הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רוני VS ארנולד

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מבחינת גודל רוני נראה כאילו אכל את ארנולד בבוקר ביחד עם השייק... מאחסן אותו ב- GH gut שלו...🤡

ארנולד מודל של גוף יפה שכל ילד (גם אני) שהיה קטן רצה יום אחד להגיע לגוף כזה הוא מיצג אנושיות ,לעמות זאת קולמן הוא מפלצת מהחלל החיצון אף אדם שפוי לא היה רוצה להראות ככה,מפתחי גוף מקצוענים רק חושבים שהם רוצים להראות כמוהו בגלל שלצערי אלו הם הדרישות בתחרויות כיום.
במקום יופי אנושי מציגים מפלצות על הבמה,חבל....

• פותח/ת השרשור
מבחינת גודל רוני נראה כאילו אכל את ארנולד בבוקר ביחד עם השייק... מאחסן אותו ב- GH gut שלו...🤡

ארנולד רושם הכל ולא סולח

image.jpg

ל
השוואה סתומה לדעתי
ארנולד הוא ה-שם של הפיתוח גוף, ה-אגדה.
לא בגלל הגוף, אלא בגלל ההישגים נכון לאותה תקופה.
כרגע תעמידו את ארנולד של שנות ה70 באולימפיה ואפילו במר יוניברס הוא לא יקח מקום ראשון.. הפרופורציות היו נוראיות (אין האמסטרינג, ידיים וחזה גדולים מדי .. ) והמאסיביות הייתה פחות מפלצתית ויותר אנושית.

רוני לעומת זאת , הגיע למקום שהרבה עוד לא הגיעו אליו גם 10 שנים אחרי
פרופורציות ואסתטיקה זה לא עובדה זה דעה ובזמנו של ארנולוד הפרופורציות שלו היו היפות והנכון ביותר וכך גם נכון לגבי רוני ולכן אין להשוות ביניהם מבחינת פרופורציות מה שבטוח ארני יותר יפה ונעים בעין ולדעתי הפרופורציות שלו הם היותר יפות ויותר נכונית מהפרופציות של היום !!!
לגבי השגים... מה אני יגיד ... ילד שחיף גרמני שגדל בכפר נידח אי שם בבוואריה... ללא השכלה וללא אמצעים... כבש כת אולימפיה - אחרי זה את הוליווד- ואחרי זה את אמריקה כולה (קליפורניה) ומי יודע אולי עוד יהיה נשיא ארה״ב - זה השג ורוני עם כל הכבוד לו... ויש כבוד נעלמו עקבותיו

מבחינת תרומה לספורט לדעתי arnold לוקח בגדול.
רק בגלל שהוא האייקון.
אבל מבחינת מאסה וכ"ו רוני שם לו אבק.
אבל כן מסכים שארנולד הרבה יותר "נעים לעין".
אבל זה באמת לא השוואה במקום.
אולי אם השאלה הייתה מנוסחת באופן נכון.

חברה תשאלו אנשים שהיו חיים בתקופה הזאת שארנולד עלה שאלתי הרבה והם כולם טענו שארנולד היא הסיבה שהיום אנשים הולכים להתאמן ויש להם אהדה לגוף שרירי פעם לפני ארנולד מי שהיה מתאמן בחדר כושר ולא נראה ממוצע אם לא היה וויטליפטר או משהוא בסיגנון היה נחשב עוף מוזר

ארנולד ניראה כמו שכל בנאדם היה חולם להראות...
גדול אבל פרופורציונלי ומעוצב ביותר
[רוני קולמן ניראה מגעיל ביותר... גודל לא שווה כלום אם בסוף זה לא יפה...

אתם בדיוק כמו הבנות בפייסבוק:"איכ שרירי מידי,מגעיל,מפלצת וגודל כזה הוא לא יפה."
השם של התת הפורום הזה הוא "פיתוח גוף ופיטנס" לא "גברים חתיכים ויפים".

אתם בדיוק כמו הבנות בפייסבוק:"איכ שרירי מידי,מגעיל,מפלצת וגודל כזה הוא לא יפה."
השם של התת הפורום הזה הוא "פיתוח גוף ופיטנס" לא "גברים חתיכים ויפים".
לא התכוונתי לזה ( אני מקווה שגם שאר האנשים) ולא התחלנו לדבר על מי יותר חתיך , אלא למי יש גוף יותר יפה לעיין , יותר אסטטי אם אתה רוצה לקרוא לזה כך , נכון שיחסית להיום הוא ״ נחשב ״ לא פורפורציונלי בגלל הרגליים הקטנות , אבל יש לזכור שגם פיתוח הגוף זה לא רק למי יש יותר מסת שריר, ברור שבהשוואה אחד לשני רוני לוקח , אבל עדיין לרוב אנשים לא רוצים גוף כזה ״מפלצתי ״ אלא גוף גדול ואסתטי , לפחות ככה אני חושב

Back
למעלה תחתית