הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR סקוואט ATG

• פותח/ת השרשור
זה הטווח שלי. אני חושב שזה בגלל הרייבנד אז הבאונד מהברכיים מתחיל מנקודה טיפה יותר גבוהה מאשר בלי. בכל מקרה הירידה לא מבוקרת והבאונס מהברך תקראו לזה איך שבא לכם

בטח אתה פותח נושא על שיא בסקוואט ולא אומר כלום על מיקום המוט! מה נראה לך?!
מה עם ההיי באר?!?!?! נשרפת מסת שריר בקוואדס בלעדיו!!!

סתם, אתה עושה כבוד לקרוספיטרים! מלא מוניטין 😋🍴

• פותח/ת השרשור
בטח אתה פותח נושא על שיא בסקוואט ולא אומר כלום על מיקום המוט! מה נראה לך?!
מה עם ההיי באר?!?!?! נשרפת מסת שריר בקוואדס בלעדיו!!!

סתם, אתה עושה כבוד לקרוספיטרים! מלא מוניטין 😋🍴

דווקא יש יותר חזקים ממני(מוטי ודוד בן דוד מפלצות על) אני בנתיים מתאמן ומנסה להגיע אליהם, יש גם 100 פווארקלין בלוג למי שבא לו

ותודה אחי!

נערך לאחרונה:
דווקא יש יותר חזקים ממני(מוטי ודוד בן דוד מפלצות על)
אגב, גם שוקלים יותר ממך. לא שזה תירוץ, אבל יהיה מאוד קשה להיות חזק כמוהם (כמו דוד לפחות, התאמנתי רק איתו), במשקל גוף 7-8 ק"ג פחות, גם אם תתעסק רק בזה ולא תעשה בחיים שום 100 anythings...

כן, זה רמז דק! 🙄

• פותח/ת השרשור
אגב, גם שוקלים יותר ממך. לא שזה תירוץ, אבל יהיה מאוד קשה להיות חזק כמוהם (כמו דוד לפחות, התאמנתי רק איתו), במשקל גוף 7-8 ק"ג פחות, גם אם תתעסק רק בזה ולא תעשה בחיים שום 100 anythings...

כן, זה רמז דק! 🙄

אני מת לעלות במשקל פשוט לא עושה את זה בגלל התחרות WL בינואר שם אני מתכנן להתחרות על 77 קילו. אחרי ינואר אני מאד מאד מקווה להגיע לתחרות של הקרוספיט (מתוכננת לאפריל נראה לי) במשקל משהו כמו 82-83 יחסית חטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית