ייעוץ הארכת סייקל ראשון

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
אני בשבוע 8 לסייקל סוסטנון 750 מחולק ל 2 זריקות
מרוצה מהתוצאות והרגשה כללית בסדר( האנרגיה ירדה קצת אבל כוח יש והרבה מוטיבציה להתקדם ).

אני מעוניין לקנות עוד בקבוקון ולמשוך את הסייקל לעוד שלושה שבועות , סה"כ 12 שבועות .

אני קצת חושש מהעניין משום שאני לא יודע איך הגוף שלי יגיב אחרי הסייקל .

עוד דבר..לא השתמשתי בפרגניל במהלך הסייקל
במידה ואני יסיים את הסייקל אחרי 9 שבועות האם עדיף לי לשלב פרגניל בתום הסייקל לשלושה שבועות ואז נולבה/קלומיד

או להתחיל משבוע 8 עד 11
ואז נולבה / כלומיד משבוע 12 למשך חודש .

פרגניל אתה יכול אפילו עכשיו להתחיל כדי להחזיר את האשכים. תקרא קצת על הפרגניל והמטרה שלו כי לפי השאלות שלך אין לך מושג מה התפקיד שלו.

• פותח/ת השרשור
פרגניל אתה יכול אפילו עכשיו להתחיל כדי להחזיר את האשכים. תקרא קצת על הפרגניל והמטרה שלו כי לפי השאלות שלך אין לך מושג מה התפקיד שלו.
קראתי ואני יודע במה מדובר ,
הקטע הוא שיש אומרים להריץ כל הסייקל

יש אומרים להריץ בסוף הסייקל עד ה PCT ויש אומרים לקראת סוף הסייקל (ולא להריץ ביחד עם כלומיד נולבה)

ומה לגבי משיכת הסייקל יש הבדל מבחינת התאוששות אם הסייקל הוא 9 שבועות או 12 שבועות ?

קראתי ואני יודע במה מדובר ,
הקטע הוא שיש אומרים להריץ כל הסייקל

יש אומרים להריץ בסוף הסייקל עד ה PCT ויש אומרים לקראת סוף הסייקל (ולא להריץ ביחד עם כלומיד נולבה)

ומה לגבי משיכת הסייקל יש הבדל מבחינת התאוששות אם הסייקל הוא 9 שבועות או 12 שבועות ?

ההתאוששות מסייקל של 12 שבועות לא קלה יותר מאשר מסייקל של 8 שבועות עם אותו החומר באותו המינון...

• פותח/ת השרשור
ההתאוששות מסייקל של 12 שבועות לא קלה יותר מאשר מסייקל של 8 שבועות

לפי מה שאני מבין אתה מתכוון שהתאוששות יותר ארוכה מסייקל של 12 שבועות לעומת 9 שבועות .
אם אני ממשיך אני מתכנן להמשיך עם אותו מינון ואותו חומר.

לפי מה שאני מבין אתה מתכוון שהתאוששות יותר ארוכה מסייקל של 12 שבועות לעומת 9 שבועות .
אם אני ממשיך אני מתכנן להמשיך עם אותו מינון ואותו חומר.

הבנת נכון , ההתאוששות תיהיה יותר ארוכה מכיוון שהציר שלך מושבת פרק זמן ארוך יותר.

• פותח/ת השרשור
אז מה יכול לעזור לי לעשות את ההחלטה הזאת
אני לא יודע איך תהייה ההתאוששות ..🫤

מה הייתם ממליצים?

אז מה יכול לעזור לי לעשות את ההחלטה הזאת
אני לא יודע איך תהייה ההתאוששות ..🫤

מה הייתם ממליצים?

אני אישית , כרגע חותך מהסייקל בשבוע העשירי. ומשלב פרנגיל בפיסיטי כלומיד ונולבה.

סייקל הבא (שני במספר) , אני מוסיף דקה לטסט ומושך עד 12 שבועות בשילוב עם פרנגיל במהלך הסייקל.

אתה תיהיה בסדר גמור.

אני בשבוע 8 לסייקל סוסטנון 750 מחולק ל 2 זריקות
מרוצה מהתוצאות והרגשה כללית בסדר( האנרגיה ירדה קצת אבל כוח יש והרבה מוטיבציה להתקדם ).

אני מעוניין לקנות עוד בקבוקון ולמשוך את הסייקל לעוד שלושה שבועות , סה"כ 12 שבועות .

אני קצת חושש מהעניין משום שאני לא יודע איך הגוף שלי יגיב אחרי הסייקל .

עוד דבר..לא השתמשתי בפרגניל במהלך הסייקל
במידה ואני יסיים את הסייקל אחרי 9 שבועות האם עדיף לי לשלב פרגניל בתום הסייקל לשלושה שבועות ואז נולבה/קלומיד

או להתחיל משבוע 8 עד 11
ואז נולבה / כלומיד משבוע 12 למשך חודש .

חבל שאתה מאלו ששואלים ואחרי זה עושים שטויות כי זה פחות עבודה כרגע במיוחד אחרי שטרחתי להסביר לך.
המזל שלך שמדובר כולה כולה בטסט' ואתה עוד צעיר בתחילת דרכך עם חומרים, אז בד"כ יש לך יותר מרווח טעות.
"אנשים שטורחים בערב שבת יאכלו בשבת"
עצם העובדה שאתה לא טורח להכין את עצמך מבעוד מועד לסיום הסייקל אתה עושה טעות שבעתיד תעלה לך הרבה יותר כשתגיע לסייקלים מורכבים יותר. אם רק הייתי לפעמים יכול לחשוף סיפורים של אנשים מסויימים שהסתבכו מעל הראש בגלל זה, היית חושב אחרת.

אם אתה יכול למשוך את הסוסטנון ל12 שב'? מה זה יתן לך? הרי אחרי בערך 8-10 שב' יש האטה משמעותית בגדילה. מיותר.

• פותח/ת השרשור
תודה אביעד ,

ללא ספק שבסייקלים הבאים אני אשתמש בפרגניל כל הסייקל
בסייקל הזה אני מתחיל פרגניל בשבוע 8 ( לקראת הסוף ) ואצא ל PCT של נולדה וכלומיד - נראה איך התאוששות ונלמד איך לבנות את הסייקל הבא.

אני עדיין לא מצליח להבין את החישוב של הפרגניל ( יחידות ל CC )
לפי תגובות שלך הבנתי שהפרגניל שיש לי יכול להחזיק עם המים שלו 28 יום בקירור ( קופסה בצבע כחול לבן )
השאלה כמה CC להזריק בשבוע ? 0.5 ?

PCT להתחיל ארבעה שבועות אחרי זריקה אחרונה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית