טעות?

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
יש כמה אופציות:
1. זה באג במערכת (מה שלא סביר, כי זה היה קורה בנושאים אחרים)

2. מישהו פירסם את הקישור הזה במקום אחר עם תעבורה רבה (גם לא סביר, כי לא ראיתי קפיצה משמעותית בסטטיסטיקות של הפורום)

3. בוטים (סביר, אבל לא מעשי לאשכול יחיד/ יש לשרת הרבה הגנות לכמות כזו של צפיות)

4. משהו פרקטי ומעשי יותר, מישהו משועמם לחץ/החזיק את כפתור ה F5 ועשה פשוט המון ריפרשים לדף

מה נכון? לא יודע וזה גם לא כזה משנה כי זה לא מזיק (נכון לעכשיו).

יש כמה אופציות:
1. זה באג במערכת (מה שלא סביר, כי זה היה קורה בנושאים אחרים)

2. מישהו פירסם את הקישור הזה במקום אחר עם תעבורה רבה (גם לא סביר, כי לא ראיתי קפיצה משמעותית בסטטיסטיקות של הפורום)

3. בוטים (סביר, אבל לא מעשי לאשכול יחיד/ יש לשרת הרבה הגנות לכמות כזו של צפיות)

4. משהו פרקטי ומעשי יותר, מישהו משועמם לחץ/החזיק את כפתור ה F5 ועשה פשוט המון ריפרשים לדף

מה נכון? לא יודע וזה גם לא כזה משנה כי זה לא מזיק (נכון לעכשיו).
זה קרה בעוד נושא של בדיקת טכניקה שהינשוף פתח ככה שלא הייתי שולל את 1 (לא שאני מבין בנושא הזה משהו).

זה קרה בעוד נושא של בדיקת טכניקה שהינשוף פתח ככה שלא הייתי שולל את 1 (לא שאני מבין בנושא הזה משהו).
אני אנסה לבדוק את זה. אם זה באמת באג, הסיכוי שלי לעלות מה גורם לזה שואף ל-0 (כין אין במערכת משהו שעוקב אחר הצפיות, ככה שאין כל כך סיכוי לדעת מאיזה גורם/מקור הם באים).
זו גם יכולה להיות במערכת עצמה (באג ב CORE) או באג בכל אחד מה 40+ תוספים שמותקנים חיצונית במערכת.
מה שכן זה התחיל מה 17.10 לפי הנושאים בפורומים השונים (אפשר למיין לפי צפיות ולבדוק באיזה נושאים זה קרה).
נקווה לטוב, אעדכן במידת הצורך.

כנראה שזה בוט חיפוש. חסמתי כמה, נראה אם זה מסתדר. אם תראה עוד אשכול כזה (חדש, לא ישנים. ראיתי את כל הישנים כבר) תיידע אותי.
תודה.

מסתבר שאלו היו 2 אייפי, ישראלים לשם שינוי, שפשוט הציפו את האתר. הודעה נשלחה למחלקת Abuse של סלקום/נטויז׳ן (שלא יעשו שום דבר בעניין [ כמו כל חברה ישראלית, טיפוסית, חובבנית], כי שלחתי להם כבר IPs בעבר).
בכל מקרה נחסם בפיירואל של השרת ואין להם סיכוי לחזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית