הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון (שאלה לגבי אחוז שומן)

דנידמארי

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
היי, אשמח לדעת האם אפקטיבי להתחיל סייקל ראשון ב-18 אחוזי שומן
כרגע אני שוקל 80 ק"ג (83 בעצם... אם זה משנה), על 18~17 א"ש גובה 1.66 מטר
הסייקל הראשון שאני מעוניין לעשות הוא כמובן טסט', אבל יש לי ספקות לגבי אחוז השומן.
אין לי בעיה עם לעלות באחוז שומן, אני פשוט מחפש יעילות מבחינת צבירת שריר בפרק זמן, ותופעות לוואי.
אני יודע שאסטרוגן מאוד אוהב סביבה שומנית, והרי אני שומני, ולכן אני תוהה האם כדאי לי להתחיל סייקל באחוז שומן שכזה.
מכיוון שמדובר אך ורק בטסט, אין תופעות לוואי משמעותיות אסטרוגניות, ולכן אני לא בטוח אם להיות מוטרד מאחוז השומן שלי...
שוב, לא איכפת לי גם להגיע ל-23~24 אחוזי שומן במסה, אני יודע להתחטב כמו שצריך ובצורה יעילה, ובכל מקרה יש לי עודפי עור (עור רפוי), אז לא להימתח הוא לא ימתח...

בכל מקרה, יש מה לתהות לגבי אחוזי השומן הגבוהים כמשודבר רק בטסט?
והאחוז שומן בקליפר הוא אגב, 16, אבל אבל יש לי ריכוז שומן גדול יחסית בפלג הגוף העליון, לרבות בחזה, מה שעשוי להעיד לדעתי על רמת אסטרוגן די גבוהה, מכאן אגב השאלה.

נערך לאחרונה:
תעשה קודם חיטוב לפחות ל 10-11% ומשם תחשוב על סייקל מאסה.
- יותר שומן בגוף = יותר תופעות לוואי
- יותר שומן בגוף שווה ארומטיזציה גבוהה יותר של הטסט.
אין שום סיבה להתחיל חומרים מעל 13%

• פותח/ת השרשור
זה בערך מה שחשבתי, אבל בכל זאת היה לי הרושם מתוצאות של אנשים (תמונות בפייסבוק) שגם באחוזי שומן גבוהים הגיעו לתוצאות מאוד מרשימות עם טסט', אשמח לעוד תגובות בנושא זה.

רעיון די אוטומטי הוא להשתמש במעכבי ארומטז (האנזים), מה שכנראה יפתור את הבעיה. אך לא ראיתי מחקרים שהתקיימו בנושא, ואין לי מושג לגבי תופעות הלוואי, מעדיף לא להסתכן, אבל אם מישהו בעל הידע המתאים יגיב על זה, יהיה נחמד מאוד

ידעתי שהייתי צריך להתחיל את הסייקל לפני המסה הזאת 😭 מקסימום נסיים אותה ונשתמש בקלן בשביל חיטוב מהיר בפעם הבאה..

זה בערך מה שחשבתי, אבל בכל זאת היה לי הרושם מתוצאות של אנשים (תמונות בפייסבוק) שגם באחוזי שומן גבוהים הגיעו לתוצאות מאוד מרשימות עם טסט', אשמח לעוד תגובות בנושא זה.

רעיון די אוטומטי הוא להשתמש במעכבי ארומטז (האנזים), מה שכנראה יפתור את הבעיה. אך לא ראיתי מחקרים שהתקיימו בנושא, ואין לי מושג לגבי תופעות הלוואי, מעדיף לא להסתכן, אבל אם מישהו בעל הידע המתאים יגיב על זה, יהיה נחמד מאוד

ידעתי שהייתי צריך להתחיל את הסייקל לפני המסה הזאת 😭 מקסימום נסיים אותה ונשתמש בקלן בשביל חיטוב מהיר בפעם הבאה..

18 א"ש זה די הרבה. לפי המשקל שלך אני מניח שמדובר בלא מעט שומן. שימוש ב ai במהלך הסייקל יפגע מאוד בתוצאות.
מעבר לכך העובדה שאחוז השומן גבוה לא בהכרח אומרת שיש לך עודף באסטרוגן. אסטרוגן הוא הורמון חשוב וחוסר בו עלול ליצור נזק בלתי מבוטל.
תעשה עכשיו את אותו הסייקל של קלן וחכה עם החומרים. אל תשכח, פיתוח גוף זה מרתון. זה אפילו יותר כך כשהורמונים נכנסים לתמונה.
ללא קשר, רד מהספקולציות לגבי האסטרוגן. הקשר בין השומן בפלג הגוף העליון לאסטרוגן אינו חד-חד ערכי (ישאנשים שמנים עם רמות אסטרוגן סבירות) ייתכן שיש לך פשוט מבנה מזומורפי. עשה בדיקות דם.

נערך לאחרונה:
היי, אשמח לדעת האם אפקטיבי להתחיל סייקל ראשון ב-18 אחוזי שומן
כרגע אני שוקל 80 ק"ג (83 בעצם... אם זה משנה), על 18~17 א"ש גובה 1.66 מטר
הסייקל הראשון שאני מעוניין לעשות הוא כמובן טסט', אבל יש לי ספקות לגבי אחוז השומן.
אין לי בעיה עם לעלות באחוז שומן, אני פשוט מחפש יעילות מבחינת צבירת שריר בפרק זמן, ותופעות לוואי.
אני יודע שאסטרוגן מאוד אוהב סביבה שומנית, והרי אני שומני, ולכן אני תוהה האם כדאי לי להתחיל סייקל באחוז שומן שכזה.
מכיוון שמדובר אך ורק בטסט, אין תופעות לוואי משמעותיות אסטרוגניות, ולכן אני לא בטוח אם להיות מוטרד מאחוז השומן שלי...
שוב, לא איכפת לי גם להגיע ל-23~24 אחוזי שומן במסה, אני יודע להתחטב כמו שצריך ובצורה יעילה, ובכל מקרה יש לי עודפי עור (עור רפוי), אז לא להימתח הוא לא ימתח...

בכל מקרה, יש מה לתהות לגבי אחוזי השומן הגבוהים כמשודבר רק בטסט?
והאחוז שומן בקליפר הוא אגב, 16, אבל אבל יש לי ריכוז שומן גדול יחסית בפלג הגוף העליון, לרבות בחזה, מה שעשוי להעיד לדעתי על רמת אסטרוגן די גבוהה, מכאן אגב השאלה.

אהלן,

מדידה נכונה בקליפר בודקת מדדים של כמה איזורים בגוף ולא אחד ולכן התוצאה המשוקללת צריכה להיות די קרובה למציאות.

סייקל באחוז שומן גבוה הוא אפשרי אבל לדעתי פחות כדאי גם מהסיבה שאתה תהנה פחות מהתוצאות ויהיה גם קשה יותר להבחין בהם באופן ממשי
אבל בעיקר כי "סייקל טוב" עדיף להתחיל באחוז שומן נמוך ככל הניתן ולא רק מסיבות אסטרוגניות. אין שום טעם בלהגיע ל20-24% שומן במסה אלא אם אסתטיקה היא לא מעניינך ואתה בקטע של לבלוס ולהרים כבד. אם לא, אז שיטה פחות טובה היא להשמין ואז לרזות.

סימני מתיחה הם גם משהו שכדאי לתת עליו את הדעת. השמנה בלבד עלולה לגרום לסימני מתיחה או לבעיות אלסטיות בעור (עודפי עור) אז קל וחומר השמנה שגם כורכת סביבה גדילה מהירה של סיבי שריר ותאמין לי שאף שמן אובילפיחה או שמן תחת של ינשוף לא עוזר במקרה של סימן שהופיע.
זה יכול לעזור למרוח על עור אלסטי ללא סימנים ובכך לגרום לו להיות פחות נתון לשינויים, אבל ברגע שנוצר סימן כבר זה אבוד.

נערך לאחרונה:
אהלן,

מדידה נכונה בקליפר בודקת מדדים של כמה איזורים בגוף ולא אחד ולכן התוצאה המשוקללת צריכה להיות די קרובה למציאות.

סייקל באחוז שומן גבוה הוא אפשרי אבל לדעתי פחות כדאי גם מהסיבה שאתה תהנה פחות מהתוצאות ויהיה גם קשה יותר להבחין בהם באופן ממשי
אבל בעיקר כי "סייקל טוב" עדיף להתחיל באחוז שומן נמוך ככל הניתן ולא רק מסיבות אסטרוגניות. אין שום טעם בלהגיע ל20-24% שומן במסה אלא אסתטיקה היא לא מעניינך ואתה בקטע של לבלוס ולהרים כבד. אם לא, אז שיטה פחות טובה היא להשמין ואז לרזות.

סימני מתיחה הם גם משהו שכדאי לתת עליו את הדעת. השמנה בלבד עלולה לגרום לסימני מתיחה או לבעיות אלסטיות בעור (עודפי עור) אז קל וחומר השמנה שגם כורכת סביבה גדילה מהירה של סיבי שריר ותאמין לי שאף שמן אובילפיחה או שמן תחת של ינשוף לא עוזר במקרה של סימן שהופיע.
זה יכול לעזור למרוח על עור אלסטי ללא סימנים ובכך לגרום לו להיות פחות נתון לשינויים, אבל ברגע שנוצר סימן כבר זה אבוד.

חחחחחח זה היה טוב!

אתה יכול לתת אולי תמונה\לינק של סימן מתיחה כדי שנראה איך זה ומה זה?
תודה מראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית