הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלתחה, מה עושים ?!

ג'ינסים בגזרות רחבות אפשר למצווא במותגים הבית הזולים של H&O ודומיהם, בחנויות דנים כמו ליווייס וכ'ו שאני לא ממליץ כי גם ככה הג'ינס מתפרק כל חצי שנה משפשופים וחבל על המחיר, או בחנויות אמריקניות כמו american eagle ששם המחירים זולים (250~). חוץ מזה אין מה לעשות.

בהתחלה זו בעיה, אבל אם תעבור בחנויות אתה בטוח תמצא משהו.
אתה לא חייב לקנות איזה סקיני שיעשה נמק ברגל, יש הרבה ג'ינסים סלים
שזה טיפה רחב בירכיים ויותר צמוד באיזור התאומים וזה יושב אחלה.
יש לי כמה זוגות מכנסיים שקניתי ברנואר והם אחלה.

הוא אמר שבגלל שמושכים את המוט קרוב לגוף מכנס רגיל עלול להפריע. מכאן אמרתי שמכנס מפריע בגלל שהמוט נתקע בו ומושך את המכנס למעלה ובורחת לך ביצה. אין דבר יותר עצוב מבדיחה שדורשת הסבר 🙁

הוא אמר שבגלל שמושכים את המוט קרוב לגוף מכנס רגיל עלול להפריע. מכאן אמרתי שמכנס מפריע בגלל שהמוט נתקע בו ומושך את המכנס למעלה ובורחת לך ביצה. אין דבר יותר עצוב מבדיחה שדורשת הסבר 🙁
הבנתי את זה

תנסו גזרת מוזס בקסטרו
זה סקיני אבל אם לוקחים מידה גדולה יותר מהמידה הרגילה שלכם, זה רחב באיזור העליון ויושב טוב גם למטה בלי להראות כמו אלביס פרסלי

יש בלא מעט מקומות (אני קניתי ליד המכס באשדוד) ג'ינסים של דיזל במחירי זנות (כנראה גנוב, אני יודע לזהות זיוף), ג'ינסים של 1200 בערך ב300 או 350 שקל בגזרה רחבה יחסית, יש לי שניים-שלושה כאלה ויש מספיק מקום לרגליים.

באמת ממליץ על גזרת מוזס בקסטרו , זה עולה 200 למכנס וזה שווה כל שקל לאנשים כמונו, הבד שלו אלסטי אבל לא רואים את זה. ממליץ בחום

• פותח/ת השרשור
קניתי גם טייצ של מיזונו, נראה היום איך הערסים בחדר כושר יגיבו..

אחד כזה עם טייץ נרשם שבוע שעבר ובא פעם ראשונה להתאמן ובאמת שלא ידעתי איך "לאכול" אותו....

ובמקרה הספציפי הזה הוא לא היה נראה כמו ליפטר אלא בנאדם שמתעסק בריצות.

• פותח/ת השרשור
אולי אני ישים עליו עוד מכנסיים קצרים.. בכל מקרה זה נראה טוב חח הארבע ראשי בולט..

• פותח/ת השרשור
מה רק לבנות מותר? יש לי היום אירוע נלך עם זה ועם מכופתרת נראה מתי זה נגרר לאלימות ואז נפסיק..

אני חי עם זה כל חיי לצערי,אצלי רגליים גדולות זה כנראה גנטי אז אני שם ג'ינס רק שאני יוצא לבלות וזה גם לוחץ חחח אבל עדיף להחליף מלתחה מאשר להישאר עם אותו גוף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית