אענה לך זה יהרוס את כל הכיף לליאור, הבחור מאותגר להוכיח נקודה, הוא ביסס עמדה ועכשיו כל מה שנשאר לו זה לגבות אותה.
בוא נראה לאיזה מסקנה הוא יגיע.

טום, אם אני אענה לך זה יהרוס את כל הכיף לליאור, הבחור מאותגר להוכיח נקודה, הוא ביסס עמדה ועכשיו כל מה שנשאר לו זה לגבות אותה.

אתה אגרסיבי , לא מתאים לך.
- שתף אותנו ממה שאתה יודע ותמנע מוויכוחי אגו מיותרים אחינו מישל.

חח אתה מצחיק מישל , למה שאני יצטט איזה דילר או באדיבילדר . אני קראתי בהרבה פורומים וגם באתר המורשה של hygetropin , אני יבסס את עמדתי אל תדאג Here is what a good ramp up program would look like:
Weeks 1 - 4 = hGH 2 IU’s one injection
Week 5 = hGH 2.5 IU’s one injection
Week 6 = hGH 3.0 IU’s split into two injections of 1.5 IU’s each
Week 7 = hGH 3.5 IU’s split into two injections of 1.75 IU’s eachAnd so forth until you reach your desired dose
.

If at any point in this progression you begin to have unbearable bloating or joint pain, drop the dose by 25% and hold it at this lower dosage for a couple of weeks. If the sides subside, begin your progression back up toward your desired level. If the sides remain, lower your dose again and hold it at the lower level for two weeks before beginning the upward progression. This method will keep your hGH experience a good one and side free for the most part.

For a normal cycle of 5-8 months in length, injecting once or twice a day, 7 days a week should be fine. While there are studies that suggest that the suppression from exogenous hGHis short lived (about 4 hours from injection), there are no large-scale studies to indicate safety of everyday injections in long-term use. There are studies by anti-aging groups demonstrating that a day or two off per week is adequate to protect the pituitary and its triggers over long cycles. If your use of hGHbecomes more a lifestyle than a single cycle, I would consider running it 5 on/2 off, or 6 on/ 1 off until such time as we have reliable data demonstrating long-term safety sans any degradation of your own output or the triggers initiating that output.

Another option would be to run your hGH cycle everyday for the first two months to get your IGF-1 levels elevated quickly and to a level to assist you in an anabolic way, then drop back to 5 days a week or only inject Mon-Wed-Fri and take the weekends off.

הנה הלינק
http://www.hgh.com.mx/dosing.html

אתה ממשיך לצטט, הבאת מאמר מחברה שמתפרנסת ממכירות ובנוסף זה לא מגובה בשום דבר. המאמר דעה שלך חסר תועלת ולא מוכיח דבר.

Micros - קח טמוקסיפן עם אתה מוצף אסטרוגן, אל תהיו ריגשים. אנחנו לומדים ביחד, בכיף 🏋️😅

אתה ממשיך לצטט, הבאת מאמר מחברה שמתפרנסת ממכירות ובנוסף זה לא מגובה בשום דבר. המאמר דעה שלך חסר תועלת ולא מוכיח דבר.

Micros - קח טמוקסיפן עם אתה מוצף אסטרוגן, אל תהיו ריגשים. אנחנו לומדים ביחד, בכיף 🏋️😅

לא מדגדג לי הפטמות למען האמת בסייקל הזה.

אבל תודה אני אשקול זאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית