הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון על בשר

עמיאל10

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
8
31
1
כתבה מעניינת בכלכליסט שגרמה לי לחשוב.
אני חייב לציין שבעוד שאני חובב גדול מאד של בשר ורואה באנטריקוט טוב או נתח קצבים איכותי את פסגת השאיפות הקולינריות שלי, אני גם חש לא מעט אשמה לנוכח המחשבה על כל התעשייה הזו. כל תחקירי הזוגלובק והאדום האדום האלו מייצגות תעשייה שאולי הופכת את הבשר שלנו לזול יותר אבל לא נותנת שום כבוד לבעלי החיים והופכת את החיים שלהם לסיוט אחד גדול.

הייתם מסכימים לאכול פחות בשר אבל שכל מנת בשר שכן תאכלו תהיה איכותית יותר (תדעו בדיוק מאיפה היא באה, תדעו שהפרה גודלה בתנאים נאותים, תהיה פחות מפוצצת באנטיביוטיקה וכל מיני זבל שדוחפים בתעשיית הבשר)?

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3616280,00.html

טוב בגלל כמה ילדים קטנים אני יעדן את זה התשובה:

לא

נערך לאחרונה:
כוסעמקערס אין היום מוצר אחד שאין "מומחים" שלא מלכלכים עליו. אולי אני לא יוכל וזהו? אני לא יחלה לעולם :D 🤘

הבנאדם מביא פה דעה בנושא חשוב לפי דעתי
ויש הרגשה של זילזול במשפט שלך כאילו לא אכפת לך מכלום
קודם כל אני לא זילזלתי ומצטער אם זה יצטייר ככה, וגם אם הייתי עושה את זה מתוך מקום של זילזול הבנאדם צריך לדעת שזה נושא בעייתי ורוב האוכלוסיה לא חושבת כמוהו (אחרת היה רוב של צמחונים/טבעונים), אז אין מה להיעלב מתגובות "מזלזלות".
אמרתי את דעתי בנושא, אם אתה או מי שפתח את הנושא היה רוצה לשמוע רק תגובות של אנשים שתומכים ותגובות שנראות טוב לעין, הוא היה צריך לכתוב את זה.

• פותח/ת השרשור
חברים, לא לריב. סתם מסקרן אותי לשמוע דעות של אנשים פה בפורום, שחר ענה בדיוק מה שהוא חושב וזה סבבה לגמרי.

תאכלס אם היה תחליף אמיתי וטוב לבשר הייתי משתמש בו ביומיום שלי. לא הייתי מונע מעצמי מלאכול איזה המבורגר או סטייק טוב, אבל בתפריט היומי שלי לא הייתי נוגע בזה - כמו שאני כמעט לא נוגע במוצרי חלב.
אם הייתה לי אפשרות לקבל ערכים טובים בתזונה טבעונית - הייתי עושה את זה. אבל אי אפשר. זאת הדרך היחידה שהייתי מוריד את כמות הבשר שאני אוכל. מחיר הוא לא פאקטור - GOTTA GET DEM PROTEINZ

לא מסכים עם צמחונות/טבעונות... יחד עם זאת אני לא בטוח שזה הכרחי שהחיות יסבלו

הייתי מוכן לשלם יותר עבור בשר איכותי, כן.

לאכול פחות בשר? אשתי צמחונית אז בממוצע אנחנו בסדר.

הייתי מוכן לאכול פחות בשביל תנאים טובים יותר לחיות
אבל במילא עוד כמה עשרות שנים רוב העולם יהיה צמחוני טבעוני(בגלל המחירים וגם שיהיו תחליפים עד אז עם אותו טעם וגם ערכים תזונתים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית