עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה דוגמית קיבלת מיל 1 ?צפה בקובץ המצורף 13145 קיבלתי דוגמית קטנה ואני לא מכיר את החברה. אם מישהו שמע אשמח לשמוע על החברה
MICROS אין צורך להזכיר שמות למרות שאתה צודק שזה חומרים זבל..
חייב להגיד שאת הויאל הבאתי מחול ואני לא קשור לשם כזה או אחר, לא מתעסק עם שום חומר שיש בארץ בדיוק מהסיבות האלה של זיופים.
הויאל נראה טוב, על האריזה יש מדבקה שאי אפשר לפתוח, פתחת נסעת, ובפנים הויאל עצמו ביחד עם אלון.. השאלה בקשר למוניטין של החברה
חח מה יעזור לך העלון , אני יכול להדפיס לך עלון ממחשב ויכול לרשום את פרטי התרופה , אפילו בנובה המציאו עלון בתוך קופסא , העיקר שהחומר עובד ואני לא מדבר על החומר הזה ספציפי בכללי .בהתחלה קיבלת אותו , אחר כך הבאת אותו מחול?
בכל אופן , התוכל לצלם לנו את האלון המצורף לויאל ?
תודה
האטלס שיש בארץ מיוצר פה באיזה מטבח, פשוט לוקחים את השם של החברה והמדבקה שלה כדי למתג את החומר..Micros יש מצב שתיתן רמז מאיפו לקחת את החומרים של אטלס ? כי אני כרגע משתמש בהם ויש תוצעות טובות כנל אצל חברים שלי אבל פה ושם בפורום פה אני רואה אנשים לא מרוצים כאשר עולים שמות של דילרים לא הכי אמינים בתחום הזה. אז אולי נפלת על זיוף או חומר מאוול ? יש גם מספר מתחרים מאוד בולטים בארץ במספר איגודים שמשתמשים באטלס ומאוד מרוצים (ויש להם ניסיון של שנים אם חומרים)
מה שאני משתמש מגיע מהמקור מחו'ל. ולא מדילר בישראל. אז אולי יש פה מישהו שמזייף תסחורה שלהם?!
Micros יש מצב שתיתן רמז מאיפו לקחת את החומרים של אטלס ? כי אני כרגע משתמש בהם ויש תוצעות טובות כנל אצל חברים שלי אבל פה ושם בפורום פה אני רואה אנשים לא מרוצים כאשר עולים שמות של דילרים לא הכי אמינים בתחום הזה. אז אולי נפלת על זיוף או חומר מאוול ? יש גם מספר מתחרים מאוד בולטים בארץ במספר איגודים שמשתמשים באטלס ומאוד מרוצים (ויש להם ניסיון של שנים אם חומרים)
מה שאני משתמש מגיע מהמקור מחו'ל. ולא מדילר בישראל. אז אולי יש פה מישהו שמזייף תסחורה שלהם?!
תקשיב אי אפשר כך סתם לבוא לזרוק שטויות באוויר ולברוח. איזה מטבח איפו ? תן לי כתובת ...ואני מפתיח לך שאני ישע לשם לבדוק תעניין הזה. ואם זה כך לא היהי יותר תמטבח הזה. תביא כתובת. או שעל תדבר שטויות סתם.האטלס שיש בארץ מיוצר פה באיזה מטבח, פשוט לוקחים את השם של החברה והמדבקה שלה כדי למתג את החומר..
תביא רמז... מה זה פה חמיצר?!אני לא מבלבל לאף אחד תמוח.. ממה אתה מתעצבן ? איפו אני מזלזל? ואני לא משווק שום דבר יש עוד חברות טובות בשוק חוץ מאטלס זה בטוח. אני שאלתי שאלה אתה לא ענית לי.
תקשיב אי אפשר כך סתם לבוא לזרוק שטויות באוויר ולברוח. איזה מטבח איפו ? תן לי כתובת ...ואני מפתיח לך שאני ישע לשם לבדוק תעניין הזה. ואם זה כך לא היהי יותר תמטבח הזה. תביא כתובת. או שעל תדבר שטויות סתם.
חברה אני לא מכיר אותכם, לא יודע איך אתם נראים ומה הידע שלכם באימונים ותזונה אבל אתם עושים רושם של אנשים שמסתמכים יותר מידי על חומרים. האטלס האורגינל עובד 100%. אני ישמח אם תעלה תמונות שלך ונראה איך אתה נראה אם אתה אומר שהזרקת מיים.
ולא אני לא מאלה שמקשיבים ליוסי יד 50 אבל אתה מדבר פה הרבה. תעלה תמונה שלך בוא נראה אם ביכלל רואים עליך שאתה מתאמן. אני לא אומר שאתה ליצן אבל לא חסר אנשים שעושים סייקל וחיים בסרט שהם הולכים להיות פיל היט 😉