עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א. אתה יכול לבקש באתר של ימית הצעת מחיר, תקבל תוך יום תגובה במייל עם העלות.מבלי לשנות יותר מדי את הנושא של פותח הפוסט, רציתי לשאול @WhiteOwl
א. ראיתי שיש עכשיו לכל רשת Go On(הרשת שמרכזת את בריזה ימית ונופשונית) מחירים עד לאפריל 2015, האם למישו יצא לשאול מה העלויות ?
ב. לאחי יש מנוי בבריזה ועוד כמה חודשים הוא טס לחו"ל, מה צריך לעשות בשביל שהוא יוכל להעביר את המנוי אליי כשהוא לא יהיה כאן ?
א. אתה יכול לבקש באתר של ימית הצעת מחיר, תקבל תוך יום תגובה במייל עם העלות.
ב. אני אדבר עם מדריך משם שאני מכיר, אולי הוא יודע. אני אתייג אותך ואוסיף תשובה בבוקר/צהריים מחר.
אני נמצא בבריזה ואישית לא משהו. יש כלוב אחד, ועוד "כלוב" אם תרצו לקרוא לו ככה שזה בעצם סמיט מאשין או משהו בסגנון שאפשר להשתמש לסקוואטים. יש מלא אנשים בנץ או כלוב לרוב יהיה בעיה, ולפעמים אני מחכה מלא זמן עד שאני בכלל מתחיל את האימון..
מה שכן לפחות לי כילד זה ממש זול 215 שקל לחודש ואם כל שאר הדברים שיש שם זה סבבה, אבל זה עדיין לא משתלם לי כי אני לא בא לדבר או לעשות הליכון וסאונה..
WhiteOwl לצורך העניין אשמח אם תפרט על המכון שאתה מתאמן מבחינת מחיר ממוצע והעומס(פלטות כלובים ועבודה על משיכות)..
אני כנראה יעבור לפריבט שיגמר לי המנוי, אבל המכון שלך נשמע טוב(טוב מדי מכדי להאמין לרוע המצב שלנו בארץ) אז אם אפשר פירוט אני ישמח
1. הבנתי שזה אמור להיות זהה אבל אם אתה רוצה להיות בטוח כדאי שתתקשר.1.התכוונתי דווקא לעלויות בבריזה
2. תודה רבה, מקווה מאוד שהתהליך יהיה פשוט ולא מסובך.
http://www.lbs.co.il/threads/21868/page-9#post-547059אני נמצא בבריזה ואישית לא משהו. יש כלוב אחד, ועוד "כלוב" אם תרצו לקרוא לו ככה שזה בעצם סמיט מאשין או משהו בסגנון שאפשר להשתמש לסקוואטים. יש מלא אנשים בנץ או כלוב לרוב יהיה בעיה, ולפעמים אני מחכה מלא זמן עד שאני בכלל מתחיל את האימון..
מה שכן לפחות לי כילד זה ממש זול 215 שקל לחודש ואם כל שאר הדברים שיש שם זה סבבה, אבל זה עדיין לא משתלם לי כי אני לא בא לדבר או לעשות הליכון וסאונה..
WhiteOwl לצורך העניין אשמח אם תפרט על המכון שאתה מתאמן מבחינת מחיר ממוצע והעומס(פלטות כלובים ועבודה על משיכות)..
אני כנראה יעבור לפריבט שיגמר לי המנוי, אבל המכון שלך נשמע טוב(טוב מדי מכדי להאמין לרוע המצב שלנו בארץ) אז אם אפשר פירוט אני ישמח
1. הבנתי שזה אמור להיות זהה אבל אם אתה רוצה להיות בטוח כדאי שתתקשר.
2. המדריך ענה והוא לא יודע, האפשרות היחידה להתקשר.
http://www.lbs.co.il/threads/21868/page-9#post-547059
כעיקרון יש פה פירוט, אתה מוזמן לעיין.
המכון שלי עדיף על פרייבט, התאמנתי בעבר בפרייבט וחוץ מזה שכשיש עומס אי אפשר לעשות כלום, בשלב מסויים (משקלים גבוהים של לקראת סוף התקדמות שבועית) יהיה לך מאד קשה להשיג פלטות, המוטות הם 17.5, ובסך הכל אין המון מקום לדדליפט או קלינים.
במכון שלי יש שטח מיוחד לקלינים ודדליפט, יש כל סוג מוטות אפשרי ואפילו הביאו שבוע שעבר מוט נוסף (מותאם לקרוספיט). יש לך מוטות מותאמים לסקוואט, ספייטי באר ועוד. חוץ מזה העלות לא יקרה בכלל- לשנה זה עולה 2300 (190 לחודש) אבל אם אתה משלם בתשלום אחד הכל במזומן זה עולה 2100 (175 לחודש).
הפלטות מתאימות גם לקלינים ונפילות, הן איכותיות ומדוייקות, יש מגנזיום לכולם במכון, טונות של דאמבלים, בכל פינה יש פלטות ככה שלא צריכים לרוץ בכל המכון עם פלטות והכל ברמה גבוהה.
אגב, ציינת שאתה ילד. תהיה מודע שיש סיכוי שהמנהל (שהוא גם המדריך היחיד והבעלים) יעשה לך בעיות עם ליפטינג בהתחלה, הוא למד לפני 40 שנה ובקטע של משקולות וגדילה הוא די בדעה שזה פוגע או שפשוט עוד כמה שנים תהיה נכה בגלל העומס על הגוף וכו'. תתעלם, אל תנסה להתווכח יותר מדי והוא יפסיק.
2. לא, זה בחור בשם רן.@WhiteOwl @SSnick
1. התקשרתי כרגע לבריזה וביררתי עלויות- לבחור בגילי (25) למנוי של עד אפריל 2015 המחיר 4590 ש"ח, 17 תשלומים של 270 ש"ח לחודש.
2. במקרה המדריך הוא קובי ירושלמי ?
אם המכון שלך היה בחולון הייתי מאוד מבסוט, פשוט לפרייבט אני הולך כל יום ברגל ואני ממש לא מעוניין בעוד הוצאות של נסיעה.
המוטות האולימפיים הארוכים בפרייבט ג'ים הם 17.5 ק"ג אתה בטוח ? לא 20 ק"ג ? ובנוגע לדאמבלים במשקלים היותר כבדים הוא צודק.
שבוע שעבר היה לי אימון שהייתי צריך לעשות לחיצת כתפיים על כיסא עם דאמבלים ועד עכשיו עשיתי את זה עם משקולות של 25 ק"ג בכל יד.
והמשקולות הבאות אחרי המשקל הזה הן משקולות של 30 ק"ג כל צד ואין משקל באמצע. ניסיתי להרכיב(יש לו מוטות הרכבה עם סוגרים) משקל של 27.5 ק"ג בכל יד,
אבל לצערי עם המוטות הללו והמשקל הזה זה ממש מסורבל לעבוד איתם, ואי אפשר לזרוק אותם לקרקע.
2. לא, זה בחור בשם רן.
אם ככה יש לך את פרייבט או בריזה/ימית, אין ממש ברירה.
לפי מה שהבנתי בפרייבט יש עומס בשעות שאני כנראה לא יגיע וזה למה אני חושב על לעבור. אני כנראה יגיע אחרי בית ספר(לומד בקש) אז זה יצא נוח פשוט ביחס לבריזה.ועוד אני חשבתי לעבור לבריזה במקום Private Gym(שאני נמצא בו עכשיו) בעתיד חחחח
כנראה שאצטרך לראות איך הוא כשאחי יהיה בחו"ל.
שמע מכון מעולה אתה נמצא הבעיה שזה בערך 20-25 דקות באופניים רק הלוך ואני חושב קדימה ואני לא מאמןי שיהיה לי קבוע לשנה הקרובה 3 שעות בקירוב ביום. אבל תודה על הפירוט 😃1. הבנתי שזה אמור להיות זהה אבל אם אתה רוצה להיות בטוח כדאי שתתקשר.
2. המדריך ענה והוא לא יודע, האפשרות היחידה להתקשר.
http://www.lbs.co.il/threads/21868/page-9#post-547059
כעיקרון יש פה פירוט, אתה מוזמן לעיין.
המכון שלי עדיף על פרייבט, התאמנתי בעבר בפרייבט וחוץ מזה שכשיש עומס אי אפשר לעשות כלום, בשלב מסויים (משקלים גבוהים של לקראת סוף התקדמות שבועית) יהיה לך מאד קשה להשיג פלטות, המוטות הם 17.5, ובסך הכל אין המון מקום לדדליפט או קלינים.
במכון שלי יש שטח מיוחד לקלינים ודדליפט, יש כל סוג מוטות אפשרי ואפילו הביאו שבוע שעבר מוט נוסף (מותאם לקרוספיט). יש לך מוטות מותאמים לסקוואט, ספייטי באר ועוד. חוץ מזה העלות לא יקרה בכלל- לשנה זה עולה 2300 (190 לחודש) אבל אם אתה משלם בתשלום אחד הכל במזומן זה עולה 2100 (175 לחודש).
הפלטות מתאימות גם לקלינים ונפילות, הן איכותיות ומדוייקות, יש מגנזיום לכולם במכון, טונות של דאמבלים, בכל פינה יש פלטות ככה שלא צריכים לרוץ בכל המכון עם פלטות והכל ברמה גבוהה.
אגב, ציינת שאתה ילד. תהיה מודע שיש סיכוי שהמנהל (שהוא גם המדריך היחיד והבעלים) יעשה לך בעיות עם ליפטינג בהתחלה, הוא למד לפני 40 שנה ובקטע של משקולות וגדילה הוא די בדעה שזה פוגע או שפשוט עוד כמה שנים תהיה נכה בגלל העומס על הגוף וכו'. תתעלם, אל תנסה להתווכח יותר מדי והוא יפסיק.
מחיר גבוה אבל זה קאנטרי כזה יש עוד דברים וזה לא ממש המטרה שאתה הולך לשם(נראלי..).@WhiteOwl @SSnick
1. התקשרתי כרגע לבריזה וביררתי עלויות- לבחור בגילי (25) למנוי של עד אפריל 2015 המחיר 4590 ש"ח, 17 תשלומים של 270 ש"ח לחודש.
2. במקרה המדריך הוא קובי ירושלמי ?
אם המכון שלך היה בחולון הייתי מאוד מבסוט, פשוט לפרייבט אני הולך כל יום ברגל ואני ממש לא מעוניין בעוד הוצאות של נסיעה.
המוטות האולימפיים הארוכים בפרייבט ג'ים הם 17.5 ק"ג אתה בטוח ? לא 20 ק"ג ? ובנוגע לדאמבלים במשקלים היותר כבדים הוא צודק.
שבוע שעבר היה לי אימון שהייתי צריך לעשות לחיצת כתפיים על כיסא עם דאמבלים ועד עכשיו עשיתי את זה עם משקולות של 25 ק"ג בכל יד.
והמשקולות הבאות אחרי המשקל הזה הן משקולות של 30 ק"ג כל צד ואין משקל באמצע. ניסיתי להרכיב(יש לו מוטות הרכבה עם סוגרים) משקל של 27.5 ק"ג בכל יד,
אבל לצערי עם המוטות הללו והמשקל הזה זה ממש מסורבל לעבוד איתם, ואי אפשר לזרוק אותם לקרקע.
רן אחלה גבר מת עליו :D2. לא, זה בחור בשם רן.
אם ככה יש לך את פרייבט או בריזה/ימית, אין ממש ברירה.
לפי מה שהבנתי בפרייבט יש עומס בשעות שאני כנראה לא יגיע וזה למה אני חושב על לעבור. אני כנראה יגיע אחרי בית ספר(לומד בקש) אז זה יצא נוח פשוט ביחס לבריזה.
😃שמע מכון מעולה אתה נמצא הבעיה שזה בערך 20-25 דקות באופניים רק הלוך ואני חושב קדימה ואני לא מאמין שיהיה לי קבוע לשנה הקרובה 3 שעות בקירוב ביום. אבל תודה על הפירוט
מחיר גבוה אבל זה קאנטרי כזה יש עוד דברים וזה לא ממש המטרה שאתה הולך לשם(נראלי..).
יש שם את המדריך הזה. כמו כל שאר המדריכים הם לא ממש רציניים בעבודה שם, לא ישבו ללמד אותך לעשות דדליפט או סקוואט כמו שצריך 99 אחוז עושים שם גרוע או עושים בסמיט וגם שם בצורה דפוקה..
חוץ מזה בבריזה המוטות הם של 12+- ו17.5 .. גם כן חרא מוטות לא ציוד רציני היום יצא לי לריב אפשר לקרוא לזה אם איזה חדר שלקחתי מהבנץ את המוט לדדליפט(חסר מוטות...)..
רן אחלה גבר מת עליו
הבנתי שמפרייבט הוא התפטר וזה הכי הגיוני- הוא היה שם מ-2009 בערך לפי מה שהבנתי והוא ללא ספק הכי טוב שם. קשה לי להאמין שיפטרו אותו, כולם אהבו אותו, הוא הכיר את כולם ויש לו ידע רחב.הבנתי שגם פיטרו אותו מבריזה, ממש חבל לי עליו החולה בראש הזה חחחח.
אני נוסע באוטובוס, יש כמה קווים נוחים-שמע מכון מעולה אתה נמצא הבעיה שזה בערך 20-25 דקות באופניים רק הלוך ואני חושב קדימה ואני לא מאמןי שיהיה לי קבוע לשנה הקרובה 3 שעות בקירוב ביום. אבל תודה על הפירוט 😃
הבנתי שמפרייבט הוא התפטר וזה הכי הגיוני- הוא היה שם מ-2009 בערך לפי מה שהבנתי והוא ללא ספק הכי טוב שם. קשה לי להאמין שיפטרו אותו, כולם אהבו אותו, הוא הכיר את כולם ויש לו ידע רחב.
בריזה גם קשה לי להאמין שפיטרו אותו, הוא אחלה מדריך וזה נשמע מוזר לפטר מישהו כמוהו.
את זה שהוא התפטר מפרייבט אני יודע, הוא היה שם באמת הרבה זמן. איזה קטעים הוא היה עושה לי... באמצע סט הוא היה מוסיף לי פלטות למוט חחחח
עם הפיטורין מבריזה שמעתי שהוא עשה להם קטע חחחח ובגלל זה פיטרו אותו