הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן - התייעצות

Dana Cohen

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן, פעם ראשונה שאני מגיבה כאן.
רציתי לשאול לגבי תופעות הלוואי האפשריות לאחר נטילת קלן. תוך כמה זמן הן אמורות להימשך מרגע לקיחת הכדור? האם גם לאחר הפסקה של שבועיים צפויות להיות תופעות לוואי? האם יש כאן נשים נוספות שהתנסו בקלן או שמא רק הגברים ה"תקועים" על אחוז שומן מסויים, ממנו מתקשים לרדת, נוהגים להשתמש?
תודה רבה!

הפורום מפוצץ בשאלות כאלה שכבר נענו, בכל מקרה, על פי הניסיון והחוויה שלי עם קלן כחצי שעה אחרי שלקחת כדור התחילו התופעות לוואי (רעידות ומידי פעם התכווצויות וכאבי ראש פה ושם) גרם לי לאינוחות לא יותר מזה וזה לא החזיק ליותר משעתיים. בסך הכל חוויה לא הכי נעימה אבל אפשר לתפקד (הייתי בצבא שלקחתי את הקלן) האם התופעות לוואי יהיהו יותר קשות אצל בנות? אני מעריך שכן למרות שלא בדקתי את הנושא את יכולה לחפש בגוגל ולגלות.. חשוב לציין כמובן שקלן זה לא כדור קסם ואם לא תהיי במאזן קלורי שלילי את לא תראי תוצאות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה! כמה מהר ניתן לראות תוצאות עם קלן? המטרה היא חיטוב וירידה באחוזי השומן + משקל

תודה רבה על התגובה! כמה מהר ניתן לראות תוצאות עם קלן? המטרה היא חיטוב וירידה באחוזי השומן + משקל
הכל תלוי במידת ההשקעה שלך בתזונה ובאימונים. אבל כעקרון כן, כשהכל נכון קלן עושה עבודה מצויינת.
תופעות הלוואי מאוד אינדיבידואליות, גם תלויות בחברה המייצרת. בסה"כ ולרוב מדובר בתופעות לוואי המהוות אי-נעימות בלבד (לפעמים ממש אי-נעימות אך עדיין כאלה).
את הפרוטוקל לשימוש ניתן למצא בנעוצים. כסייקל ראשון כדאי להריץ ללא קטוטיפן (ראי נעוצים).
אם את נוטה לשתיית קפה מרובה (אני מכור) הפחיתי בצריכת הקפה אך אל תפסיקי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית