הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קרקס 5/3/1 BBB

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
שבוע שלישי, אימון ראשון, DL:

DL: 150X5, 170X3, 190X3, 110X3X10 - הכל הרגיש כבד ובאתי שבור. הסט הכבד היה ממש איטי.

שבוע שלישי, אימון שני, P:

P: 42.5X5, 55X5, 60X5, 40X5X10

PBP: 80X5X5

PU: BWX3X10

היה אימון מאוד קשה כי לא התאוששתי עדיין מהדדליפט ואנסתי את הטרייספס.

BW: 95

שבוע שלישי, אימון שלישי, S:

עוד אימון אחרי 4 שעות שינה ועבודה מ-06:00 עד 16:30. מסתמן כי כל ימי ראשון מעתה ואילך יהיו חרא. באתי סחוט.

S: 130X5, 150X3, 170X3 - הרגיש טוב למרות הכל, יותר טוב מסקוואט בשבוע שעבר. וויתרתי על ה-BBB. גמור.

איך נפלו גיבורים... 😃

אגב, כמה חלבון אתה עומד ליום?
אתה מרגיש ש 531 BBB טובה לחיטוב מבחינת אימונים? איבדת הרבה שריר?

531 לא נשמעת לי אידאלית לחיטוב בגלל שאין מספיק עבודה בעבודה המרכזית והכבדה, והרעיון של להתקדם דרך הוספת מסת שריר ( הנפח ) בכלל לא שייך פה.

כשעשיתי את החיטוב איתה, למרות שהייתי ברמה נמוכה יותר לא הצלחתי לזוז ס"מ מעבר לשיאים.

איך נפלו גיבורים... 😃

אגב, כמה חלבון אתה עומד ליום?
אתה מרגיש ש 531 BBB טובה לחיטוב מבחינת אימונים? איבדת הרבה שריר?

אני ב-CBL, אני עומד על מינימום 160-180 גרם חלבון ביום, ישנם ימים דפוקים שאני לא מספיק. בחרתי ב-531 עם BBB כי היה לי מאוד נוח איתה והרגשתי שיהיה לי נוח גם עם חיטוב של 3 חודשים. כרגע זה בסדר גמור למרות שאני כנראה אתחיל להוריד מה-BBB בסקוואט ובדדליפט כי אני מתקשה להתאושש מזה. בלחיצות זה בסדר בנתיים.

לא נראה לי שאני מאבד שריר, מצד שני גם לא ירדתי כל כך הרבה באחוזי שומן ומשקל. אני לא סופר קלוריות אבל עוקב אחרי משקל שבועי. מעריך שהגרעון הקלורי השבועי הממוצע די נמוך. ועדיף שכך.
531 לא נשמעת לי אידאלית לחיטוב בגלל שאין מספיק עבודה בעבודה המרכזית והכבדה, והרעיון של להתקדם דרך הוספת מסת שריר ( הנפח ) בכלל לא שייך פה.

כשעשיתי את החיטוב איתה, למרות שהייתי ברמה נמוכה יותר לא הצלחתי לזוז ס"מ מעבר לשיאים.

עקרונית אתה צודק בהחלט (למרות שלמשל אה"ל והקובה כן אוהבים את התכנית לחיטוב). אבל לא חשוב לי כל כך על שמירת המשקלים ובטח שלא להתקדם מעבר לשיאים. המטרה שלי היא אימונים שאוכל למשוך איתם את התקופה הקשה שתגיע בעוד כחודש (תקופת מבחנים + צום + עומס בעבודה). מנסיוני מהשנתיים שעברו פשוט אין תקווה להרוויח משהו אז אני מנסה לגרד שמירת מסת שריר ולשרוד עד לאוגוסט. כרגע 531 נוחה לי מאוד כי אני יכול להתפקס על תרגיל אחד ליום ולשכוח מזה לשבוע שלם.

באמת קצת מוקדם לדעת, סה"כ ירידה של 2.6 ק"ג מהתחרות בחודש ימים.
אולי כדאי שתוריד קצת BBB ותוסיף סט כבד 3-5 חזרות, בשביל העבודה הכבדה=שימור שריר.

בהצלחה רבה.

אמין תגגל דיאטת AF, אולי תוכל להשתמש בזה לרמאדן (אוכלים 8 שעות, צמים 16)

תקופת אימונים לא משהו. גם הדיאטה לא מוקפדת בכלל. אימון מחורבן באוניברסיטה.

PBP: 80X5, 95X3, 110X2 - בסט הכבד קראתי לספוטר בילדר וקרה מה שידעתי שיקרה. בקשתי ממנו במפורש לא לגעת ולא להתקרב למוט, ומה הוא עשה? שם את האצבעות מתחת למוט כשהוא נוגע ואומר לי שהוא לא נוגע. אמרתי לו להוריד את האצבעות והוא עונה לי שלא יעזור. כבר לא היה לי כוח אז בצעתי את הסט וסיימתי עם זה. פעם אחרונה. הרגשתי שהוא עוזר טיפה בחזרה השניה ולכן לא המשכתי לשלישית. בן עוולה.

Pendlay Rows: 80X3X5

CU: BWX3X10

C2: 200 off, 400 on, 400 off, 400 on, 600 off

BW: 94.5

תקופת אימונים לא משהו. גם הדיאטה לא מוקפדת בכלל. אימון מחורבן באוניברסיטה.

PBP: 80X5, 95X3, 110X2 - בסט הכבד קראתי לספוטר בילדר וקרה מה שידעתי שיקרה. בקשתי ממנו במפורש לא לגעת ולא להתקרב למוט, ומה הוא עשה? שם את האצבעות מתחת למוט כשהוא נוגע ואומר לי שהוא לא נוגע. אמרתי לו להוריד את האצבעות והוא עונה לי שלא יעזור. כבר לא היה לי כוח אז בצעתי את הסט וסיימתי עם זה. פעם אחרונה. הרגשתי שהוא עוזר טיפה בחזרה השניה ולכן לא המשכתי לשלישית. בן עוולה.

Pendlay Rows: 80X3X5

CU: BWX3X10

C2: 200 off, 400 on, 400 off, 400 on, 600 off

BW: 94.5

חחחח זה מה שקורה כשאתה לא בא אלינו...

DL: 135X5, 155X5, 180X5, 140X3X5 - ה-180 היה ממש כבד, על קצה היכולת. לא הייתי מופתע, אני ער מ-05:45, אחרי עבודה ולימודים והתרוצצות ברחבי האוניברסיטה.

BW: 94.8

שבת אתמול:

P: 40X5, 50X5, 60X6, 45X5X5

PBP: 80X5X5

DBR: 20X5, 30X10, 40X10

בזאת הפסקתי עם BBB לכל התרגילים, עובר במקום ל-5X5 אחרי הסטים הכבדים עם משקלים בינוניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית