הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון גולדן דראגון

motivator

משתמש פעיל
312
32
נק' מוניטין:
38
312
32
image.jpg
קיבלתי דוגמית קטנה ואני לא מכיר את החברה. אם מישהו שמע אשמח לשמוע על החברה

הבאתם לי עכשיו עצבים עם האשכול הזה, חבר אל תגע בזבל בזה ! ***** עכשיו מביא לארץ את ״גולדן דרגון״ אחרי שסיים להביא את האטלס. אני במקרה למרבית הצער מזריק כבר חודש וחצי מים לתחת בכלל האטלס האלו. אל תגע בייבוא הזה של **** ובטח לא להאמין למילותיו של **** וסליחה שאני משמיץ אני פשוט לא אפתח יותר מזה.
אין לו שום אינטרס לא מרוויח מזה כלום ולא מקדם שום חברה פשוט רוצה שלא תאכל חרא כמו שאכלתי.

אם אתה רוצה להיות צודק ולא חכם תשתמש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
MICROS אין צורך להזכיר שמות למרות שאתה צודק שזה חומרים זבל..

שישרפו המנוולים האלו, בן אדם מזריק חודשיים + כל אורך החיים שלו משתנה לתקופה הזו ועושים ממנו צוחק בשביל כמה שקלים.

Micros, אתה בהחלט צודק, יש הרבה חארות בתחום הזה, הרבה סקאם, אני מבין לגמריי את התסכול והעצבים. אנחנו מאוד שמחים שאתה משתף אותנו בנסיון שלך ואפילו מעודדים כמה שיותר שיתפו. אין לנו שום בעיה שתביע דעה על חברה כזאת או אחרת, אבל אל תזכיר כאן שמות, גם אם זה נכון, בוא נמנע מזה.
ערכתי לך את הודעה.

• פותח/ת השרשור
חייב להגיד שאת הויאל הבאתי מחול ואני לא קשור לשם כזה או אחר, לא מתעסק עם שום חומר שיש בארץ בדיוק מהסיבות האלה של זיופים.
הויאל נראה טוב, על האריזה יש מדבקה שאי אפשר לפתוח, פתחת נסעת, ובפנים הויאל עצמו ביחד עם אלון.. השאלה בקשר למוניטין של החברה

חייב להגיד שאת הויאל הבאתי מחול ואני לא קשור לשם כזה או אחר, לא מתעסק עם שום חומר שיש בארץ בדיוק מהסיבות האלה של זיופים.
הויאל נראה טוב, על האריזה יש מדבקה שאי אפשר לפתוח, פתחת נסעת, ובפנים הויאל עצמו ביחד עם אלון.. השאלה בקשר למוניטין של החברה

בהתחלה קיבלת אותו , אחר כך הבאת אותו מחול?

בכל אופן , התוכל לצלם לנו את האלון המצורף לויאל ?

תודה

בהתחלה קיבלת אותו , אחר כך הבאת אותו מחול?

בכל אופן , התוכל לצלם לנו את האלון המצורף לויאל ?

תודה
חח מה יעזור לך העלון , אני יכול להדפיס לך עלון ממחשב ויכול לרשום את פרטי התרופה , אפילו בנובה המציאו עלון בתוך קופסא , העיקר שהחומר עובד ואני לא מדבר על החומר הזה ספציפי בכללי .

Micros יש מצב שתיתן רמז מאיפו לקחת את החומרים של אטלס ? כי אני כרגע משתמש בהם ויש תוצעות טובות כנל אצל חברים שלי אבל פה ושם בפורום פה אני רואה אנשים לא מרוצים כאשר עולים שמות של דילרים לא הכי אמינים בתחום הזה. אז אולי נפלת על זיוף או חומר מאוול ? יש גם מספר מתחרים מאוד בולטים בארץ במספר איגודים שמשתמשים באטלס ומאוד מרוצים (ויש להם ניסיון של שנים אם חומרים)
מה שאני משתמש מגיע מהמקור מחו'ל. ולא מדילר בישראל. אז אולי יש פה מישהו שמזייף תסחורה שלהם?!

Micros יש מצב שתיתן רמז מאיפו לקחת את החומרים של אטלס ? כי אני כרגע משתמש בהם ויש תוצעות טובות כנל אצל חברים שלי אבל פה ושם בפורום פה אני רואה אנשים לא מרוצים כאשר עולים שמות של דילרים לא הכי אמינים בתחום הזה. אז אולי נפלת על זיוף או חומר מאוול ? יש גם מספר מתחרים מאוד בולטים בארץ במספר איגודים שמשתמשים באטלס ומאוד מרוצים (ויש להם ניסיון של שנים אם חומרים)
מה שאני משתמש מגיע מהמקור מחו'ל. ולא מדילר בישראל. אז אולי יש פה מישהו שמזייף תסחורה שלהם?!
האטלס שיש בארץ מיוצר פה באיזה מטבח, פשוט לוקחים את השם של החברה והמדבקה שלה כדי למתג את החומר..

