הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ארוך

Megix123

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אהלן

אני בן 25 שוקל 100 קילו עם 13% שומן

עשיתי 6 סייקלים בחיי

האחרון היה:
טסט אנטט 1200 מג
טרן ארוך 600
אנדרול 100 מג למשך חודש
במשך שלושה חודשים
החומרים היו גלובאל אנבוליק

לא הרגשתי שהתקדמתי כלל, קיבלתי קצת נפח ודיי התאכזבתי ממנו

אני מעוניין לעשות סייקל ארוך
המטרה היא לגדול ואז להתחטב במשך 4 חודשים סהכ
קיבלתי המלצה (לא מסוחר) ורציתי לדעת דעתכם המקצועית

שבוע 1-5
Dbol 50 mg
Tbol 80 mg
Var 50mg
500 test E
300 test P
Armoasin 25 mg daily

שבוע 5-10
Tbol 80 mg
Var 50 mg
T3 75 mcg
Test E 1000 mg
Aromasin 25 mg daily

שבוע 10-16
Tren ace 800 mg
Test prop 400 mg
T3 75 mcg
Var 50 mg
Adex 1 mg

כל זה בשילוב עם gh
5 יח במשך 6 ימים

בתודה מראש !

• פותח/ת השרשור
קצת סטינו מהנושא

אבל המה היסטוריית הסייקלים שלי בתוספת תכנית האימונים ותפריט תזונה

#1 cycle
600 Test sostanone
600 Deca
Tbol 50

Cycle #2
Test E 800
Boldenone 600
Trenbolone 400
Anadrol 100

Cycle #3
Test E 1200
Trenbolone 600
Anadrol 100

Week 8-12
Test P 400
Tren 400
T3
Clen

Cycle #4 (אכזבה)
Test E 1200
Tren 600
Anadrol 100 mg - 2 weeks
Dbol 50 mg - 2 weeks

8-12
Test E 1200
Tren 600
Clen

תכנית אימונים A B C
חזה 20-25 סטים
יד 12 סטים

גב 22-25 סטים
יד 12

כתפיים 20 סטים
רגליים 20 סטים

זה ככה בתמצית

לגבי תזונה
2800 קלוריות

כף חלבון
גביע קוטג
4 פר לחם קל
ירקות

חזה עוף 200 גר
לחם קל 3-4 פר
ירקות

חזה עוף 200 גר
100 גר אורז
ירקות

שייק חלבון כף וחצי + 3 תמרים

חזה עוף 200 גר
2 פר לחם קל
ירקות

לילה
כף חלבון / 2 גביעי יופלה 0 אחוז

בתודה מראש !

🍽️🥹
קצת סטינו מהנושא

#1 cycle
600 Test sostanone
600 Deca
Tbol 50

Cycle #2
Test E 800
Boldenone 600
Trenbolone 400
Anadrol 100

Cycle #3
Test E 1200
Trenbolone 600
Anadrol 100

Week 8-12
Test P 400
Tren 400
T3
Clen

Cycle #4 (אכזבה)
Test E 1200
Tren 600
Anadrol 100 mg - 2 weeks
Dbol 50 mg - 2 weeks

8-12
Test E 1200
Tren 600
Clen

תכנית אימונים A B C
חזה 20-25 סטים
יד 12 סטים

גב 22-25 סטים
יד 12

כתפיים 20 סטים
רגליים 20 סטים

זה ככה בתמצית

לגבי תזונה
2800 קלוריות

כף חלבון
גביע קוטג
4 פר לחם קל
ירקות

חזה עוף 200 גר
לחם קל 3-4 פר
ירקות

חזה עוף 200 גר
100 גר אורז
ירקות

חזה עוף 200 גר
2 פר לחם קל
ירקות

לילה

בתודה מראש !

למען האמת, מעולם לא אכלתי ככה.... זה יותר קרוב לארוחת הבוקר שלי (אני פליאוליסט)...🍽️🥹

שמע, אתה בחור גדול, איך אתה שורד עם חזה עוף בשביל החלבון שלך? ב ש ר א ד ו ם!

(תאכל פילה - פחות שומן מחזה עוף).

קצת סטינו מהנושא

#1 cycle
600 Test sostanone
600 Deca
Tbol 50

Cycle #2
Test E 800
Boldenone 600
Trenbolone 400
Anadrol 100

Cycle #3
Test E 1200
Trenbolone 600
Anadrol 100

Week 8-12
Test P 400
Tren 400
T3
Clen

Cycle #4 (אכזבה)
Test E 1200
Tren 600
Anadrol 100 mg - 2 weeks
Dbol 50 mg - 2 weeks

8-12
Test E 1200
Tren 600
Clen

תכנית אימונים A B C
חזה 20-25 סטים
יד 12 סטים

גב 22-25 סטים
יד 12

כתפיים 20 סטים
רגליים 20 סטים

זה ככה בתמצית

לגבי תזונה
2800 קלוריות

כף חלבון
גביע קוטג
4 פר לחם קל
ירקות

חזה עוף 200 גר
לחם קל 3-4 פר
ירקות

חזה עוף 200 גר
100 גר אורז
ירקות

חזה עוף 200 גר
2 פר לחם קל
ירקות

לילה

בתודה מראש !

סלח לי כן.
אבל אם אתה באמת שואל אותי

אתה משחק בקקה של ילדים במצבך.
אם אתה כבר לא זז עם חומרים ואתה באמת רוצה לגדול משמעותית.
אתה תצטרך להעלות הילוך ולהוריד 70% מהחומרים שרשמת.

כל שתצטרך הוא:
אינסולין + טסט' + GH.
בהנחה שיש לך את היכולת והידע להשתמש בו (אינסולין)
אתה יכול בהחלט לעלות יפה מאוד ונקי מאוד עם אינסולין כל עוד אתה עושה דברים נכון.
לא תצטרך יותר מגרם טסט'.

אם בכל-זאת אתה מפחד או לא מוכן או כל דבר אחר.
קח בחשבון שאתה יכול לעשות המון וראיציות אבל אחרי 6 סייקלים ונראה שכבר הגעת למינונים יפים.
עצם העובדה שאתה די תקוע, גם אם תצליח להוציא משהו זה יהיה באיזור ה2 קילו.

סלח לי כן.
אבל אם אתה באמת שואל אותי

אתה משחק בקקה של ילדים במצבך.
אם אתה כבר לא זז עם חומרים ואתה באמת רוצה לגדול משמעותית.
אתה תצטרך להעלות הילוך ולהוריד 70% מהחומרים שרשמת.

כל שתצטרך הוא:
אינסולין + טסט' + GH.
בהנחה שיש לך את היכולת והידע להשתמש בו (אינסולין)
אתה יכול בהחלט לעלות יפה מאוד ונקי מאוד עם אינסולין כל עוד אתה עושה דברים נכון.
לא תצטרך יותר מגרם טסט'.

אם בכל-זאת אתה מפחד או לא מוכן או כל דבר אחר.
קח בחשבון שאתה יכול לעשות המון וראיציות אבל אחרי 6 סייקלים ונראה שכבר הגעת למינונים יפים.
עצם העובדה שאתה די תקוע, גם אם תצליח להוציא משהו זה יהיה באיזור ה2 קילו.

יש כוונה להעלות פרוטוקול לשילוב אינסולין ו hgh בפורום?

🍽️🥹

למען האמת, מעולם לא אכלתי ככה.... זה יותר קרוב לארוחת הבוקר שלי (אני פליאוליסט)...🍽️🥹

שמע, אתה בחור גדול, איך אתה שורד עם חזה עוף בשביל החלבון שלך? ב ש ר א ד ו ם!

(תאכל פילה - פחות שומן מחזה עוף).
פילה בקר עולה 250 שח לקילו.לא ניתן להיתבסס עליו כמקור חלבון עיקרי. סינטה ב125 שח כבר סביר יותר.אבל ב60 שח ניתן ליקנות בקר רזה טחון ואחרי טיגון בשמן זיית או בישול גדרה הוא מצוין

פ
פילה בקר עולה 250 שח לקילו.לא ניתן להיתבסס עליו כמקור חלבון עיקרי. סינטה ב125 שח כבר סביר יותר.אבל ב60 שח ניתן ליקנות בקר רזה טחון ואחרי טיגון בשמן זיית או בישול גדרה הוא מצוין

פילה בקר לא עולה 250 לקילו אלא ~120.
גונבים אותך אחי... מי הדילר שלך?...😉

מה סינטה ב125₪ לקילו מה זה קיוסק , אני קונה אסאדו ב45₪ לקילו בלי עצם סינטה אצלנו ב60 לקילו

אני מסכים עם אביעד וגם כמו שאמרתי לך בפרטי, הכל פה מוגזם ולשווא.
לפני הכל, אני חושב שאתה לא אוכל מספיק, אני מבין את הפחד של לעלות בשומן, אבל אם אתה רוצה להיות מר פיטנס, אז אין לך מה לחפש לגדול, אתה מספיק גדול, תעשה סייקלים של פרימו וויני מאסט וזה מספיק. אבל אם החלטת שאתה רוצה באמת לגדול, אתה תצטרך לקחת את הסיכון שתעלה בשומן.
ככל שהמינונים עולים גם האכול חייב להעלות בהתאם, אתה לא יכול להעלות מינונים מבלי להעלות אוכל, זה טיפשי ובזבוז של חומרים.
אני לא אומר שתתחיל לאכול כמו חזיר, אבל כדי שתתחיל לעקוב יותר אחרי התזונה. מה שאני מציע, תקח x של קלוריות נגיד 3.5 k ותיצמד לתפריט שבוע שבועיים, תשקל, אם עלית בטווח הסביר, אז תשאר על 3.5, אם עלית יותר מהצפוי תוריד ל-3k אם לא עלית תעלה ל-4k. ככה שאתה גדל, אתה צורך יותר קלוריות במנוחה, בתחילת הסייקל אנשים עולים -5-6 ק״ג ואז זה נעצר, בשלב הזה מעלים אוכל מעלים מינונים משנים קומבינציות במקרים מסוימים.

לגבי הסייקלים שלך, תשמע, מה שעשית, עשית, זה היסטוריה כבר. לפי דעתי, הגזמת וסיבכת פה את הכל, אני אפילו לא מתייחס לסיכונים הבריאותים שיכולת לחוות. הסייקלים ממש לא חייבים להיות מורכבים, כמו שאביעד ציין, אין לך מושג כמה אתה יכול לקבל מסייקל פשוט של gh עם אינסולין וטסט.
הבעיה מתחילה כשמתחילים לצפות יותר מדי מחומרים ואני מתכוון סטרואידים אנבוליים, יש גבול כמה הם יכולים להגדיל אותך, וכאן נכנסים הפפדיטים, כל ההתעסקות עם מינונים כל כך גבוהים היא מיותרת. האימרה של מינון גבוהה יותר טוב היא לא נכונה, מינון גבוהה יותר = תופעות לוואי יותר וסכנות בריאותיות.

אל תסבך, תעשה את זה פשוט kis - keep it simple
טסט בשילוב עם חומר אנבולי דקה או בולד
gh בשילוב עם slin חשוב להקפיד על זמני הצריכה, במיוחד עם slin על כל iu-1 פחמימה 10 או לפי הפרוטוקול.

קח סייקל לדוגמא שיתן לך הרבה יותר תוצאות בפחות מינונים

1-16 test e/c 1g week
1-14 deca 600mg week
1-16 insulin 2x's daily את המינונים את תתאים בהתאם ל-slin ואליך אם זה היומלוג 7iu-10iu מעולה להתחלה.
6iu's hgh ED 1-16 +
1-16 T4 - 100 mcg או t3 12.5 - יוטיורקס בענייי עדיף מאלטרוקסין, פחות תופעות לוואי

דוסטינקס 0.5 - 1 כל יום חמישי בהתאם לצורך
ארימדקס 1mg כל יום אחר או כל יום בהתאם לצורך
פרגניל תתחיל משבוע 5 כל שבוע 500 iu

את הדקה אפשר להחליף בטרן, באופן אישי לא אוהב טרן בגלל כל התופעות לוואי, אם אתה מסתדר, אז טרן תהיה אופציה טובה יותר.
לקיק להתחלה אפשר לשלב tbol- dbol או אנדרול באופן אישי היתי מעדיף פשוט לתת שבועיים ראשונים עד שלוש פרופ יום כן יום לא.
במידה והיה שילוב של אוראלים תכניס liv52 ושן הארי.

סייקל כזה יהיה הרבה פחות רעיל עבורך, פחות יעמיס על המערכת, כמובן שיש המון סיכונים כשנכנס אינסולין למשוואה, אבל אם תשקיע בללמוד איך להשתמש ותיתצמד לפרוטוקולים, לא צריכה להיות בעיה.

אין ספור אופציות וקומבינציות שאפשר לעשות, כיום יש פפדיטים בהישג יד ואם המצב הכלכלי מאפשר, זה יהיה יותר טוב מכל סייקל שעשית אי פעם. בעתיד תוכל לשקול שימוש ב- igf-1lr3 או רק igf-1 להוסיף או לשלב GHRP2.

• פותח/ת השרשור
גם ככה יש לי הוצאה כספית מטורפת
אני מסכים עם אביעד וגם כמו שאמרתי לך בפרטי, הכל פה מוגזם ולשווא.
לפני הכל, אני חושב שאתה לא אוכל מספיק, אני מבין את הפחד של לעלות בשומן, אבל אם אתה רוצה להיות מר פיטנס, אז אין לך מה לחפש לגדול, אתה מספיק גדול, תעשה סייקלים של פרימו וויני מאסט וזה מספיק. אבל אם החלטת שאתה רוצה באמת לגדול, אתה תצטרך לקחת את הסיכון שתעלה בשומן.
ככל שהמינונים עולים גם האכול חייב להעלות בהתאם, אתה לא יכול להעלות מינונים מבלי להעלות אוכל, זה טיפשי ובזבוז של חומרים.
אני לא אומר שתתחיל לאכול כמו חזיר, אבל כדי שתתחיל לעקוב יותר אחרי התזונה. מה שאני מציע, תקח x של קלוריות נגיד 3.5 k ותיצמד לתפריט שבוע שבועיים, תשקל, אם עלית בטווח הסביר, אז תשאר על 3.5, אם עלית יותר מהצפוי תוריד ל-3k אם לא עלית תעלה ל-4k. ככה שאתה גדל, אתה צורך יותר קלוריות במנוחה, בתחילת הסייקל אנשים עולים -5-6 ק״ג ואז זה נעצר, בשלב הזה מעלים אוכל מעלים מינונים משנים קומבינציות במקרים מסוימים.

לגבי הסייקלים שלך, תשמע, מה שעשית, עשית, זה היסטוריה כבר. לפי דעתי, הגזמת וסיבכת פה את הכל, אני אפילו לא מתייחס לסיכונים הבריאותים שיכולת לחוות. הסייקלים ממש לא חייבים להיות מורכבים, כמו שאביעד ציין, אין לך מושג כמה אתה יכול לקבל מסייקל פשוט של gh עם אינסולין וטסט.
הבעיה מתחילה כשמתחילים לצפות יותר מדי מחומרים ואני מתכוון סטרואידים אנבוליים, יש גבול כמה הם יכולים להגדיל אותך, וכאן נכנסים הפפדיטים, כל ההתעסקות עם מינונים כל כך גבוהים היא מיותרת. האימרה של מינון גבוהה יותר טוב היא לא נכונה, מינון גבוהה יותר = תופעות לוואי יותר וסכנות בריאותיות.

אל תסבך, תעשה את זה פשוט kis - keep it simple
טסט בשילוב עם חומר אנבולי דקה או בולד
gh בשילוב עם slin חשוב להקפיד על זמני הצריכה, במיוחד עם slin על כל iu-1 פחמימה 10 או לפי הפרוטוקול.

קח סייקל לדוגמא שיתן לך הרבה יותר תוצאות בפחות מינונים

1-16 test e/c 1g week
1-14 deca 600mg week
1-16 insulin 2x's daily את המינונים את תתאים בהתאם ל-slin ואליך אם זה היומלוג 7iu-10iu מעולה להתחלה.
6iu's hgh ED 1-16 +
1-16 T4 - 100 mcg או t3 12.5 - יוטיורקס בענייי עדיף מאלטרוקסין, פחות תופעות לוואי

דוסטינקס 0.5 - 1 כל יום חמישי בהתאם לצורך
ארימדקס 1mg כל יום אחר או כל יום בהתאם לצורך
פרגניל תתחיל משבוע 5 כל שבוע 500 iu

את הדקה אפשר להחליף בטרן, באופן אישי לא אוהב טרן בגלל כל התופעות לוואי, אם אתה מסתדר, אז טרן תהיה אופציה טובה יותר.
לקיק להתחלה אפשר לשלב tbol- dbol או אנדרול באופן אישי היתי מעדיף פשוט לתת שבועיים ראשונים עד שלוש פרופ יום כן יום לא.
במידה והיה שילוב של אוראלים תכניס liv52 ושן הארי.

סייקל כזה יהיה הרבה פחות רעיל עבורך, פחות יעמיס על המערכת, כמובן שיש המון סיכונים כשנכנס אינסולין למשוואה, אבל אם תשקיע בללמוד איך להשתמש ותיתצמד לפרוטוקולים, לא צריכה להיות בעיה.

אין ספור אופציות וקומבינציות שאפשר לעשות, כיום יש פפדיטים בהישג יד ואם המצב הכלכלי מאפשר, זה יהיה יותר טוב מכל סייקל שעשית אי פעם. בעתיד תוכל לשקול שימוש ב- igf-1lr3 או רק igf-1 להוסיף או לשלב GHRP2.

קודם כל תודה רבה
שנית, לגבי הדקה - אני מטורף על החומר הזה הבעיה היא שאני סופח נוזלים ברמות מטורפות, האם דקה קצר יכול להכנס כתחליף טוב ? זאת אומרת לספוח פחות?

ומה תיהיה התוצאה של הסייקל הזה? אני לא רוצה להראות קציצה, התפריט זה מה שקובע או אין שליטה בדבר?

קודם כל תודה רבה
שנית, לגבי הדקה - אני מטורף על החומר הזה הבעיה היא שאני סופח נוזלים ברמות מטורפות, האם דקה קצר יכול להכנס כתחליף טוב ? זאת אומרת לספוח פחות?

ומה תיהיה התוצאה של הסייקל הזה? אני לא רוצה להראות קציצה, התפריט זה מה שקובע או אין שליטה בדבר?

תסלח לי רגע ברשותך , כפי שציינת כל התפריט שלך עומד על בערך 2400-2600 קלוריות , סייקל הבא קח טסט ודקה קצר אם אתה מפחד מספיחת נוזלים - אל תעלה על גרם טסט תשלב עם משהו אוראלי תעלה ל4k קלוריות שהמירב מהן יבואו מחלבון ואתה תעלה ובענק . אתה פשוט חי על קלוריות שהיו זהות בתקופה שבצעתי סייקל קלן , בחייך גבר??

תעשה כך ואני חותם שאתה תפציץ , ובענק.

תסלח לי רגע ברשותך , כפי שציינת כל התפריט שלך עומד על בערך 2400-2600 קלוריות , סייקל הבא קח טסט ודקה קצר אם אתה מפחד מספיחת נוזלים - אל תעלה על גרם טסט תשלב עם משהו אוראלי תעלה ל4k קלוריות שהמירב מהן יבואו מחלבון ואתה תעלה ובענק . אתה פשוט חי על קלוריות שהיו זהות בתקופה שבצעתי סייקל קלן , בחייך גבר??

תעשה כך ואני חותם שאתה תפציץ , ובענק.

אני נוטה להסכים. פרסמת פה תפריט תזונה דל מאוד. מה היתה התזונה שלך בסייקל הקודם?
אם זה לא 1500 קלוריות לפחות מעל לתחזוקה אז אולי שם הבעיה (אתה 100 קילו 13 א"ש קשה לי לראות אותך מתחזק בפחות מ-3000).
הרבה כפות חלבון, אבל אם זה מי גבינה מבודד זה חלבון לחצי שעה (חלבון שיוצא בפיפי) וחזה עוף שהוא דל שומן/חלבון.
איפה בקר, דגים, ביצים?

קודם כל תודה רבה

אינסולין זה גרושים.
הורמון גדילה זה כבר סיפור אחר.

לגבי נוזלים מדקה, יש דרכים רבות לשמור על קונטרול בעניין הזה.
כמו אירובי, פחות נתרן ואשלגן, אספירין, AI וכו' וכו'

יש כוונה להעלות פרוטוקול לשילוב אינסולין ו hgh בפורום?

אני אישית לא בעד.
אני חושב שאלו (בעיקר אינסולין) חומרים מתקדמים מאוד שהסיכון בהם גבוה מאוד.
ולא הייתי רוצה שמישהו יעשה סייקל כזה כי הוא קרא באינטרנט -זה מתכון לאסון.
זה לא שאני לא מאמין ש99% פה יצליחו להבין הכל ולעשות כמו שצריך, אבל מספיק ה1% שלא ממש הבין ועשה ולבסוף מצא עצמו במיון שמונעים ממני ללכת על זה.

אני אישית לא בעד.
אני חושב שאלו (בעיקר אינסולין) חומרים מתקדמים מאוד שהסיכון בהם גבוה מאוד.
ולא הייתי רוצה שמישהו יעשה סייקל כזה כי הוא קרא באינטרנט -זה מתכון לאסון.
זה לא שאני לא מאמין ש99% פה יצליחו להבין הכל ולעשות כמו שצריך, אבל מספיק ה1% שלא ממש הבין ועשה ולבסוף מצא עצמו במיון שמונעים ממני ללכת על זה.
חבל... אני דווקא מאמין שבכל תחום שיתוף ידע תורם בסופו של יום. אבל גם אם לא מדובר בפרוטוקול ניתן להוסיף קצת על השימוש בslin ו-hgh.
הנושא נמצא היום בחזית החדשנות בתחום ואני לא מדבר על פפטידים אחרים שכנראה אף אחד לא יאמץ בגלל המחיר האסטרונומי אבל הרקע המחקרי והתיאורטי מאחוריהם מעניין.
אני ממש לא בטוח שאנשים ירוצו להרים סייקלים ב-10k וימצאו את עצמם במיון בגלל שהעלית פוסט שמסביר בצורה יותר רצינית על הנושא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית