הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמות פחמימות בAD בחיטוב.

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
הנושא מתייחס לAnabolic Diet בחיטוב.

יש הרבה גישות בקשר לכמות פחמימות בAD, וההשלכות של תדירות ומשך ההעמסות פחמימה.
פתחתי דיון בשביל שכל אחד שעה AD חיטוב בעבר, יגיד מה הכמות פחמימה שהוא נוהג לאכול בימים הדלים,
וכל כמה זמן ההעמסה.

אני אחרי תקופת הסתגלות, ועכשיו אוכל 30-45 גרם, העמסה כל 5 ימים ליום וחצי.

איך אתם עושים?📚🤓

לא עובר את ה 15-20 גרם ליום, וגם זה מפחמימות שנימצאות בחלבון (ביצה וקוטג׳ למשל). דואג לרוקן מאגרים בכל הימים הדלים על מנת שההעמסה תהיה כמה שיותר אפקטיבית. עושה העמסה פעם בשבוע למשך 36 שעות- מצאתי שזה עובד עלי הכי טוב (שישי בערב עד שבת בלילה), כשהייתי עושה את כל ההעמסה ביום אחד זה היה פשוט גורם לי לכאבי בטן נוראיים, וגם מהמאמר הבנתי שזה פשוט לא אפקטיבי לנסות לדחוף 700 גרם פחמימה ב12-16 שעות..

• פותח/ת השרשור
לא עובר את ה 15-20 גרם ליום, וגם זה מפחמימות שנימצאות בחלבון (ביצה וקוטג׳ למשל). דואג לרוקן מאגרים בכל הימים הדלים על מנת שההעמסה תהיה כמה שיותר אפקטיבית. עושה העמסה פעם בשבוע למשך 36 שעות- מצאתי שזה עובד עלי הכי טוב (שישי בערב עד שבת בלילה), כשהייתי עושה את כל ההעמסה ביום אחד זה היה פשוט גורם לי לכאבי בטן נוראיים, וגם מהמאמר הבנתי שזה פשוט לא אפקטיבי לנסות לדחוף 700 גרם פחמימה ב12-16 שעות..

גם לי יוצא סביב ה30-36 שעות העמסה.
פחמימות אני אותו הדבר,רק שאני חייב קפה ונגזרת של זה זה 200 מ"ל חלב= 10 פחמימה.
אני מפצה על זה באירובי אבל 🏋️😅

בספר רשום לא לעבור את ה30.במידה ואתה לא מצליח להסתדר טוב ומרגיש רע.
תעלה ל60....במידה וגם אז,
ל90..וכך הלאה.
עצה שלי - אל תמהר להפיל על עצמך הרגשה לא טובה, צריך להתרגל, אם תראה שזה בלתי נסבל תעלה.

איזה מאכלים אתם אוכלים בחיטוב שלכם? (שומנים חלבון)
זה יוצא מאוד יקר, לפי איך שזה נראה. קוטג, טונה, חזה עוף, שמן זית אבוקדו מאוד מאוד יקרים

איזה מאכלים אתם אוכלים בחיטוב שלכם? (שומנים חלבון)
זה יוצא מאוד יקר, לפי איך שזה נראה. קוטג, טונה, חזה עוף, שמן זית אבוקדו מאוד מאוד יקרים
גבנצ
בשר טחון
וזה לא בהכרח יוצא יותר יקר
צריך פשוט לדעת מאיפה לקנות..אל תשכח שיומיים זה העמסה + אתה לא מתפתה לאכול בחוץ כי קשה למצוא מה

• פותח/ת השרשור
מבחינת שומנים?
טחינה טחינה מלא טחינה 😃
בספר רשום לא לעבור את ה30.במידה ואתה לא מצליח להסתדר טוב ומרגיש רע.
תעלה ל60....במידה וגם אז,
ל90..וכך הלאה.
עצה שלי - אל תמהר להפיל על עצמך הרגשה לא טובה, צריך להתרגל, אם תראה שזה בלתי נסבל תעלה.
במבה כמה זמן היית עושה העמסות?
קבוע48 שעות או שהיית מקצר לפעמים?

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה 48 פעם
ובחיטוב האחרון 48 היה ארוך לי מידי אז ירדתי ל24
עם חיושוב מדוייקים? או פשוט ללכת על כמה שיותר פחמימה ללא שומן?

אני יודע את החוקים והולך לי ממש טוב, סתם מעניין אותי איך עשית.תודה במבה

אני ספציפית עושה העמסה ל36 שעות וזה הולך לי אש. עד עכשיו הייתי עושה ביום אחד את כל ההעמסה (משהו כמו 12-16 שעות) והייתי מקבל מזה כאבי בטן שחבל על הזמן+לאור המאמר הבנתי שזה בכלל לא יעיל לעשות העמסה שכזאת..
אני פשוט אוכל כמה שיותר פחמימה ושם דגש על חלבון ושלא לאכול יותר מדי שומן (לא מחשב, פשוט איך שנראה לי בעין), ובגדול אני חושב שיום ההעמסה צריך להיות יום שאפשר להתפרע בוא אחרת יהיה מאוד מאוד קשה שלא להישבר בדיאטה..ובינתיים אני דיי מבסוט ממנה אפילו שאני לא הולך 100% לפי הספר.

עם חיושוב מדוייקים? או פשוט ללכת על כמה שיותר פחמימה ללא שומן?

אני יודע את החוקים והולך לי ממש טוב, סתם מעניין אותי איך עשית.תודה במבה
חישובים מדויקים.. היה לי ממש תפריט להעמסה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית