הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקום טוב להתחזר בו באיזור פ"ת

אם אתה תל אביבי בעל השקפת עולם ליברלית ודדליפט מעל פעמיים משקל גוף, אצטרף אלייך.

חולוני בעל השקפת עולם ליברלית ודדליפט עם המשקל שלי כפול 1.3 בגלל טכניקה לקויה נכון לעכשיו. ואם נעשה ביום שבת אשמח אף יותר.

אגב יש פה מישהו מהמרכז שרוצה להצטרף ? נעשה ארוחה של הרבה חבר'ה וגם נכיר את חלק מהפרצופים שמאחורי הכינויים.

דבר עם "אריאל" מהפורום, דרך אגב הוא גם ישמח לספר לך איך נעלתי אותו בלוקר בבית ספר מול כולם. @אריאל

וואו תקשיבו צריכים לעושת ישבית פווארליפטרים ביומנגס, כל אחד מזמין את הצ'אלנג' חחחחח, אני גר 20 דקות מיומנגס אז אני זורם עם מי שבא :D

וואו תקשיבו צריכים לעושת ישבית פווארליפטרים ביומנגס, כל אחד מזמין את הצ'אלנג' חחחחח, אני גר 20 דקות מיומנגס אז אני זורם עם מי שבא :D

מ'זה צ'אלנג' למי שלא יודע?

מ'זה צ'אלנג' למי שלא יודע?
האתגר לשבור את השיא שלהם של כמה אתה מסוגל לאכול... עולה 200 שקל אם אתה לא מצליח. כדי לשבור את השיא צריך לאכול 1.8 קילו המבורגר עם 35 תוספות+מילקשייק+350 גרם צ'יפס

האתגר לשבור את השיא שלהם של כמה אתה מסוגל לאכול... עולה 200 שקל אם אתה לא מצליח. כדי לשבור את השיא צריך לאכול 1.8 קילו המבורגר עם 35 תוספות+מילקשייק+350 גרם צ'יפס

ומהי ההגבלת זמן?
נשמע ענק! אפילו אם אתה מפסיד עדיין הרווחת ארוחה טובה חח

הסיבה היחידה שאני לא אעשה את הצ'אלנג' היא בגלל שאני בחיטוב חחחח אין מצב שאני אכניס משקל כזה לבטן שלי במצב הנוכחי.

בקיצור מה קבענו ? מי רוצה לבוא ליומנגס ?

ומהי ההגבלת זמן?
נשמע ענק! אפילו אם אתה מפסיד עדיין הרווחת ארוחה טובה חח
שעה. וכמובן, זה גם ממש זול! תחשוב שה660 המזרחי למשל עולה 120. אז 1.8 קילו עם 35 תוספות+מילקשייק ב200 זה ממש זול.

איזה 35 תוספות אפשר לשים בהמבורגר ? אני בקושי סופר 5
יש להם איזה 20-30 תוספות אבל אתה יכול לקחת את אותה תוספת כמה פעמים - נגיד 10 פעמים חזה אווז+5 בייקון+10 גבינה מסויימת וכו'

יש 2 ק"ג בשר ו-350 גרם צ'יפס למה שארצה תוספת ? חחחח

הדבר היחיד שארצה בנוסף עם כל זה, זה שתייה עם "רי-פיל" כדי "להחליק" את הכל.

אני עובר עכשיו על התפריט של יומנגס ומתחרפן עוד יותר, אני אשאל שוב: מי רוצה לבוא שבוע הבא בשבת ?

אל תתלהבו כל כך מהתוספות, על זה אנשים נופלים...

כבר איזה 4פעמים שאני רוצה ללכת ליומנגוס בדרך לתל אביב,אבל תקעו את זה בצד השני..

צריך ללכת לשם במיוחד 😲

אני עובר עכשיו על התפריט של יומנגס ומתחרפן עוד יותר, אני אשאל שוב: מי רוצה לבוא שבוע הבא בשבת ?
הייתי לפני יומיים ואני הולך שוב היום.... אז ברור שאני זורם!
יש מצב אבל שאני אהיה בצימר עם חברה שלי:bananen_smilies011:... אבל אם לא אז אני זורם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית