הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוויה אישית - כלומיד של דראגון פארמה

Allāh The Great

משתמש פעיל
704
850
נק' מוניטין:
866
704
850
היי חבר׳ה רציתי לשתף אתכם בחוויה חריגה שקרתה לי,
לפני כשבועיים התחלתי פיסיטי של טמוקסיפן וכלומיד.
טמוקסיפן רפואי וכלומיד של דראגון פארמה.
(לא אתייחס לטמוקסיפן כי הוא לא רלוונטי פה)
התכנון היה לשלב כלומיד ל 4 שבועות במינונים יורדים של 150-100-50-50. השיקול היה לפיסיטי אגרסיבי מהסיבה שהרצתי ננדרולון בסייקל במינון גבוה יחסית.

אציין עובדה נוספת שהרגשתי מצוין גם אחרי 21 יום ללא זריקות מבחינת הכל (אל דאגה הננדרולון ירד 4 שבועות לפני הטסט), מצב רוח חשק מיני מוטיבציה להתאמן וכו.

לאחר 4-5 ימים של פיסיטי התחלתי להרגיש ממש ממש רע, זה התבטא בחולשה כללית בגוף ברמה שקשה לפתוח בקבוק קולה סגור או להרים את הילד במדרגות.
התחילו לי בעיות ראייה וטשטוש, הייתי רואה מטושטש בחלק גדול של היום והעיניים היו ״קופצות״ כל הזמן כשהייתי חשוף לאור חזק. מה שהביא איתו כאבי ראש ועיניים חזקים. היה לי קשה לשמוע רעש חזק, הייתי מקבלת סחרחורת וחוסר שיווי משקל מיזה. הבנתי מיד שזו תופעת לוואי שאופיינית לכלומיד ומיד הפסקתי איתו. לאחר 4-5 ימים התאוששתי וחזרתי לעצמי לאחר המון מנוחה ושינה.

עכשיו חלק ירימו גבה ויגידו מה חריג פה ?
שמעולם זה לא קרה לי וכן שילבתי בעבר כלומיד בפיסיטי, אבל רפואי.
יצא לי להשתמש בעבר בסופרדרול של דראגון פארמה שהיה חזק באופן קיצוני אפילו לסופרדרול.(בהשוואה לסופרדרול של ורטקס שגם ניסיתי)

לכן המסקנה שלי שכלל החומרים שלהם או חלק מהם מחוזקים מאוד ביחס למינון שרשום על האריזה.
אז כל מי שבוחר להזמין אותם מחו״ל שיקח בחשבון חומרים חזקים פי כמה מברנדים שנמכרים בארץ...

בכלומיד זה היה 50 מג לכדור, לקחתי 3 ביום בוקר צהריים ולפני שינה.

pct מורכב מתרופות ותרופות עם תופעות לוואי
זה לא פרוטוקול ללא חסרונות.
המינון שלקחת מאוד גבוהה וגם ההישענות במקרה זה על חברת ug בתרופה מסוג זה לא משהו שאני הייתי בוחר.
בכלל החשיבה הזו של לקחת יותר כדי לייצר pct "אגרסיבי" יותר מוטעית בעיני ויוצרת את האימפקט ההפוך.
וגם מקצינה תופעות לוואי אפשריות.

• פותח/ת השרשור
pct מורכב מתרופות ותרופות עם תופעות לוואי
זה לא פרוטוקול ללא חסרונות.
המינון שלקחת מאוד גבוהה וגם ההישענות במקרה זה על חברת ug בתרופה מסוג זה לא משהו שאני הייתי בוחר.
בכלל החשיבה הזו של לקחת יותר כדי לייצר pct "אגרסיבי" יותר מוטעית בעיני ויוצרת את האימפקט ההפוך.
וגם מקצינה תופעות לוואי אפשריות.

נכון צודק לגבי הבחירה של החברת ug, משהו שהיה לי במלאי ורציתי לנסות. זו הסיבה ששיתפתי כדי שלאחרים תיהיה האפשרות לא לטעות פה.

לגבי הפיסיטי האגרסיבי, אתה חושב שיש להשתמש באותו פרוטוקול לכל סייקל? איך היית מתמודד עם השבתה של ננדרולון או טרן ומשתקם ממנה בצורה הכי טובה?

שילבתי פרגניל בסייקל מה שגם לדעתי סייע, מרגיש מעולה עכשיו.

נכון צודק לגבי הבחירה של החברת ug, משהו שהיה לי במלאי ורציתי לנסות. זו הסיבה ששיתפתי כדי שלאחרים תיהיה האפשרות לא לטעות פה.

לגבי הפיסיטי האגרסיבי, אתה חושב שיש להשתמש באותו פרוטוקול לכל סייקל? איך היית מתמודד עם השבתה של ננדרולון או טרן ומשתקם ממנה בצורה הכי טובה?

שילבתי פרגניל בסייקל מה שגם לדעתי סייע, מרגיש מעולה עכשיו.
פרגניל הוא מרכיב חובה מבחינתי.
ננדרולון וטרן זה ביג no no באותו סייקל לדעתי!
זה מכה קשה לציר.
אבל יודע שלא מעט משלבים..למרות הכל....או מחוסר מודעות או מקלות דעת
הפרוטוקול pct הסטנדרטי מספיק אגרסיבי לדעתי.
זה לא פרוטוקול שיועד לסייקל טסט 500mg/wk
ותופעות הלוואי הקשות של הכלומיפן ידועות..לכן אני משתדל לקחת כמה שפחות ולהיות מאוד זהיר עם התרופה הזאת.
אני אפילו לא מגיע למינון הסטנדרטי

• פותח/ת השרשור
פרגניל הוא מרכיב חובה מבחינתי.
ננדרולון וטרן זה ביג no no באותו סייקל לדעתי!
זה מכה קשה לציר.
אבל יודע שלא מעט משלבים..למרות הכל....או מחוסר מודעות או מקלות דעת
ותופעות הלוואי הקשות של הכלומיפן ידועות..לכן אני משתדל לקחת כמה שפחות ולהיות מאוד זהיר עם התרופה הזאת.

הבנתי אקח לצומת ליבי,
וברור שטרן וננדרולון בנפרד חח לא חשבתי לשלב אותם... עדיין מעוניין לחיות 🤣

הבנתי אקח לצומת ליבי,
וברור שטרן וננדרולון בנפרד חח לא חשבתי לשלב אותם... עדיין מעוניין לחיות 🤣
לא הייתי לוקח ug ל-pct מהסיבה הפשוטה שבניגוד לסייקל, שם די מילא אם החומרים לא ב-dose, ב-pct זה די קריטי...
לא יודע אם ננדרולון וטרן לא הייתי לוקח יחד בגלל המכה לציר (כי כ״א מהם בנפרד פוגע מאוד פוטנציאלית), אבל כעיקרון הסיבה היחידה שהייתי משלב ננדרולון במינון נמוך בסייקל עם טרן (מבחינתי בליגה משל עצמו) זה ההשפעה החיובית על כאבי המפרקים שאני חווה כשאני מתייבש מדי.
שוב, כל משתמש מנוסה אמור להכיר את התגובה של הגוף שלו לחומרים השונים, והיא משתנה מאוד בין משתמשים...

פרגניל הוא מרכיב חובה...
בדיוק!

• פותח/ת השרשור
לא הייתי לוקח ug ל-pct מהסיבה הפשוטה שבניגוד לסייקל, שם די מילא אם החומרים לא ב-dose, ב-pct זה די קריטי...
לא יודע אם ננדרולון וטרן לא הייתי לוקח יחד בגלל המכה לציר (כי כ״א מהם בנפרד פוגע מאוד פוטנציאלית), אבל כעיקרון הסיבה היחידה שהייתי משלב ננדרולון במינון נמוך בסייקל עם טרן (מבחינתי בליגה משל עצמו) זה ההשפעה החיובית על כאבי המפרקים שאני חווה כשאני מתייבש מדי.
שוב, כל משתמש מנוסה אמור להכיר את התגובה של הגוף שלו לחומרים השונים, והיא משתנה מאוד בין משתמשים...

כן ההשפעה של הננדרולון על המפרקים וההתאוששות איתו מפציעות ״קטנות״ במהלך האימונים היא אדירה!
לעומתו עם טרן חוויתי דלקת איומה במרפק בגלל עומס משקלים שלא הצלחתי להיפתר ממנה חצי סייקל, הגוף כנראה היה יבש והמפרקים לא עמדו בעומס.

מעניין לדעת על שילוב של 200 מג שבועי ננדרולון בסייקל של טסט וטרן, לא חושב שאנסה כי גם מבחינה פסיכולוגית זה מפחיד אותי. אולי אם תגיע סוף האנושות מהקורונה אנסה, ואז גם ככה נמות...

שאלת אין כניסה
אם אנחנו מכניסים טסט חיצוני,אזי התפקוד של האשכים מתבטלים.
אז אם מכניסים תוך כדי פריגניל,זה לא לעשות שגעת לגוף?

• פותח/ת השרשור
חשבתי שאללה רק על רפואי..
גם אללה לפעמים נופל...
שאלת אין כניסה

אם היית יודע מה אנשים דוחפים לעצמם לא היית מתרגש מהפרגניל חחח

חשבתי שאללה רק על רפואי..
אללה
פנים רבות לו
שאלת אין כניסה
יש כאלה שחושבים ואפילו טוענים שמינון של 500 יחב"ל בשבוע לאורך הסייקל מונע שיתוק והאשכים ממשיכים לייצר....
הייתי מאוד שמח לגלות שאני טועה.
אבל הגוף שלי ושל עוד כמה שאני מכיר חושב אחרת!

אצלך הסיפור שונה כי יכולות היצור של האשכים שלך די כושלות אז גם במקרה של התאוששות מלאה אחרי השימוש תמצא את עצמך במצב הלא סימפטי שאתה נמצא בו עכשיו.

אני במקומך הייתי חושב עם אנדוקרינולוג איך לשלב trt שיקח בחשבון את הגיל והפוריות ולהתקדם...
ידוע גם על מקרים של גברים צעירים ממך שמטופלים

אגב, אם כבר בא לך PCT אגרסיבי, יהיה הרבה יותר אפקטיבי אם תישאר על המינון הרגיל אבל פשוט למשך יותר זמן
אני רואה בpct לא יותר ממניפולציה חיצונית ..בעיטה להתעוררות ולאחר מכן לא משנה מה המצב לתת לגוף לעבוד לבד.
אבל אין לנו אפשרות לדעת בוודאות מה נכון יותר ונכון פחות כי אף אחד מאיתנו לא רופא (גם אצלהם לדעתי חלק מהטיפול מבוסס על ניסוי ותהיה)

• פותח/ת השרשור
אגב, אם כבר בא לך PCT אגרסיבי, יהיה הרבה יותר אפקטיבי אם תישאר על המינון הרגיל אבל פשוט למשך יותר זמן
כן הבנתי את זה בדרך הקשה אחי, כמו שאומרים עכשיו יכולים להתגלח על זקני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית