הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן יחד עם יוהמבין.

DARK SOUL

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מעוניין להריץ סייקל של קלן שבועיים יחד עם יוהמבין.
מתכנן לעשות אירובי בבוקר של עד חצי שעה בקצב סביר ולא מטורף, אחרי צום של 12 שעות עם יוהמבין.
מתכנן לקחת את ה קלן שעה אחרי.
האם יש בעיות בתוכנית הנ"ל?

נכון, זה נועד בעיקר כ idiot-proof, אבל בעיקרון זה אפשרי כי שניהם עובדים על רצפטורים שונים.
הבעיה המרכזית עם שניהם היא העלאה בלחץ הדם ואימון כשצורכים את שניהם יחדיו וזה החלק שלא מומלץ בכל הסיפור, לכן ההמלצה הכללית תהיה לא לקחת את שניהם יחד.
יש זריקות עם יוהימבין וקלן, אם כי זה יקר ולא ממש פופולרי.

מעוניין להריץ סייקל של קלן שבועיים יחד עם יוהמבין.
מתכנן לעשות אירובי בבוקר של עד חצי שעה בקצב סביר ולא מטורף, אחרי צום של 12 שעות עם יוהמבין.
מתכנן לקחת את ה קלן שעה אחרי.
האם יש בעיות בתוכנית הנ"ל?
עדיף להריץ קלן עם קטו לתקופה ממושכת יותר. אני אישית לא מבין למה שמישהו ירצה לעשות מה שאתה מציע... נראה לי כמו סתם לפרק שריר ולהרגיש חרא...
נכון, זה נועד בעיקר כ idiot-proof, אבל בעיקרון זה אפשרי כי שניהם עובדים על רצפטורים שונים.
הבעיה המרכזית עם שניהם היא העלאה בלחץ הדם ואימון כשצורכים את שניהם יחדיו וזה החלק שלא מומלץ בכל הסיפור, לכן ההמלצה הכללית תהיה לא לקחת את שניהם יחד.
יש זריקות עם יוהימבין וקלן, אם כי זה יקר ולא ממש פופולרי.
השאלה היא למה לעשות את זה?
ישנן דרכים לחטב בצורה יותר פרודוקטיבית בלי לפרק כ"כ הרבה שריר ולהרגיש חרא....

עדיף להריץ קלן עם קטו לתקופה ממושכת יותר. אני אישית לא מבין למה שמישהו ירצה לעשות מה שאתה מציע... נראה לי כמו סתם לפרק שריר ולהרגיש חרא...
השאלה היא למה לעשות את זה?
ישנן דרכים לחטב בצורה יותר פרודוקטיבית בלי לפרק כ"כ הרבה שריר ולהרגיש חרא....
לא יודע כמה זה נכון או אפשרי בכלל, אבל השמועות אומרות שהזרקה של הקלן/יוהימבין לאזור X בגוף, מורידה משם את השומן באופן נקודתי.
מבחינה פיזיולוגית זה נשמע תמוהה, אבל בעולמנו המשוגע הכל יכול להיות...

לא יודע כמה זה נכון או אפשרי בכלל, אבל השמועות אומרות שהזרקה של הקלן/יוהימבין לאזור X בגוף, מורידה משם את השומן באופן נקודתי.
מבחינה פיזיולוגית זה נשמע תמוהה, אבל בעולמנו המשוגע הכל יכול להיות...
האמת, לא התכוונתי להצעת ההזרקה אלא פשוט לשילוב יהומבין עם צום וקלן... ס ב ל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית