עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון זה דיי הרבה, כרגע למשל זה עומד על 200K זיכרון אבל בהתחשב בזה שיש לי 4GB ועוד עם ויסטה וכולל ה FF כרגע תפוס 1.5GB ויש דיי הרבה דברים ברקע זה לא ממש מפריע.בעמוד הבית יש לך מצד ימין Recently closed. מה שמעצבן בכל הפלאגים הללו לפיירפוקס זה שלא מעט מהם גורמים לזליגות זכרון אפילו יותר מטורפות ממה שיש בלעדיהם(כי כל אידיוט שלא יודע לתכנת יכול ליצור פלאגין).
כנראה שלא חיפשתי מספיק טוב.אין חיפשתי, בגלל זה מחקתי אותו
נכון זה דיי הרבה, כרגע למשל זה עומד על 200K זיכרון אבל בהתחשב בזה שיש לי 4GB ועוד עם ויסטה וכולל ה FF כרגע תפוס 1.5GB ויש דיי הרבה דברים ברקע זה לא ממש מפריע.
מושיקו...
ממך לא הייתי מצפה, אתה עם Vista ?! למה ?!
נו מה אני פאקינג מתכנת למי יש כוחכנראה שלא חיפשתי מספיק טוב.
http://www.mychromeaddons.com/
עברתי אליו באופן רשמי. מחר תעלה כתבה שלי אודותיו.
- If you want to install AdSweep in Chrome, create the C:\scripts directory, extract AdSweep.zip and place the AdSweep.user.js file into C:\scripts then right-click the shortcut icon of Google Chrome, either on your desktop or in your Start menu, and click “Properties”. Select the second tab named “Shortcut”, and in the “Target” field, append –enable-greasemonkey with a space inbetween. For instance:
Before: C:\Users\Charles\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
After: C:\Users\Charles\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe –enable-greasemonkey- Don’t forget the space in between. Click “OK” to save changes.
יאלה, הסבר מהיר ב-2 משפטים למה לא Vista.מושיקו...
ממך לא הייתי מצפה, אתה עם Vista ?! למה ?!
כי הוא משתמש במערכת חרא MAC, הבאתי לך עומר כבר את הבלוג למה MAC חרא בוא תסביר לי כל סעיף שם למה זה טוב יותר מ WINDOWS כי זה לא, אם אתה לא עורך ממשקים גרפים אין למה להתקרב ל MAC (או אם אתה דיסלקט וקשה לך במחשבים)יאלה, הסבר מהיר ב-2 משפטים למה לא Vista.
מטוס מטוס אבל חרא ממשק ולא נוח :(
מק - ממשק נוח ויפהכי הוא משתמש במערכת חרא MAC, הבאתי לך עומר כבר את הבלוג למה MAC חרא בוא תסביר לי כל סעיף שם למה זה טוב יותר מ WINDOWS כי זה לא, אם אתה לא עורך ממשקים גרפים אין למה להתקרב ל MAC (או אם אתה דיסלקט וקשה לך במחשבים)