הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוחלט סייקל שני, מה דעתכם?

PARADOX

משתמש מתחיל
97
15
נק' מוניטין:
198
97
15
סייקל ראשון היה-
Test E - 500 a week רפואי....חייב לומר שהרגשתי פגז
HCG - WEEK 2-10 - 500U EW
10 שבועות

סייקל שני שוקל:
Test E - 750 a week - מתוכם 500 רפואי ....250 אנדרגראונד
NPP - 350 a week - ביומדיקס
dbol - 30mg a day רפואי

10 שבועות גם כן.

כמה שאלות:
מה אתם חושבים על המינון של הNPP? חושב אולי שאני צריך יותר..

סייקל ראשון היה-
10 שבועות

סייקל שני שוקל:
dbol - 30mg a day רפואי

10 שבועות גם כן.

כמה שאלות:
צודק...

אחשלי אני עכשיו עושה בדיוק כמוך (סייקל ראשון - רפואי )
שאלה חשובה ממתי התחלת להרגיש שינוי (כוח,נפח וכו'...) ????
תודה

סייקל ראשון היה-
10 שבועות

סייקל שני שוקל:
dbol - 30mg a day רפואי

10 שבועות גם כן.

כמה שאלות:
מה זה dbol רפואי ??

אל תתחכם, מזה 125? תזריק 150 npp eod אל תתחרקש.
בגדול, הסייקל נראה בסדר, אני היתי מחזיק בהישג יד ארימדקס וטמוקסיפן. בנוסף, תארגן דוסטינקס יש כאן חשש ללקטציה מוגברת, nor 19 מעלה את רמות הפרולקטין, דיסטינקס יעזור לך לשמור רמות תקינות, בנוסף יקטין את הסיכון לג'ינו. קח בחשבון, דוסטינקס לא זול בכלל ואם כבר, אז רק בית מרקחת. 8 כדורים יספיקו לך.
זה סייקל מסה קלאסי, אם תדע לאכול ולנוח אתה תהיה מאוד מרוצה. עוד דבר, היתי מציע לך להמשיך עוד שבוע לאחר שאתה מסיים עם npp.
ואת הדיבול דווקה היתי מכניס בשבוע הרביעי.

1-12 test e 750 week
npp 150mg eod 1-10
test prop 50mg -100mg 1-4
d-bol 30mg 4-10

hcg 500iu week
arimadex 1mg e3d or eod
dostinex 0.5 e5d

אחד הסיבות שהיתי מעדיף להכניס פרופ להתחלה, זה החשש מ- deca dick, דקה קצר נכנס מהר, ביום ה-5 כבר תרגיש אותו, ואם יש לך חברה סביר להניח שתאכזב אותה או שתקנה לה דילדו, תסביר לה שעוד 4 שבועות טסט אנטט יכנס עד אז דילדו.

• פותח/ת השרשור
בגדול, הסייקל נראה בסדר, אני היתי מחזיק בהישג יד ארימדקס וטמוקסיפן. בנוסף, תארגן דוסטינקס יש כאן חשש ללקטציה מוגברת, nor 19 מעלה את רמות הפרולקטין, דיסטינקס יעזור לך לשמור רמות תקינות, בנוסף יקטין את הסיכון לג'ינו. קח בחשבון, דוסטינקס לא זול בכלל ואם כבר, אז רק בית מרקחת. 8 כדורים יספיקו לך.
זה סייקל מסה קלאסי, אם תדע לאכול ולנוח אתה תהיה מאוד מרוצה. עוד דבר, היתי מציע לך להמשיך עוד שבוע לאחר שאתה מסיים עם npp.

1-12 test e 750 week
npp 150mg eod 1-10
d-bol 30mg 4-10

hcg 500iu week
arimadex 1mg e3d or eod
dostinex 0.5 e5d

אחד הסיבות שהיתי מעדיף להכניס פרופ להתחלה, זה החשש מ- deca dick, דקה קצר נכנס מהר, ביום ה-5 כבר תרגיש אותו, ואם יש לך חברה סביר להניח שתאכזב אותה או שתקנה לה דילדו, תסביר לה שעוד 4 שבועות טסט אנטט יכנס עד אז דילדו.
אתה חושב שעדיף 150 NPP מאשר 100?...
בחור שאני סומך עליו מאוד אמר שחברים שלו לוקחים 100 בשבוע וגדלים כמו גראס בחורף....

ורגע רגע..לא הבנתי... אתה אומר שבשבוע 1-12 אני מזריק טסט אנטט 750 ו4 שבועות ראשונים מזריק פרופ 50-100 מ"ג.
זה לא אמור להתחיל? בשבועות שאני מזריק E+P לחלק את זה שיהיה 750? נגיד 100P ו650E? שלא יהיה מצב של רמה גבוה יותר של טסט בתחילת הסייקל ואז ירידה...

אגב...הארימדקס לא ימנע את הג'ינו?

נערך לאחרונה:

1-12 test e 750 week
npp 150mg eod 1-10
d-bol 30mg 4-10

hcg 500iu week
arimadex 1mg e3d or eod
dostinex 0.5 e5d

דווקא קראתי שצריך לקחת דוסטינקס 0.5 מ״ג פעם בשבוע מחולק לפעמיים הכוונה 0.25 מ״ג שני 0.25 מ״ג חמישי

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאו שתלך על 100 או על 150 ולא תתחיל לשחק 127.23.
הבנתי אותך
פשוט חשבתי שהקפיצה גדולה מידי
לקחתי לתשומת ליבי

אפשר תשובה לגבי הפרופ? איך אני בדיוק משלב את זה עם האנטט? אני אמור להגיע ל750 כולל לשבוע של פרופ+אנטט?
או 750 אנטט תמיד וה100-50 פרופ בנוסף?

נערך לאחרונה:
הבנתי אותך
לקחתי לתשומת ליבי

אפשר תשובה לגבי הפרופ? איך אני בדיוק משלב את זה עם האנטט? אני אמור להגיע ל750 כולל ליום של פרופ ואנטט?
750 ליום?! התבלבלת קצת...
תעשה פרופ כל הסייקל וזהו (יותר חומר, יותר מהר, יותר חורים...)

הבנתי אותך
לקחתי לתשומת ליבי

אפשר תשובה לגבי הפרופ? איך אני בדיוק משלב את זה עם האנטט? אני אמור להגיע ל750 כולל לשבוע של פרופ+אנטט?
האנטט 750 בשבוע ומהפרופ בשביל לתת קיק לסייקל וגם בגלל הNPP אז שיכנס לך גם טסט מהר אז מהפרופ תיקח 50MG יום כן יום לא .

סליחה על הבורות,
מה זה NPP
ומה זה דוסטינקס
npp : ננדרולון (דקה) קצר , nandrolone phenyl propionet
דוסטינקס : זאת תרופה שניתנת לחולי פרקינסון , היא מורידה רמות פרולקטין , השם הפעיל הוא ברומקריפטין בדרך כלל דקה וטרן מעלים רמות גבוהות של הורמון פרולקטין

אתה חושב שעדיף 150 NPP מאשר 100?...
בחור שאני סומך עליו מאוד אמר שחברים שלו לוקחים 100 בשבוע וגדלים כמו גראס בחורף....

ורגע רגע..לא הבנתי... אתה אומר שבשבוע 1-12 אני מזריק טסט אנטט 750 ו4 שבועות ראשונים מזריק פרופ 50-100 מ"ג.
זה לא אמור להתחיל? בשבועות שאני מזריק E+P לחלק את זה שיהיה 750? נגיד 100P ו650E? שלא יהיה מצב של רמה גבוה יותר של טסט בתחילת הסייקל ואז ירידה...

אגב...הארימדקס לא ימנע את הג'ינו?

מה שחשוב זה רמות החומר בדם. כשאתה מכניס npp 150mg eod, הרמות בדם לא יגיעו אף פעם ל-450 מרגע ההזרקה הן הרי דועכות. לכן כל המחשבה בכיוון של "פעם אחת יצא לי 600 ופעם אחת יצא 450" פשוט לא רלוונטית. אחרי מספר הזרקות יצא שהרמות הם בין כ-320 ל-400 מ"ג כל הסייקל.
תזריק 100eod ולאחר מספר ההזרקות הרמות יהיו בין 215 ל- 270 מ"ג כל הסייקל.
לגבי תוספת פרופ 100 מ"ג לאנטט 750 מ"ג יעלה לך את הרמות לכיוון ה-2.2 גרם (מינימום 1.7 בערך) מקסימום כבר אחרי שבועיים וכבר מהתחלה ברמות גבוהות יותר (הקיק) לעומת כ-3 שבועות שייקח לך לבנות את אותה הרמה עם אנטט 750 בלבד. עם תוספת הפרופ יהיה לך במשך כל הסייקל יותר טסט מnpp בדם, טסט אנטט בלבד יתן לך רמה פחות או יותר שווה שלהם בשבוע וחצי הראשונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית