הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה על אבקת חלבון (והאם יש טעם בכלל להשתמש?)

shai_99

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,

אני מתאמן כ-4-5 פעמים בשבוע (שניים מהאימונים הם שחיה). אין לי ממש מטרה מוגדרת באימונים שלי ולכן המטרה בגדול היא להישאר בכושר (ולא להרגיש רע שאני יושב בעבודה 9 שעות על הכסא). אין לי תפריט שאני שומר עליו ואין לי כוונה שיהיה לי אחד (סך הכל אני אוכל די מסודר ובשעות קבועות, אולי חוץ מהסופי שבוע).

חבר המליץ לי להתחיל לקחת אבקה אחרי אימון והמליץ על SAN Supersize Myojuiced. האמת שהוא לא הכי הצליח לשכנע אותי... (לא לגבי האבקה אלא אם לקחת בכלל).

האם יש לי טעם להשתמש באבקה? אם כן, איך האבקה שהוא המליץ עליה?

(הגובה שלי הוא 1.8 ושוקל 70)

תודה!

אבקה מיועדת לאנשים שלא מצליחים להגיע ל1.8 חלבון לכל קילוגרם גוף באותו יום . במידה ואתה יכול להגיע מהתזונה אז אתה לא צריך
במידה ואתה רוצה לגוון באוכל אז מומלץ אבקה רק שתדע שזה עניין יקר, ולהשאר בכושר ולהתקע במקום זה לא ממש מטרה, אלא אם כן אתה מר עולם ואין לך לאן לשאוף מלבד לשמור על המקום הראשון בתחרויות

• פותח/ת השרשור
אני אנסה לשאול את זה אחרת כי אני לא בטוח שהבנתי אותך:
במידה ואני לא משנה את אורח החיים שלי ואת האימונים שלי, מה יתן לי שימוש באבקה לאחר האימון? האם הוא יכול להחליף את הארוחה שאחרי? (שאני לא ממש מקפיד עליה... אני אוכל אבל סביר להניח שלא מספיק)

אם אתה מגיע ל1.8 קילוגרם חלבון ומעלה לכל קילו מהמשקל גוף שלך בארוחות הרגילות שלך באותו יום אין לך טעם בחלבון.
חלבון לאחר אימון זה מיתוס. הוא לא יכול להחליף את הארוחה שאחרי מכיוון שסקופ אחד(לא מומלץ יותר במנה) זה רק 25 גרם שזה 100 קלוריות.
אתה יכול לשתות את זה עם הארוחה בשביל שתיהיה שבע.
ושוב אני אתן לך דוגמא בשביל שתבין.
נגיד אתה שוקל 60 קילו והכנסת 108 גרם חלבון מהארוחות הרגילות שלך באותו יום. אין טעם להוסיף את האבקה.
אם הצלחת להכניס 88 גרם חלבון באותו יום אז התוספת של האבקה(ב-1 סקופ של מנה יש בממוצע 20-25 גרם חלבון) תעזור לך.
אני למשל קונה את זה לא בגלל שאני לא מצליח לצרוך את זה מהמזון הרגיל , אלא בגלל שאני רוצה גיוון במזון שלי וזה טעים לי וגם זה מאוד חיסכוני מבחינת זמן(אין לי כוח לבשל כל הזמן סטייקים המבורגרים ונקניקיות)

Back
למעלה תחתית