הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט כפר סבא מגיע לעמוד של ריפטו

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
דנה זילבר היא מאמנת מוסמכת של SS והיא באה לארץ להעביר שתי סדנאות. היות והסדנאות נערכו בשישי ושבת, לבחור בתמונה לא היתה אפשרות להגיע ולכן בחר באימון פרטי אתה.
התמונה הזו מופיעה בעמוד של Starting Strength בפייסבוק:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=575079052558454
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=575079052558454

1474504_575079052558454_1694434480_n.jpg

מ'-מא'-מאר'-מארק ריפטו שליט"א

אגב מאיפה הבחור בתמונה?

• פותח/ת השרשור
אחד הדברים המצחיקים ששמעתי בהיסטוריה (הסמכת "SS")
לא מוריד ממנה כמאמנת, רק צוחק על הטרנד.

מה טרנד בלעבור הסמכה של ריפטו ולהיות חלק מצוות המאמנים שעובד איתו בסדנאות ברחבי ארה"ב?

'מאמנת מוסמכת SS' ?
זה קרה בכפ"ס?

כן, במועדון קרוספיט כפ"ס.

מ'-מא'-מאר'-מארק ריפטו שליט"א

אגב מאיפה הבחור בתמונה?

הבחור מרחובות.

מה טרנד בלעבור הסמכה של ריפטו ולהיות חלק מצוות המאמנים שעובד איתו בסדנאות ברחבי ארה"ב?
זה שאתה עושה הסמכה מריפטו, אתה לא אוטומטית עובר לעבוד איתו. ההסמכה הזו היא בעיקרון דיי בדיחה ולא היתי מחשיב אותה בתור הסמכה, אלא בתור קורס הכשרה. הקורס מתבצע יומיים ואתה מקבל דף נייר מודפס. נראה לי התעודה של וינגייט שווה יותר.

מה שמושון אמר..
בנוסף, הייתי אומר שכרגע הטרנדיות זה לחשוב שריפטו המציא את הלואו-בר ושהדרך היחידה לבצע אותו היא כמו שהוא מסביר. בגלל שהוא התפרסם בגלל המון קשקושים ובעיקר בגלל הפורומים בישראל, אז תופסים ממנו שם דבר (לא מוריד מערכו, מאמן מצויין אבל בהחלט תותח שיווק)

בקיצור, יכול להיות שהיא מאמנת מעולה, אני רק צוחק על השם של התעודה (מוסמכת SS רשמית ע"י מארק ריפטו! - בחייאת.. אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שיודעים להסביר קצת יותר טוב ולא מוסמכים מארק ריפטו)

שמעתי ממאמן במכון שלי שהיה בסמינר שהיה שווה כל רגע, הבחורה מקצועית בטירוף וגם חזקה. מנהלת כמה מועדוני ספורט ומאוד מצליחה בתחום.
לא הייתי שם באופן אישי אבל זה נשמע חיובי.

אתם שוכחים מה ה"קטע" של ריפטו, הוא לא דייב טייט ולא אד קואן ולא קלוקוב. הוא מאמן כוח לאוכלוסיה כללית שמצא דרך מאוד מהירה ויעילה להביא מתאמן משחיף לרמת כוח טובה. כל עוד מבינים את הקהל יעד שלו - הוא עושה עבודה מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית