הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון תוכנית מוזרה לבנץ.

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
יש לי חבר שבחדר כןשר עושה מין תוכנית מוזרה כזאת לבנץ פרס...
סט ראשון: 80% מ1RMי10 חזרות.
סט שני:מוריד משקל (לא סגור כמה %) ועושה כמה חזרות שהו יכול.
סט שלישי: 100% מ1RM.
יש רעיון מאחורי התוכנית הזאת? כי היא נישמעת לי קצת מטומטמת....

תודה רבה מראש D=

הסיבה שאני עושה ABC היא בגלל שהמליצו לי לעשות ABC במאסה, תוכנית טובה אני יעלה אותה לפורום פעם, ואז שאני מתחיל חיטוב לעשות AB בגלל שהתדירות של אימון כל שריר תיהיה יותר גבוהה והנפח יותר קטן.
לא שאני בא להתווכח או משהו זה פשוט מה שאמרו לי ואני אשמח מאוד ללמוד ולהחכים אם אני טועה.
וגם אחרי רק חודשיים בתוכנית כדאי להחליף סטים/חזרות? כי אני מכיר מישהו בבסיס שלי שמחליף כל שבוע שבועיים והוא בנוי מטורף....מתאמן רק 7 חודש.
תודה רבה אחי D=

בחרת ABC אני יכבד את הבחירה שלך למרות שהיא לא האופטימלית להישגיות.
אז כן אתה יכול לשנות טווחים חזרות למרות שאני ממליץ לשמור על טווח קבוע לאורך כול התוכנית שהיא בערך חודש וחצי, ובטח על התרגילים ולא לשנות .

בהצלחה.

אוקי הכוונה שלי היתה לגוון (לשנות ) , יותר מאשר המילה לבלבל.. כנראה לקחתם תמילה הזאת למקומות אחרים.

כן ,היה פה איבוד בגלל מילה שרשמתי , ממש עולם תחתון על מילה לא במקום עשו לי כיפה אדומה דפקו 2 מוניטין אדום שלילי (שמעניין לי תקטן).
חוץ מזה אני בשוק איך אתם סוכלים ומזלזלים במה שמלמדים בוויגיט כאילו אתם יותר חכמים מהם .. פשוט אני ב ש ו ק ! (כנראה עודף ילדים פה).

לשאלתך , כן אפשר ורצוי לשנות תרגילים כול כמה זמן כמו כן את מספר החזרות ...
להחליף ל AB יהיה לך עדיף על ABC (שמיועדת בעיקר לאנשי החומרים האסורים או סתם משועממים מהתוכניות האחרות).
"אנשי החומרים האסורים"?! WTF?!

• פותח/ת השרשור
בחרת ABC אני יכבד את הבחירה שלך למרות שהיא לא האופטימלית להישגיות.
אז כן אתה יכול לשנות טווחים חזרות למרות שאני ממליץ לשמור על טווח קבוע לאורך כול התוכנית שהיא בערך חודש וחצי, ובטח על התרגילים ולא לשנות .

בהצלחה.
לא הבנתי בכלל מה אתה מתכוון אחי....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית