הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סייקל ראשו כסייקל חיטוב

Daniel Barack

משתמש על
9,149
5,628
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,357
9,149
5,628
שלום

אינני מתכוון להשתמש בחומרים, אך מאוד עניין אותי לדעת האם זה אפשרי וכדאי לבצע סייקל ראשון אי פעם כסייקל חיטוב?

אשמח אם יהיה אפשר להרחיב מעט בנושא, דוגמת כדאיות (האם כדאי קודם לחטב ואז לעשות בכלל סייקל ראשון למאסה).

תודה.

בדרך כלל סייקל ראשון מומלץ רק חומר אחד (טסט) לגבי החיטוב הכול תלוי באוכל ובתוכנית אימונים

תחכה לעוד אנשים שיגיבו למרות שאני חושב שכולם יגידו לך אותו דבר..

שלום

אינני מתכוון להשתמש בחומרים, אך מאוד עניין אותי לדעת האם זה אפשרי וכדאי לבצע סייקל ראשון אי פעם כסייקל חיטוב?

אשמח אם יהיה אפשר להרחיב מעט בנושא, דוגמת כדאיות (האם כדאי קודם לחטב ואז לעשות בכלל סייקל ראשון למאסה).סתם מענין אותך... טוב לדעתי לא כדי סייקל ריאשון חיטוב מהסיבה הפשוטה שאים תעשה חיטוב רגיל לאחוז שומן סביר ולא תחרותי לא תאבד הרבה שריר אים בכלל. כך שבחישוב כללי במאסה רגילה תעלה מעט שריר והרבה שומן יחסית למאסה -סייקל.

תודה.

קיימים הרבה חומרים וניתן להרכיב סייקל כמעט לכל מטרה.
כעיקרון מומלץ לבצע סייקל ראשון עם טסט בלבד, מדובר בסייקל די "בטוח" מחד ומאידך מאפשר לדעת איך מגיב הגוף להורמון אקסוגני. טסט לבד יקשה על החיטוב מאחר והוא ארומאטי ומצטיין בספיחת נוזלים.
בנוסף, בחיטוב (כמו בכל מטרה בפיתוח הגוף) הרגליהתזונה הם אלה שיובילו/יכשילו אותך מלהשיג את המטרה.
אם אתה מתעקש להיעזר בחומרים לתהליך החיטוב אני מציע שתקרא בנעוצים על "שורפי שומן". הדגש הוא שוב, ללא תזונה נכונה ואימון מתאים לא ילך וזה נכון פי כמה כשתרופות/סטרואידים נכנסים לתמונה

סייקל ראשון עדיף שתעשה מאסה כי אתה עולה הכי הרבה שריר בסייקל הזה, אני בטוח שאין לך מאסת שריר כזאת מטורפת שאתה צריך טסט כדי לשמר בחיטוב.
תעשה חיטוב עם קלן וקטוטיפן ותשמור את האנאבולים למאסה

שלום

אשמח אם יהיה אפשר להרחיב מעט בנושא, דוגמת כדאיות (האם כדאי קודם לחטב ואז לעשות בכלל סייקל ראשון למאסה).

תודה.

רצוי ואפילו כדאי אם אתה באחוז שומן של 13+
אם אדם כזה ירצה להתחיל עם חומרים טוב לו שיעשה אותם למטרות של חיטוב קודם ורק אז מסה.

• פותח/ת השרשור
רצוי ואפילו כדאי אם אתה באחוז שומן של 13+
אם אדם כזה ירצה להתחיל עם חומרים טוב לו שיעשה אותם למטרות של חיטוב קודם ורק אז מסה.
תודה, אביעד.

שאר התגובות מעלי דווקא אמרו שכדאי לחטב (ע"י שימוש בחומרים שבעדיין בגדר חוקיים), ואת הטסט להשאיר למאסה.
כיצד באחוזי שומן בינוניים פלוס (13 ומעלה), התמונה משתנה והדבר הופך כדאי לחיטוב?

אשמח אם תוכל להרחיב בנושא

תודה, אביעד.

שאר התגובות מעלי דווקא אמרו שכדאי לחטב (ע"י שימוש בחומרים שבעדיין בגדר חוקיים), ואת הטסט להשאיר למאסה.

תראה בגדול אפשר לחטב בלי לעשות שום סייקל - יותר קל לחטב בלי חומרים מאשר לעלות במסת שריר טובה בלי חומרים.

אם מדברים בהכללה גסה מאוד - חומרים (לאנשים לא מתחרים) מתאימים לכאלו שרוצים לעלות במסה כאשר חיטוב אפשר לבצע בלי שימוש של משביתים עם עבודה קשה ובלי לאבד יותר מדיי.

אבל אתה שאלת אם בעקרון זה ניתן לבצע חיטוב כסייקל ראשון - ולכן, מי שמתעקש לעשות חומרים עכשיו ברגע זה ללא התחשבות באחוז השומן, אז אכן כדאי לו שיקח את זה לכיוון של חיטוב.

]תודה, אביעד.

שאר התגובות מעלי דווקא אמרו שכדאי לחטב (ע"י שימוש בחומרים שבעדיין בגדר חוקיים - אף אחד לא רשם שהחומרים "חוקיים" קלנבוטרול איננו תוסף מזון. הכוונה היתה לא סטרואידים.) ואת הטסט להשאיר למאסה.
אם הסייקל הראשון שלך הוא טסט בלבד אזי עקב הארומאטיות בלבד עדיף א"ש נמוך יותר. טסט לכשעצמו יעלה בשריר ויפחית א"ש אלא שבהתחשב בתוצאות הרצויות לעומת תופעות הלוואי הכרוכות הוא פשוט לא מספק. בד"כ נתון לשלב עם חומרים מייבשים, או לחילופין לזנוח אותו לחלוטין בסייקל חיטוב.
העניין הוא שאף משני האחרונים לא הייתי עושה בסייקל ראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית