הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלום אמריקאי בכחול-לבן,הסיפור על הQB של נבחרת ישראל

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
אלכס סוויקה, יהודי-אמריקאי בן 23, היה 4 שנים במכללת מישיגן הגדולה. אז מה גרם לו לחזור לישראל ולשחק פוטבול אמריקאי דווקא בליגה המקומית ובנבחרת?

אלכס סוויקה (23), נולד וגדל במנהטן, ניו יורק. הוא גדל בבית יהודי-אורתודוקסי מודרני והתחנך על ידי שני הורים יהודים – אבא פולני (שם המשפחה 'סוויקה' זה 'נר' בפולנית) ואמא ישראלית ממוצא מרוקאי. למרות נתוני הפתיחה האלה, שלא 'מסתדרים' עם נתוני הפתיחה של אמריקאי 'רגיל', סוויקה גדל להיות קוורטרבק והיה במכללת מישיגן הגדולה, שיחק עונה אחת בליגה הישראלית, זכה באליפות המקומית וזומן לאחרונה לנבחרת ישראל. אז איך המסע הלא-שגרתי הזה התחיל?

להמשך:
חלום אמריקאי בכחול-לבן | INT – Israel & NFL Together

הוא לא התקבל לNFL ?

אני מקוה שברור לך שזאת שאלה קצת מצחיקה.
זה בדיוק כמו שתקרא איפושהו כתבה על בחור ישראלי כלשהו ששיחק כדורסל בקולג' ומייד תשאל "הוא לא התקבל ל NBA?"
(בקיצור, אני מנחש שהסיכוי למישהו שהוא כבר שחקן קולג' להגיע לליגה המקצוענית הוא אולי קרוב ל 1%)

אני מקוה שברור לך שזאת שאלה קצת מצחיקה.
זה בדיוק כמו שתקרא איפושהו כתבה על בחור ישראלי כלשהו ששיחק כדורסל בקולג' ומייד תשאל "הוא לא התקבל ל NBA?"
(בקיצור, אני מנחש שהסיכוי למישהו שהוא כבר שחקן קולג' להגיע לליגה המקצוענית הוא אולי קרוב ל 1%)
כשהיה אצלנו מאמן מאמריקה שבא ל''מחנה'' הוא אמר שסביבות ה3% עוברים מקולג' לNFL

כשהיה אצלנו מאמן מאמריקה שבא ל''מחנה'' הוא אמר שסביבות ה3% עוברים מקולג' לNFL

Viral Photo Explains Low Chances Of Making NFL And Value Of College Education

אז המספר קטן בערך בחצי ממה שהמאמן אמר לכם (וגם זה כנראה מחושב רק מתוך אלו שמגיעים לשנה אחרונה בקולג')
וגם 3% זה לא מספר שלפיו אמורים להיות מופתעים אם מישהו "לא התקבל".

הוא היה ק.ב 4th string או משהו כזה במישיגן, כזה שלא נוסע איתם למשחקי חוץ אפילו (לפחות זה מה שנאמר לי)

בכל מקרה, כל שחקן שמגיע מליגת המכללות דווישן 1 (אפילו 2) זה מבורך ומעלה את הרמה בליגה פה בארץ ולדעתי זה חשוב ומכובד.

• פותח/ת השרשור
הוא היה ק.ב 4th string או משהו כזה במישיגן, כזה שלא נוסע איתם למשחקי חוץ אפילו (לפחות זה מה שנאמר לי)

בכל מקרה, כל שחקן שמגיע מליגת המכללות דווישן 1 (אפילו 2) זה מבורך ומעלה את הרמה בליגה פה בארץ ולדעתי זה חשוב ומכובד.
מסכים1
מה גם שכל עונה הליגה עולה רמה (ע"ע ניצחון בספרד)

מסכים1
מה גם שכל עונה הליגה עולה רמה (ע"ע ניצחון בספרד)

אני לא חושב שהניצחון על ספרד משליך על הרמה של הליגה בצורה כזאת או אחרת.
זה נכון שהרמה עולה כל עונה (למרות שמאז שאני שיחקתי, לא יצא לי להיות ביותר מידי משחקים) אבל אני חושב שיכולה להיות רמה יותר גבוהה ויש פוטנציאל לספורט הזה בארץ אם ייחצנו אותו נכון

• פותח/ת השרשור
כרגע כן
כי שנסענו לספרד,על הנייר הם היו יותר טובים מאיתנו (נסיון וכו',אמנם ללא ניצחון עד היום),אבל ניצחנו אותם בבית שלהם..אז זה כן אומר משהו

אם ייחצנו אותו נכון
אמרת הכל
נקווה לטוב

זה נכון שהרמה עולה כל עונה (למרות שמאז שאני שיחקתי, לא יצא לי להיות ביותר מידי משחקים) אבל אני חושב שיכולה להיות רמה יותר גבוהה ויש פוטנציאל לספורט הזה בארץ אם ייחצנו אותו נכון
אתה ביצים שלי מר שעון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית