עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנוסף לכל האמור לעיל, אדגליי גם השתמש בחומרים משתנים (כמו ויטמין C וקפאין) כדי לעודד את הגוף להיפטר מהמים. ולכן, למרות ששתה רק 100 מ"ל של מים באותו יום, הוא הלך להשתין בערך 20 פעמים.
כן הא 😃אני רוצה גם 😲
@Moshe אפשר להכניס לייעוץ? תוך יום אנחנו כבר משנים תוכנית לעלייה במאסה!🏋️😅
כן הא 😃
אפשר, אבל זה יהיה מלווה בכשל כילייתי, לחץ דם, לחצים בחזה עם אופציה להתקף לב ו/או שבץ, קריסה של המערכת החיסונית ועוד כל מיני דברים נחמדים בדרך בהנחה שתרצי לשמר את התוצאות ליותר מיום אחד (מה שההוא בכתבה לא עשה, כי הוא היה ז״ל).ואם אני רצינית?😛
אפשר, אבל זה יהיה מלווה בכשל כילייתי, לחץ דם, לחצים בחזה עם אופציה להתקף לב ו/או שבץ, קריסה של המערכת החיסונית ועוד כל מיני דברים נחמדים בדרך בהנחה שתרצי לשמר את התוצאות ליותר מיום אחד (מה שההוא בכתבה לא עשה, כי הוא היה ז״ל).
עדיין רוצה 😃?
זה למה מאקו צריך להסגר
מה אתה רציני, בימים שבחדשות ואתרים אחרים פרסמו "מפורסמת הגישה תלונה כנגד מטרידן" מאקו פרסמו "גל גדות הגישה תלונה נגד מטרידן" חחח רק בגלל השטויות האלו אני מתה עליהם:sarcastic:
שיהפכו אותו לאתר רכילות בלבד ואת תמשיכי להנות
ממש המציא מחדש את הגלגל. טוב שזה לא מה שכל הבודיבילדרים, מתאגרפים ושאר אנשי קטגוריות משקל עושים לפני תחרויות.
הסוד הוא כמובן ויטמין C.