אל תבלבל לי את המח ואל תדבר איתי בכתב מודגש , לך יש אינטרס ברור לשווק את הפח זבל הזה - אני אמרתי בבירור את השמות של האנשים וצינזרו לי את זה ולכן לא אכתוב בשנית , בכל אופן אתה מזלזל באינטליגנציה של אנשים תעשה לי טובה רד מהעניין.

אני לא מבלבל לאף אחד תמוח.. ממה אתה מתעצבן ? איפו אני מזלזל? ואני לא משווק שום דבר יש עוד חברות טובות בשוק חוץ מאטלס זה בטוח. אני שאלתי שאלה אתה לא ענית לי.
האטלס שיש בארץ מיוצר פה באיזה מטבח, פשוט לוקחים את השם של החברה והמדבקה שלה כדי למתג את החומר..
תקשיב אי אפשר כך סתם לבוא לזרוק שטויות באוויר ולברוח. איזה מטבח איפו ? תן לי כתובת ...ואני מפתיח לך שאני ישע לשם לבדוק תעניין הזה. ואם זה כך לא היהי יותר תמטבח הזה. תביא כתובת. או שעל תדבר שטויות סתם.

אני לא מבלבל לאף אחד תמוח.. ממה אתה מתעצבן ? איפו אני מזלזל? ואני לא משווק שום דבר יש עוד חברות טובות בשוק חוץ מאטלס זה בטוח. אני שאלתי שאלה אתה לא ענית לי.
תקשיב אי אפשר כך סתם לבוא לזרוק שטויות באוויר ולברוח. איזה מטבח איפו ? תן לי כתובת ...ואני מפתיח לך שאני ישע לשם לבדוק תעניין הזה. ואם זה כך לא היהי יותר תמטבח הזה. תביא כתובת. או שעל תדבר שטויות סתם.
תביא רמז... מה זה פה חמיצר?!
🤡
לא הייתי נוגע אם היה הויאל האחרון בעולם...👎

חברה אני לא מכיר אותכם, לא יודע איך אתם נראים ומה הידע שלכם באימונים ותזונה אבל אתם עושים רושם של אנשים שמסתמכים יותר מידי על חומרים. האטלס האורגינל עובד 100%. אני ישמח אם תעלה תמונות שלך ונראה איך אתה נראה אם אתה אומר שהזרקת מיים.
ולא אני לא מאלה שמקשיבים ליוסי יד 50 אבל אתה מדבר פה הרבה. תעלה תמונה שלך בוא נראה אם ביכלל רואים עליך שאתה מתאמן. אני לא אומר שאתה ליצן אבל לא חסר אנשים שעושים סייקל וחיים בסרט שהם הולכים להיות פיל היט 😉

חברה אני לא מכיר אותכם, לא יודע איך אתם נראים ומה הידע שלכם באימונים ותזונה אבל אתם עושים רושם של אנשים שמסתמכים יותר מידי על חומרים. האטלס האורגינל עובד 100%. אני ישמח אם תעלה תמונות שלך ונראה איך אתה נראה אם אתה אומר שהזרקת מיים.
ולא אני לא מאלה שמקשיבים ליוסי יד 50 אבל אתה מדבר פה הרבה. תעלה תמונה שלך בוא נראה אם ביכלל רואים עליך שאתה מתאמן. אני לא אומר שאתה ליצן אבל לא חסר אנשים שעושים סייקל וחיים בסרט שהם הולכים להיות פיל היט 😉

כל המצחיק הוא שאני יודע מי אתה ואתה לא יודע מי אני , לשאלך - אני לא נראה מתאמן.

image.jpg

תמשיך להתאמן טבעי ילד. יש לך עוד לאן לגדול בלי סטרואידים. זה לא בשבילך ואתה לא יודע לנצל תחומרים. תשאיר את זה לאחרים.
ומה מצחיק בזה שאתה יודע מי אני ? ואם אני לא יודע מי אתה בוא נכיר...אני חושב להגיע לתחרות של נאק הקרובה בוא ניפגש שם כך שגם אני יכיר אותך מה אתה אומר ? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית