הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלתחה, מה עושים ?!

korkland

משתמש פעיל
320
94
נק' מוניטין:
280
320
94
אני בSS חודשיים שלוש, וכבר כל הג'ינסים שלי לא עולים עליי.. אני הולך למקומות עם המכנסי טיולים המתפרקים האלה..חברים שלי צוחקים עלי, ג'ינס אחד כבר נקרע לגמרי במפשעה(אחלה איוורור אבל לא נעים) במותן הג'ינס סבבה לגמרי ואפילו צריך חגורה אבל בירך הם עוד שניה מתפוצצים..
עכשיו הכל ליווייסים ! איזה זין..
פוסט חסר משמעות אבל אני בטוח שהרבה מרגישים סימפתיה לנושא..

חבר, תתנחם בכך שהמצב שלך יותר טוב משלי, מכיוון שיש לי קוואדס גדולים ותאומים ממש קטנים כל ג'ינס נראה עליי
כמו מכנס לבן בגזרה של אלביס פרסלי.

זה או הסקוואטים או הג'ינסים גבר .
אם אתה בוחר להמשיך עם הסקוואטים אתה צריך להבין שאתה עומד להסתובב עם טרינינג\מכנס ספורט לשארית חייך .

• פותח/ת השרשור
זה או הסקוואטים או הג'ינסים גבר .
אם אתה בוחר להמשיך עם הסקוואטים אתה צריך להבין שאתה עומד להסתובב עם טרינינג\מכנס ספורט לשארית חייך .
באסה של החיים.. ממשיך עם הסקוואטים זו אשכרה התרפיה שלי..

תחפש ג'ינסים בגזרה רחבה, אפשר למצוא אבל לא פשוט. וכן החברה הרציניים כאן לרוב עם מידה מאוד גבוהה במכנסיים.

חחח אז אל תלך עם ג'ינסים לבינתיים . יש לי רגליים די גדולות וג'ינס יושב עלי יחסית בסדר , קצת לוחץ והכל אבל עדיין .. קנה מידות גדולות \ מיוחדים שיותר נוחים

קשה למצוא ג'ינסים בגזרה שיושבת טוב ונראת טוב על אנשים שמתאמנים :(

ג'ינסים של היום מרגישים כמו החליפות סקוואט של equipped powerlifting
לא שניסיתי ללבוש את החליפה אבל אני משאר שככה זה מרגיש חח

אני רואה אותך הזמן מסקבט עם טייץ שחור כזה ארוך, מה מיוחד במכנסיים האלה?

אני מתאמן בחוץ וקר הטייץ שומר על חום (קומפרשן) במידה מסויימת\ בוויטליפטינג בד"כ מתאמנים עם טייץ כי שהמוט עולה למעלה ויש מכנס רגיל אז זה עלול להפריע....

אני מתאמן בחוץ וקר הטייץ שומר על חום (קומפרשן) במידה מסויימת\ בוויטליפטינג בד"כ מתאמנים עם טייץ כי שהמוט עולה למעלה ויש מכנס רגיל אז זה עלול להפריע....
תאמת אין הרגשה יותר טובה ממוט שנתקע במכנס, מושך אותו למעלה וגורם ביצה שלך לקפוץ החוצה! איוורור מטורף!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית