הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מאמר חדש שמתקשר לנושא הקרוספיט

אפשר לעשות אינטרוולים גם בלי ספרינטים. אינטרוולים זה גם חתירות מהירות או ברפיז או מיליון דברים אחרים, בגלל זה עדיף להשתמש באימוני קרוספיט בתור האינטרוולים שלכם.

• פותח/ת השרשור
כן אבל גם צריך לזכור שצריך לגוון באימוני הקרוספיט אם תתרגל כל הזמן לאותם האימונים (לדוגמא תעשה כל הזמן סינדי) זה לא יעיל.

כן אני שוקל בין 4 אימוני אירובי רגילים בעצימות גבוהה אבל ל 45 דקות, ורק אימון אחד אינטרוולים
או 2 אינטרוולים ו 3 אירובי רגיל
זה כבר שבועיים שלוש אחרונים של החיטוב אז אני אתן פוש
השאלה שלי אם אני אהיה חייב לשלב גם את הקרוספיט והאימונים המטאבוליים בשביל הגיוון לגוף?....
כי לא כל כך בא לי להתרוצץ במכון בין תחנות כשאני מזיע כמו מטורף בזמן שכל הטמבלים שם גם ככה סתם באים ולא עושים כלום

יוני מה המטרה שלך בכל האימוני אירובי המטורפים האלה? למה אתה עושה את זה לעצמך?

ויש המון סוגים של קרוספיט.. באמת לא צריך להתקבע על אחד, סינדי זה מצויין למתחילים, גם ג'קי זה אחלה.

• פותח/ת השרשור
לא, אימוני משקולות(מטבולים) זו אופציה.
כמו שנרשם במאמר 10 דקות ספרינטים = 20 דקות קרוספיט/אימון משקולות בסיגנון.

אתה יכול לעשות אינטרוולים בסיגנונות הבאים: ספריטנים, סטפר[לעלות את המהירות במדרגות], אופניים [ לתת ספרינט באופניים על ההתנגדות הכי גדולה או משהו בסיגנון], חתירה [ יש הרבה מכונות חתירה אירוביים במכוני הכושר אפשר להגיע שם לדפקים מטורפים], אליפטיקל [נראה לי שזה הכי קשה אבל אפשרי].

ממש אהבתי את המאמר אבל יש לי שאלה כללית שלא ראיתי התייחסות אליה
האם ריצה על הבוקר ללא ארוחה לפני לא תגרום לפירוק של שריר?
האם כדאי לתסף בחומצות אמינו לפני הריצה?

• פותח/ת השרשור
לא אין צורך, הגוף שלך נמצא בתהליכי פירוק ובנייה במשך כל היום.
זה ברור שהמצב שלך מבחינת אנאבוליזם (בונה) לעומת קאטבוליזם (מפרק) בסיום אימון כזה על צום יהיה הרבה לטובת הקאטבוליזם אז כן אפשר לומר שאתה מפרק שריר, אך אם התזונה שלך טובה לאחר האימון הזה ואתה לא אנורקס אז אין סיבה שתפרק שריר אם בכלל.
כמו שהראתי בעבר מחקרים שהראו שלא היו השפעות על גורמים שמראים על פירוק שריר גם לאחר 40 שעות צום, למרות שזה נעשה אחרי ארוחה מרובת פחממות עדיין זה סוג של אינדקציה שהכתף לא נופלת כל כך מהר מהגוף.
בנוסף נרשם במאמר שאם ממש רוצים אפשר לשתות שייק חלבון 10-15 גרם (כחצי סקופ) לפני הפעילות מה ששווה אפקט ל5-8 גרם גלוקוז ככה שההשפעות על האינסולין קטנות מאוד ולא ברות השפעה.
כמו כן אם משתמשים בתוספי תזונה כמו קפיאין שאי שם יכול לשמר מעט שריר לא ברמה משמעותית אך יש לו אפקט קטן, כמו כן גם אם לוקחים אפדרין במשך היום יכול לעזור לעניין. לגבי יהומבין לא ראיתי שאי פעם מוזכר או נחקר שהוא יכול לשמר שריר אם משהו ימצא זה יהיה נחמד.

לא, אימוני משקולות(מטבולים) זו אופציה.
כמו שנרשם במאמר 10 דקות ספרינטים = 20 דקות קרוספיט/אימון משקולות בסיגנון.

אתה יכול לעשות אינטרוולים בסיגנונות הבאים: ספריטנים, סטפר[לעלות את המהירות במדרגות], אופניים [ לתת ספרינט באופניים על ההתנגדות הכי גדולה או משהו בסיגנון], חתירה [ יש הרבה מכונות חתירה אירוביים במכוני הכושר אפשר להגיע שם לדפקים מטורפים], אליפטיקל [נראה לי שזה הכי קשה אבל אפשרי].
אפשר לעשות 20 חזרות סקוואט, אפשר לעשות ברפיז, אפשר לעשות מתח\מקבילים\ספרינט, אפשר לעשות thrusters.
יש אינסוף אופציות, לא צריכים להתקע על מכונות, בעצם עדיף לא להתקע על מכונות ולערב כמה שיותר שרירים.

אין כזה דבר "להתקע על קרוספיט". העקרון של קרוספיט זה גיוון ואקראיות, כל יום יש אימון אחר

יוני מה המטרה שלך בכל האימוני אירובי המטורפים האלה? למה אתה עושה את זה לעצמך?

ויש המון סוגים של קרוספיט.. באמת לא צריך להתקבע על אחד, סינדי זה מצויין למתחילים, גם ג'קי זה אחלה.

אתה לא באמת חושב שאני במאסה עם כל האימונים האלה נכון? 😃
המטרה שלי היא לשרוף שומן עיקש שמעצבן אותי כבר הרבה זמן ומשם לעלות לאט ונקי עד כמה שאפשר.. אני מעדיף לעשות ככה מאשר לעלות במאסה כמו פרה ולהיראות בהתאם בדרך, ורק אז לחטב . בשבילי זה לא בדרך... אני מעדיף להישאר חטוב כמה שאפשר ולהיות בכושר אירובי טוב כי אני משחק כדורגל בדשא פעם בשבוע שבועיים...

אני צריך לקרוא יותר לעומק על סוגי האימונים של הקרוספיט בינתיים אני ארוץ עם האינטרוולים פעם פעמיים בשבוע

אתה מתאמן בשביל כדורגל פעם בשבוע-שבועיים? אתה רציני?

חוץ מזה שאתה יכול לשלב מסה עם קרוספיט, שזה מצויין, פשוט צריך לישון ולאכול בהתאם.

לדעתי אתה סתם שורף שריר יקר, וחבל.

ממש לא בשביל כדורגל, אבל אתה יודע לי פחות חשוב איזה מספר אני מרים בדדליפט לחזרה אחת ויותר כמה חטוב אני ומה הכושר הסיבולתי שלי כרגע..
ובאמת איבדתי קצת מאסה מאוד יקרה אבל כמו שאני מכיר את עצמי אני יעבוד קשה בשביל לכפר על זה כשאני אצא מהחיטוב בקרוב... ובאמת נשמע מצוין קרוספיט עם מאסה אבל זה עדיין לא רלוונטי .. קודם כל ללמוד מה זה קרוספיט באמת ולנסות לחטב עם זה את השומן העיקש המעצבן הזה בבטן תחתונה ישבן וירכיים..

אתה בטוח שהבעיה שלך זה שאתה לא שחיף? אני לא מסתלבט, ברצינות, בדרך כלל אם אין לך מספיק שריר אתה לא תראה טוב לא משנה מה.

העיקר הקוביות אחי!

בלי להעליב זה נהיה פורום של שחיפים, 2 מתוך 3 פוסטים פה קשורים לחיטוב
דיייייי

למה כואב לך משהו? אין כמו מאסה אה? לאכול כמו חמור ולשחק אותה הארדקור כן?

אתה בטוח שהבעיה שלך זה שאתה לא שחיף? אני לא מסתלבט, ברצינות, בדרך כלל אם אין לך מספיק שריר אתה לא תראה טוב לא משנה מה.

זאת בעייה גם אני מסכים בהחלט, אבל תן לי לתקן אותך , כל אחד ייראה מצוין בלי שומן גם עם מסת שריר גדולה אבל גם בלעדיה
מצד שני מישהו עם מאסה מכובדת שאוכל בלי חשבון עם הרבה שומן, שזה הרוב פה, אז זה ייראה מגעיל
לדעתי לפחות.

תראה
עדיף להיות שמנמן עם מאסת שריר מכובדת
מאשר שחיפון עם מאסת שריר דלה
אני לא חושב שמישהו חולק על זה פה, נכון?

חוץ מזה, שאת השומן קל פי 300 לאבד מאשר לבנות שריר, ככה שהאנלוגיה פה די ברורה או שלא (?)

זאת בעייה גם אני מסכים בהחלט, אבל תן לי לתקן אותך , כל אחד ייראה מצוין בלי שומן גם עם מסת שריר גדולה אבל גם בלעדיה
מצד שני מישהו עם מאסה מכובדת שאוכל בלי חשבון עם הרבה שומן, שזה הרוב פה, אז זה ייראה מגעיל
לדעתי לפחות.

על מה אתה מדבר בדיוק? יש אנשים 180 שוקלים 55 קילו, בלי טיפת שומן ובלי שריר.. גועל נפש, שלד מהלך.

הכלל הוא
אנשים חזקים וטבעיים על אחוז שומן נמוך נראים הכי טוב
וזה נכון 90% מהפעמים

Back
למעלה תחתית