הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינון קלן + קטוטיפן

• פותח/ת השרשור tapuz
  • פורסם בתאריך

tapuz

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
שלום, אני רוצה להתחיל עם סייקל של קלן, ראיתי באתר את המדריך שנותן דוגמא ל14 ימים,
במידה ואני רוצה להאריך את השימוש עם הקטוטיפן ל4-6 שבועות, צריך להמשיך עם ה120 מקג ליום?
בנוסף מאיזה שלב להתחיל לקחת את הקטוטיפן ובאיזה מינון?, משקל 82 ק"ג 1.78 מטר

שלום, אני רוצה להתחיל עם סייקל של קלן, ראיתי באתר את המדריך שנותן דוגמא ל14 ימים,
במידה ואני רוצה להאריך את השימוש עם הקטוטיפן ל4-6 שבועות, צריך להמשיך עם ה120 מקג ליום?

אני אישית התחלתי לנטול את הקטוטיפן החל מהלילה של היום ה14 עד שנגמרה לי החפיסה (30 כדורים של הקטוטיפן) , כדור אחד לפני שינה - מניח שמינון הכדורים של 10 כל אחד.
לעניינינו , לקראת סוף הסייקל הגעתי למינונים של 200 קלן , לא ממליץ בכל אופן.

מקווה שסיפקת לך את התשובה.

כן תשאר על 120 מק״ג אם אתה רואה שאתה מסתדר על המינון הזה אתה יכול לקפוץ ל 160 לשבועיים אחרונים כדי לסחוט עוד קצת אבל עם זה די כבד לך תחזור ל120 . קטו אתה יכול מתחילת הסייקל או אחרי שבוע/שבועיים לא קריטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית