הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חלום צלול Lucid Dream

אני גם מעדיף ויקינג. פחחח אופיר מה אתה מבין!! 😛 תנסה לשמוע ensiferum, wintersun, sonata arctica!

מה אני מבין? כלום 😃
קודם כל, אני ילד שנות ה-80, אז לא גדלתי על ה-MELODIC METAL. הייתי שומע קלטות חורקות של BURZUM ו-MAYHEM שהוקלטו במוסך של מישהו. לפעמים לא הייתי בטוח אם מדובר בגיטרות או בחריקות של הסלילים 😃

זה סוג של מחזיר אותי לפעם... ילדים היו שומעים גאנס נ' רוזס וחושבים שהם מטאליסטים, ואני הייתי שומע ARCTURUS...

המטאל של היום מאוד ממוסחר, כל הפקות המטאל נשמעות נקיות כמו קריסטל, זה עידן אחר.
כשרציתי דברים מלודיים הייתי מקשיב לסטרטוואריוס (להקה מדהימההה), ולא לדברים כמו סונטה ארקטיקה או סימפוני איקס.
מטאל צריך להיות נושך, גותי וקשה, לא מצוחצח וסכריני. ואם כבר במלודיות מטאל עסקינן, תקשיב ל- OPERA IX או ARCTURUS. זה יצמיח לך שערות על החזה.

מה אני מבין? כלום 😃
קודם כל, אני ילד שנות ה-80, אז לא גדלתי על ה-MELODIC METAL. הייתי שומע קלטות חורקות של BURZUM ו-MAYHEM שהוקלטו במוסך של מישהו. לפעמים לא הייתי בטוח אם מדובר בגיטרות או בחריקות של הסלילים 😃

זה סוג של מחזיר אותי לפעם... ילדים היו שומעים גאנס נ' רוזס וחושבים שהם מטאליסטים, ואני הייתי שומע ARCTURUS...

המטאל של היום מאוד ממוסחר, כל הפקות המטאל נשמעות נקיות כמו קריסטל, זה עידן אחר.
כשרציתי דברים מלודיים הייתי מקשיב לסטרטוואריוס (להקה מדהימההה), ולא לדברים כמו סונטה ארקטיקה או סימפוני איקס.
מטאל צריך להיות נושך, גותי וקשה, לא מצוחצח וסכריני. ואם כבר במלודיות מטאל עסקינן, תקשיב ל- OPERA IX או ARCTURUS. זה יצמיח לך שערות על החזה.

פשוט מגיע לך מוניטין על זה חח

אני יודע שסונטה ארקטיקה היא מאוד עדינה אבל אני עדיין מעריץ אותם 🙄

שיתוק שינה זה בהחלט אחד הדברים המפחידים, יצא לי לחוות אחד כזה כשהייתי יחסית קטנה.
http://he.wikipedia.org/wiki/שיתוק_שינה

אתה פשוט יכול לעשות מה שבא לך, כמה שבא לך ואיך שבא לך. זה ממש מגניב 😃
קרה לי עשרות פעמים לצערי...
כמעט תמיד זה בגלל שאני ישן עם היד על העיניים או למעלה ואז אני מרגיש או שחונקים אותי או שאני מנסה להתנגד ולא מצליח

X9ZluxV.jpg
אז מי שצורך מלטונין יהיה לו יותר קל לחלום חלום צלול?

אני גם מעדיף ויקינג. פחחח אופיר מה אתה מבין!! 😛 תנסה לשמוע ensiferum, wintersun, sonata arctica!

מעריץ1!

אני יותר בז'אנר של הפולק ואולי קצת פאוור/פיראט ... אבל ויקינג זה גם כן אחד המועדפים!

eluvietie
korpiklaani
mortemia
tyr
heidevolk
running wild
orden ogan
alestorm
equilibrium
powerwolf גם לא רעים

שירשור המטאל :D

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית