עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפני הצבא הייתי מבשל ויוצר המון מאכלים עתירים בחלבון (המון פשטידות, תבשילים, לביבות, פסטות בשרים וכול) מכיוון שהייתי מוגבל באבקת חלבון (חיי על חשבון אמא 😛)
עכשיו אני כבר לא, אבל עדיין אין לי אבקת חלבון ואני עדיין יוצר מאכלים מוזרים בסיסיים שיוצאים די טעימים עם כמויות מטומטמות של חלבונים. אתם רוצים שאני אעשה אשכול מרוכז?
זה יהיה מבורך .לפני הצבא הייתי מבשל ויוצר המון מאכלים עתירים בחלבון (המון פשטידות, תבשילים, לביבות, פסטות בשרים וכול) מכיוון שהייתי מוגבל באבקת חלבון (חיי על חשבון אמא 😛)
עכשיו אני כבר לא, אבל עדיין אין לי אבקת חלבון ואני עדיין יוצר מאכלים מוזרים בסיסיים שיוצאים די טעימים עם כמויות מטומטמות של חלבונים. אתם רוצים שאני אעשה אשכול מרוכז?
זה ההמלצה לטונה בהירה(שוב לא מצויין מי המליץ) .לפי מה שאני זוכר מנושאים קודמים שמדובר על הטונה האדומה (340 גרם בשבוע ) ובקופסאות טונה אצלנו יש את הטונה הבהירה שכמות הכספית בה נמוכה בהרבה
השאלה הזאת חוזרת מדי פעם, ובאופן משונה אני לא מצליח למצוא עליה תשובה מוסמכת. משרד הבריאות לא הוציא הנחיות בנושא מלבד עבור נשים הרות, והודיע שבבדיקות שלו נמצאה כמות מאד קטנה של כספית בטונה, אם בכלל. מישהו בפורום סיפר שהטונה שמגיעה לארץ היא טונה קטנה שטרם הספיקה לצבור מספיק כספית, אני לא יודע אם זה נכון ומאיפה הוא שאב את המידע הזה.השאלה מה היא הכמות המקסימלית שניתן לצרוך ביום
האמת שחיפשתי כמעט בכל דרך אפשרית "טונה" , "טונה וכספית" כספית בטונה" כמה כספית יש בפחית טונה" ושוב כל מקום אומר משהו אחר ואין משהו שאפשר להסתמך עליו כעובדתי . ככה שאני באמת לא יודע מה לעשות ואם יש סיכון בריאותי ב 2 פחיות.השאלה הזאת חוזרת מדי פעם, ובאופן משונה אני לא מצליח למצוא עליה תשובה מוסמכת. משרד הבריאות לא הוציא הנחיות בנושא מלבד עבור נשים הרות, והודיע שבבדיקות שלו נמצאה כמות מאד קטנה של כספית בטונה, אם בכלל. מישהו בפורום סיפר שהטונה שמגיעה לארץ היא טונה קטנה שטרם הספיקה לצבור מספיק כספית, אני לא יודע אם זה נכון ומאיפה הוא שאב את המידע הזה.
בעצם, אם תעשה חיפוש על "טונה" תוכל למצוא הכל בעצמך.
השאלה הזאת חוזרת מדי פעם, ובאופן משונה אני לא מצליח למצוא עליה תשובה מוסמכת. משרד הבריאות לא הוציא הנחיות בנושא מלבד עבור נשים הרות, והודיע שבבדיקות שלו נמצאה כמות מאד קטנה של כספית בטונה, אם בכלל. מישהו בפורום סיפר שהטונה שמגיעה לארץ היא טונה קטנה שטרם הספיקה לצבור מספיק כספית, אני לא יודע אם זה נכון ומאיפה הוא שאב את המידע הזה.
בעצם, אם תעשה חיפוש על "טונה" תוכל למצוא הכל בעצמך.
אוקיי, תודה על המידע. אני מתנצל שלא זכרתי שזה היית אתה, בימים טובים אני עוד זוכר איך קוראים לי...המישהו הזה הוא כנראה אני.
מקווה שזה יעזור לך
http://water.epa.gov/scitech/swguidance/fishshellfish/outreach/advice_index.cfm
מחשבון חישוב כספית -
http://www.nrdc.org/health/effects/mercury/calculator/start.asp
הוא אומר 2-3 פחיות בשבוע, אבל תקן אותי אם אני טועה, הפחיות טונה בארה''ב גדולות פי כמה מהפחיות בארץ, לא?
הוא אומר 2-3 פחיות בשבוע, אבל תקן אותי אם אני טועה, הפחיות טונה בארה''ב גדולות פי כמה מהפחיות בארץ, לא?