הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוודת דעת לסייקל שני

• פותח/ת השרשור tal890
  • פורסם בתאריך

tal890

משתמש מתחיל
76
2
נק' מוניטין:
2
76
2
אני מתחיל סייקל שני של 10 שבועות כל שבוע 750 סוסטנול ו300 טרן ו3 כדורים כל יום של דיבול במשך חודש

וראיתי כל מיני אנשים מגיבים פה לגבי מינון חומר וסוגי חומרים לסייקלים ראשונים....

רציתי לדעת מה ההבדל אם אני לוקח סייקל של טסט וטרן בסייקל שני לבין סייקל 6?

אני מתחיל סייקל שני של 10 שבועות כל שבוע 750 סוסטנול ו300 טרן ו3 כדורים כל יום של דיבול במשך חודש

וראיתי כל מיני אנשים מגיבים פה לגבי מינון חומר וסוגי חומרים לסייקלים ראשונים....

רציתי לדעת מה ההבדל אם אני לוקח סייקל של טסט וטרן בסייקל שני לבין סייקל 6?
ההבדל הוא שבסייקל שני אתה לא צריך להפציץ את עצמך בכדי להשיג תוצאות יפות. אם תוכל להעלות 7 ק"ג של שריר נקי מסייקל של טסט וeq למה שתרצה להכניס גם טרן שהוא אכן חומר "חזק" יותר, אם לא תרוויח כלום בעליית שריר נטו ותוך כדי כך תסתכן בתופעות הלוואי שבסייקל שני אתה אפילו לא מכיר (הגם שיהיה לך יותר קל לשמור בpct מאשר אם תחטוף שוק שיכבה אותך לגמרי).
בהינתן שאתה מרכיב מינונים, oct ו-pct כמו שצריך .

• פותח/ת השרשור
אבל סתם דוגמא אם רק מטסט אני יעלה 7 קילו אז מטסט וטרן אני אמור לעלות יותר לא? כאילו אני יראה תוצאות יותר יפות לא ככה?

אבל סתם דוגמא אם רק מטסט אני יעלה 7 קילו אז מטסט וטרן אני אמור לעלות יותר לא? כאילו אני יראה תוצאות יותר יפות לא ככה?

הרי בדיוק עניתי על זה...
כנראה שלא. לא תראה תוצאות עדיפות, או לפחות לא באופן משמעותי. אני סתם זרקתי 7 קילו, אך הכוונה היא שבסייקל שני עדיין רחוקים משמעותית מסבילות כזו הדורשת העלאת מינונים למשל. העלייה בשריר יכולה להיות מספיק משמעותית והרי יש גבול כמה שריר ניתן להוסיף.
כל זה לא מתייחס לתופעות הלוואי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי אבל בכל זאת אם לא טרן קראתי בפורום שכן אפשרי לערבב 2 חומרים אולי משו יותר חלש?

אוקי אבל בכל זאת אם לא טרן קראתי בפורום שכן אפשרי לערבב 2 חומרים אולי משו יותר חלש?
הייתי מייעץ לך ללכת על בולדנון או דקה , תעזוב את הטרן זה חומר מאוד חזק מבחינת תופעות לוואי וגם כח מטורף , אני התחלתי איתו מאוחר מידיי לא ישר קפצתי למים העמוקים

• פותח/ת השרשור
מה הבדלים בין בולדנון ודקה? ולמה העדיפות? במידה ואני רוצה לעלות במסה אבל לא להתפזר יותר מידי באחוז שומן...

טסט אנטט ו-eq היה השני שלי...
( מ ז מ ן ).

רק שים לב לאורך הסייקל.
מה הבדלים בין בולדנון ודקה? ולמה העדיפות? במידה ואני רוצה לעלות במסה אבל לא להתפזר יותר מידי באחוז שומן...
די, גבר... תקרא קצת...
דומה להבדל בין חומוס וחבושים...

• פותח/ת השרשור
אני בדיוק קורא בפרופילים של הסטרואידים ואני מבין 50% ממה שאני קורא אשמח אם אולי מישו יוכל להסביר לי במשפט וחצי מה כל אחד מהם כי שאני קרוא שם עמוד שלם הכול מתבלגן לי...

אני בדיוק קורא בפרופילים של הסטרואידים ואני מבין 50% ממה שאני קורא אשמח אם אולי מישו יוכל להסביר לי במשפט וחצי מה כל אחד מהם כי שאני קרוא שם עמוד שלם הכול מתבלגן לי...
אין שום קשר בין דקה ובולדנון.
קצרה היריעה... יש בנעוצים וחוץ מזה תחדד את השאלה, היא כללית מדי.

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה איך הראו התוצאות אם אקח דקה ואם אקח בולדנון כמובן שכל אחד והגוף שלו ואי אפשר לדעת מה בדיוק יהיה התוצאות אבל היחס בין שתי החומרים קראתי שדקה סופח נוזלים ואז בסוף הסייקל שהם יוצאים מהגוף אתה מאבד הרבה מהמשקל שעלית ....

הכוונה הייתה איך הראו התוצאות אם אקח דקה ואם אקח בולדנון כמובן שכל אחד והגוף שלו ואי אפשר לדעת מה בדיוק יהיה התוצאות אבל היחס בין שתי החומרים קראתי שדקה סופח נוזלים ואז בסוף הסייקל שהם יוצאים מהגוף אתה מאבד הרבה מהמשקל שעלית ....
תוצאות. תוצאות.
אף אחד לא ידע להגיד לך...

אתה מבקש שיאכילו אותך בכפית, עצה שלי עם אתה כבר מזריק משהו לגוף שלך. תדע מה זה עושה ותצבור כמה שיותר ידע בנושא במקום רק לסמוך על אנשים שאתה לא מכיר בפורום.

• פותח/ת השרשור
ממש לא, אני באמת לא מבין את מה שאני קורא רק חלק. ואני לא מסתמך רק על החברה פה אבל תמיד טוב לשמוע עוד חוות דעת..
וטום שאני אומר תוצאות אני מתכוון שאם אקח דקה אני מאמין שיהיה מלא בנוזלים שבסוף הסייקל יצאו מהגוף ואז המשקל שלי ירד אם נגיד אני יעלה סתם דוגמא 10 קילו אז אשאר עם 7 במקרה הטוב....לגבי בלדנון רציתי לדעת מה ההשפעה שלו עושה...זה סייקל לחיטוב?למסה?

ממש לא, אני באמת לא מבין את מה שאני קורא רק חלק. ואני לא מסתמך רק על החברה פה אבל תמיד טוב לשמוע עוד חוות דעת..
וטום שאני אומר תוצאות אני מתכוון שאם אקח דקה אני מאמין שיהיה מלא בנוזלים שבסוף הסייקל יצאו מהגוף ואז המשקל שלי ירד אם נגיד אני יעלה סתם דוגמא 10 קילו אז אשאר עם 7 במקרה הטוב....לגבי בלדנון רציתי לדעת מה ההשפעה שלו עושה...זה סייקל לחיטוב?למסה?
אני לא אטיף לך מוסר... יש מספיק שיעשו את זה כאן .
אני גם לא יכול לייעץ לך, אני בכל זאת אספר לך איך עובד עבורי, בקצרה כמובן.
ה- nor19 (טרן דקה) עובדים עלי מצויין. מצד שני עם דקה ספחתי די הרבה נוזלים וחוויתי ירידה בתפקוד המיני (עם npp שני האחרונים פחות משמעותיים כנראה אבל לא ניסיתי).
עם בולדנון נהניתי הכי הרבה מהסייקל, יכלתי למשוך לתקופה יותר ארוכה ומצאתי שהשפיע עלי טוב כשהעליתי במינון (1200 מ"ג סייקל עם טסט 500), לעומת עליית מינון שעשיתי בטסט (גרם) ולא כ"כ השפיעה (או יותר נכון נתנה מסה דומה אבל עם בריכה קטנה של נוזלים)- הסייקל טסט לבד (כלומר בסייקל עתידי אלך על בולד במינון גבוה מהטסט). הוא גם עשה לי גוף יפה יותר מהדקה לא הרגשתי יותר תיאבון ממה שאני בד"כ בסייקל (אבל אני חזיר). טרן (שנכנס רק פעם אחת) עשה גוף אפילו יותר יפה אבל ממש סבלתי מנושא התיפקוד המיני. חוץ מזה הטרן גרם לי להרגיש כמו חרא.
את הpct עשיתי לפי מה שנראה לי שמתאים בכ"א ומכולם הייתי די מרוצה מהשמירה.
בכל המקרים (מהסייקל השני ואילך, לא עשיתי הרבה ובמרווחים די ארוכים בינהם) שילבתי סטרואיד אוראלי, ל3-4 שבועות. סופרדרול עבד הכי טוב (לא נראה לי שניתן להשיג...).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית