הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא על מקס ברנר(הכניסה לפוסט היא על אחריותכם בלבד!)

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
האמת, השניה חזרתי משם והרגשתי שאני חייב להגיב...
מקום פשוט מגעיל, אנשים מגעילים ושירות מגעיל ואוכל דיי זבלה. חיכינו 45 דקות כדי להיכנס (10 בבוקר) ועוד 45 דקות עד שהגיע האוכל. היינו צריכים להחזיר את כל המנות חזרה מכיוון שהכל היה קר, וככה שחכינו עוד 20 דקות למנות חדשות ורק אז התחלנו לאכול (כמעט שעתיים רק כדי להתחיל לאכול !).
המלצרים מגעילים ועושים טובה שהם זזים או נותנים שירות, וגם אז הם עושים אשכרה טובה !
בכל אופן הייתי חייב לפרוק..חח
מקווה שלא תחווה את הסיוט הזה שעברתי, בתאבון 😃

האמת זה מקום נחמד, אבל לא מעבר לארוחת בוקר.
יצא לי לאכול שם כמה פעמים בבוקר (מה לעשות, כשאתה עם מישהי, איזה ארוחה טובה של בשר זה "משמין" מדיי),
כמה ביצים, גבינה, לחם טוב ופלטות של כל מיני גבינות, לא רע בכלל.
אבל בצהריים\ערב - אין מה לחפש שם.

• פותח/ת השרשור
האמת, השנייה חזרתי משם והרגשתי שאני חייב להגיב...
מקום פשוט מגעיל, אנשים מגעילים ושירות מגעיל ואוכל דיי זבלה. חיכינו 45 דקות כדי להיכנס (10 בבוקר) ועוד 45 דקות עד שהגיע האוכל. היינו צריכים להחזיר את כל המנות חזרה מכיוון שהכל היה קר, וככה שחכינו עוד 20 דקות למנות חדשות ורק אז התחלנו לאכול (כמעט שעתיים רק כדי להתחיל לאכול !).
המלצרים מגעילים ועושים טובה שהם זזים או נותנים שירות, וגם אז הם עושים אשכרה טובה !
בכל אופן הייתי חייב לפרוק..חח
מקווה שלא תחווה את הסיוט הזה שעברתי, בתאבון 😃

בעיקרון כבר הייתי שם ביום שישי בערב, וכן טיפה חיכיתי בתור עם 2 חברים ובאמת שלא היה כזה נורא.

אולי לך היה יותר עמוס בגלל השעה הזאת של יום שישי, כשיש אנשים שלא עובדים ויוצאים לבלות ולאכול.

אין מה לעשות ככה זה בכל מקום בארץ בשעות האלה במיוחד במסעדות בתי קפה ומרכזי קניות.

• פותח/ת השרשור
יומולדת עם השיפוד הרץ!!

הייתי בקאסה דו ברזיל בראשל"צ לפני 3 שנים ביום ההולדת שלי עם בני המשפחה שלי וחבר.

השירות של "השיפוד הרץ" טיפה ביאס אותנו כי הקטע שזה יהיה יחסית רציף ולא כל בשר לחכות חצי שעה בין לבין

אבל אני לא מאשים ת'מלצר היחיד שהיה שם ופרפר בין כל השולחנות, המנהלים שלו טמבלים.

מה גם שהקנס שיצא לנו מכל הארוחה הזאת היה לא נורמלי בעליל-טיפה מעל 1000 שקל.

יש גרופונים לקאסה דו בראזיל ב89 שקל לארוחת אכול כפי יכולתך

• פותח/ת השרשור
יש גרופונים לקאסה דו בראזיל ב89 שקל לארוחת אכול כפי יכולתך

צודק, ואז גם לא הכרתי את גרופון וגם אם הייתי מכיר חייב לציין שלא הייתי בוטח בדבר כזה ב-100%

היום אני יותר חכם אחרי שקניתי מהם כבר כמה וכמה פעמים.

נערך לאחרונה:
אפשר לינק לגרופון של קאסה דו בראזיל?
ואגב, אני אכלתי שיפוד רץ בפאפאגאיו בעזריאלי - הבשר שם רץ כמו בירה באוקטוברפסט.

• פותח/ת השרשור
אפשר לינק לגרופון של קאסה דו בראזיל?
ואגב, אני אכלתי שיפוד רץ בפאפאגאיו בעזריאלי - הבשר שם רץ כמו בירה באוקטוברפסט.

כנס לאתר שלהם ותבדוק אם יש בכלל גרופון לקאסה דו ברזיל.

אני מצאתי גרופון לרשת לא פחות טובה- רק בשר

http://www.groupon.co.il/deals/holo...campaign=rakbasar-006C000000lxKlsIAE-29382442

בכל מקרה אני חושב שזה היה יום כזה, לא חושב שזה ככה כל הזמן שם מקווה שבמידה ואוכל שם שוב הם יתקנו את הרושם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תצלם את המנה, נשמע טוב 😋🍴😋🍴

ת'אמת שחשבתי על זה אבל לא רציתי לבאס כאן אנשים בחיטוב חחחח 😉 טוב, אני עכשיו אחרי שהייתי במקס ברנר ואכלתי את המנה ובאמת שהיה סוף הדרך.

הייתי במסיבת יום הולדת של חבר, חברים שלו התחילו לצחוק כשהם ראו שאני אשכרה עוצם את העיניים ומתענג על כל ביס(ואגב יש תמונות של המנה אז אם אתם רוצים אעלה לכאן).

היעד הבא בהחלט יהיה העמסה סיטונאית של בשר, או שנאכל משו שהרבה זמן לא אכלתי-המבורגר טוב.

• פותח/ת השרשור
פאק זה נראה קטלנייייייייי
כמה עלה?

לקחתי את המנה הבינונית(יש להם 3 גדלים 44/63/100) ב-63 ש"ח.

שתבין שאני ישבתי על מנה כזאת לבד בעוד שבדיוק על אותה מנה ישבו 2 בחורות.

כל יושבי השולחן אתגרו אותי ואמרו לי שאין מצב שאני מסיים ת'צלחת הזאת, הם טעו....

שתבין שאני ישבתי על מנה כזאת לבד בעוד שבדיוק על אותה מנה ישבו 2 בחורות.
כל יושבי השולחן אתגרו אותי ואמרו לי שאין מצב שאני מסיים ת'צלחת הזאת, הם טעו....

חבר, שמח שנהנית! אישית אני לא כזה מת על שוקולד (הכל יחסי כמובן 😃 ), אבל נראה מעולה!

אני זוכר בחיטוב שלי כשעשיתי העמסות
האוכל שהכי נהנתי ממנו זה דווקא אוכל שכולל פחמימה כמו אורז/בגט/פיטה/לאפה ובשר..
כל שאר המתוקים והשוקולדים למיניהם פחות עשו לי את זה, זה יותר היה בשביל למלא איזושהי תשוקה למתוק.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר בחיטוב שלי כשעשיתי העמסות
האוכל שהכי נהניתי ממנו זה דווקא אוכל שכולל פחמימה כמו אורז/בגט/פיתה/לאפה ובשר..
כל שאר המתוקים והשוקולדים למיניהם פחות עשו לי את זה, זה יותר היה בשביל למלא איזושהי תשוקה למתוק.

אני בד"כ בהעמסות ביום שישי נהנה מבגט עם מיונז ופסטרמה.

דופק 2 צלחות של אורז בלי חשבון ומתפנק גם עם תפוחי אדמה.

בנוגע ללאפות אצלי זה טיפה "בעייתי" כי זה לא "נהוג" לאכול לאפה ביום שישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית