הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דפדפן כרום (גוגל) חדש

בעמוד הבית יש לך מצד ימין Recently closed. מה שמעצבן בכל הפלאגים הללו לפיירפוקס זה שלא מעט מהם גורמים לזליגות זכרון אפילו יותר מטורפות ממה שיש בלעדיהם(כי כל אידיוט שלא יודע לתכנת יכול ליצור פלאגין).
נכון זה דיי הרבה, כרגע למשל זה עומד על 200K זיכרון אבל בהתחשב בזה שיש לי 4GB ועוד עם ויסטה וכולל ה FF כרגע תפוס 1.5GB ויש דיי הרבה דברים ברקע זה לא ממש מפריע.

נכון זה דיי הרבה, כרגע למשל זה עומד על 200K זיכרון אבל בהתחשב בזה שיש לי 4GB ועוד עם ויסטה וכולל ה FF כרגע תפוס 1.5GB ויש דיי הרבה דברים ברקע זה לא ממש מפריע.

אני מבין שאתה משתמש בVista 64BIT? אין פלא שהוא יתפוס יותר זיכרון. ב-64 הוא תופס כפול ממה שהוא צריך.

סוג של תוסף שהייתי משתמש בפיירפוקס היה הFirefox preload שהיה טוען את הפיירפוקס לזיכרון ישר בתחילת המחשב ככה שברגע שולחצים על האייקון שלו הוא ישר עולה. שווה לנסות.

• פותח/ת השרשור
מושיקו...
ממך לא הייתי מצפה, אתה עם Vista ?! למה ?!

אחלה ווינדוס, הורדתי לפני שבוע ויסטה (32 ביט) גרסא שחורה עם SP2 ובהחלט לא רע ובטח לא כמו שכולם עשו אותו ככשלון מוחלט.

מה שמעצבן זה שאין תאפשרות להציג תמונות/ותמונות של הסרטים כשנכנסים לתיקייה

כנראה שלא חיפשתי מספיק טוב.
http://www.mychromeaddons.com/

עברתי אליו באופן רשמי. מחר תעלה כתבה שלי אודותיו.
נו מה אני פאקינג מתכנת למי יש כוח

• If you want to install AdSweep in Chrome, create the C:\scripts directory, extract AdSweep.zip and place the AdSweep.user.js file into C:\scripts then right-click the shortcut icon of Google Chrome, either on your desktop or in your Start menu, and click “Properties”. Select the second tab named “Shortcut”, and in the “Target” field, append –enable-greasemonkey with a space inbetween. For instance:
    Before: C:\Users\Charles\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
    After: C:\Users\Charles\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe –enable-greasemonkey
  • Don’t forget the space in between. Click “OK” to save changes.

יאלה, הסבר מהיר ב-2 משפטים למה לא Vista.
כי הוא משתמש במערכת חרא MAC, הבאתי לך עומר כבר את הבלוג למה MAC חרא בוא תסביר לי כל סעיף שם למה זה טוב יותר מ WINDOWS כי זה לא, אם אתה לא עורך ממשקים גרפים אין למה להתקרב ל MAC (או אם אתה דיסלקט וקשה לך במחשבים)

למה שאני מתקין אותו זה אומר שיש לי שגיאת ישום ואני לא יכול להפעיל אותו?

טוב משה הסבר פשוט איך לשים את החוסם פרסומות:
כנס לפה: C:\Users\Charles\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\
תשנה את תצוגת התיקיות שניתן יהיה לראות את המוסתרות.
תיצור תיקייה שם בשם: User Scripts
שמור את הקובץ הזה:
http://www.adsweep.org/AdSweep.user.js
בתיקייה שם.

בקיצור דרך של הכרום שנמצא לך על הדסקטופ תעשה עליו כפתור ימיני, מאפיינים, לשונית קיצור דרך, בתיבת היעד תכניס אחרי ה-.exe את זה:
--enable-user-script
כולל הרווח. זה אמור להראות ככה:
C:\Users\Charles\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --enable-user-scripts

רווח אחד, ואז שאר החרטא. אישור ושמור.

כנס לפה: http://www.adsweep.org/ כדי לראות בצד שמאל למעלה חלונית אדומה שאומרת שזה מותקן.

זהו.

כי הוא משתמש במערכת חרא MAC, הבאתי לך עומר כבר את הבלוג למה MAC חרא בוא תסביר לי כל סעיף שם למה זה טוב יותר מ WINDOWS כי זה לא, אם אתה לא עורך ממשקים גרפים אין למה להתקרב ל MAC (או אם אתה דיסלקט וקשה לך במחשבים)
מק - ממשק נוח ויפה
לא נתקע (ומי שאומר שהוא כן נתקע הוא שקרן או שהוא מפעיל תוכנות שמישהו תיכנת בצורה מאוד מעפנה)
מהיר
עם פי 898938 יותר פונקציות
ועוד הרבה דברים, אבל זה תלוי איזה בן אדם אתה.. אם אתה אוהב לשבת ולשבור תראש למחור וירוסים ולהתקע עם כל מיני חלונות כחולים או ריסטים פתאומיים וכל מיני הודעות ארור מעצבנות .. אתה pc
אבל אם אתה אוהב לשבת רגל על רגל ושהמחשב יעשה בשביל את העבודה, בצורה יפה ונוחה ומהירה ! אז לך על מק..

חוץ מזה, למק אין וירוסים (זאת אומרת יש אבל אני יכול לספור אותם על 2 הידיים שלי, ואת אלה שיפגעו במחשב אני לא יכול לספור בכלל) ..

קיצור,

עם אתה משתמש בווינדוס, לפחות תלך על xp או 7 החדש..

ויסטה חרא ואפילו מיקרוסופט מודים בזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית