הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירד 11 קילו ב-24 שעות

בנוסף לכל האמור לעיל, אדגליי גם השתמש בחומרים משתנים (כמו ויטמין C וקפאין) כדי לעודד את הגוף להיפטר מהמים. ולכן, למרות ששתה רק 100 מ"ל של מים באותו יום, הוא הלך להשתין בערך 20 פעמים.

שכח להזכיר את הפוסיד.

אני רוצה גם 😲
@Moshe אפשר להכניס לייעוץ? תוך יום אנחנו כבר משנים תוכנית לעלייה במאסה!🏋️😅

ואם אני רצינית?😛
אפשר, אבל זה יהיה מלווה בכשל כילייתי, לחץ דם, לחצים בחזה עם אופציה להתקף לב ו/או שבץ, קריסה של המערכת החיסונית ועוד כל מיני דברים נחמדים בדרך בהנחה שתרצי לשמר את התוצאות ליותר מיום אחד (מה שההוא בכתבה לא עשה, כי הוא היה ז״ל).
עדיין רוצה 😃?

אפשר, אבל זה יהיה מלווה בכשל כילייתי, לחץ דם, לחצים בחזה עם אופציה להתקף לב ו/או שבץ, קריסה של המערכת החיסונית ועוד כל מיני דברים נחמדים בדרך בהנחה שתרצי לשמר את התוצאות ליותר מיום אחד (מה שההוא בכתבה לא עשה, כי הוא היה ז״ל).
עדיין רוצה 😃?

אם זה יספק לך מאמר, למה לא:lol:

"בנוסף לכל האמור לעיל, אדגליי גם השתמש בחומרים משתנים (כמו ויטמין C וקפאין) "

זה למה מאקו צריך להסגר. אני בטוח שכמה מסכנים ירוצו לנסות עכשיו.

זה למה מאקו צריך להסגר

מה אתה רציני, בימים שבחדשות ואתרים אחרים פרסמו "מפורסמת הגישה תלונה כנגד מטרידן" מאקו פרסמו "גל גדות הגישה תלונה נגד מטרידן" חחח רק בגלל השטויות האלו אני מתה עליהם:sarcastic:

מה אתה רציני, בימים שבחדשות ואתרים אחרים פרסמו "מפורסמת הגישה תלונה כנגד מטרידן" מאקו פרסמו "גל גדות הגישה תלונה נגד מטרידן" חחח רק בגלל השטויות האלו אני מתה עליהם:sarcastic:

שיהפכו אותו לאתר רכילות בלבד ואת תמשיכי להנות

ממש המציא מחדש את הגלגל. טוב שזה לא מה שכל הבודיבילדרים, מתאגרפים ושאר אנשי קטגוריות משקל עושים לפני תחרויות.
הסוד הוא כמובן ויטמין C.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית