הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Soytown

נו,הכוונה אם תכנית בסגנון הזה או נפח כמו של באדיבילדרים
התכנית העיקרית שהתקדמתי איתה בשנה האחרונה הייתה שילוב של עבודת כוח עם תרגילי הבסיס יחד עם תרגילי עזר בטווחים גבוהים, למשל בנץ' ל5 חזרות, האמר ל8 ופלייס ל12 וכו'. זה הביא אותי להתקדמות יפה מבחינה אסתטית אבל מבחינת כוח וכושר יש דרכים יותר טובות להשתפר אז עברתי לתכנית הקלאסית של ביל סטאר ועכשיו לתכנית יותר ספציפית - MADCOW

התכנית העיקרית שהתקדמתי איתה בשנה האחרונה הייתה שילוב של עבודת כוח עם תרגילי הבסיס יחד עם תרגילי עזר בטווחים גבוהים, למשל בנץ' ל5 חזרות, האמר ל8 ופלייס ל12 וכו'. זה הביא אותי להתקדמות יפה מבחינה אסתטית אבל מבחינת כוח וכושר יש דרכים יותר טובות להשתפר אז עברתי לתכנית הקלאסית של ביל סטאר ועכשיו לתכנית יותר ספציפית - MADCOW

אתה יכול לפרט על זה טיפה יותר?
איזו תוכנית עשית (כששילבת גם תרגילים מבודדים)?
ואיך היא נראתה (לאחר השינויים שהכנסת)?
זה לא פגע בהתקדמות?

אתה יכול לפרט על זה טיפה יותר?
איזו תוכנית עשית (כששילבת גם תרגילים מבודדים)?
ואיך היא נראתה (לאחר השינויים שהכנסת)?
זה לא פגע בהתקדמות?

הוא אף פעם לא פרט, הוא תמיד עושה זאת ברמזים ✌️

סתם, מעניין אותי איך שילבת תרגילים מבודדים בטווח חזרות גבוהה בתוכנית כוח (סגנון 5X5), אני מכיר עוד מישהו שעושה ככה ונראה לי שזה אחלה דבר (בעיקר להיפרטרופיה). השאלה אם ואיך זה פגע בהתקדמות בתרגילים הגדולים?

לא בדיוק, זה היה תרגיל כבד לטווח חזרות נמוך, ועוד שני תרגילים משלימים בטווח 7-10 חזרות והשני 12

30/6/09
עדיין מדקאו.

סקוואט - 60*5, 80*5, 100*5, 100*5 (הצלחתי להתיישב אחורה כמו שצריך, ברכיים בחוץ, מבט למטה, שברתי מקביל ובגדול - צפו לסרטון)
פרס - (הורדתי 7.5 לפי התכנית) - 20*5, 40*5, 50*5, 57.5*5.
דדליפט - 80*5, 100*5, 120*5, 140*5 - כל חזרה לרצפה כמו שצריך.
מתח - 3 סטים של 10

אימון קל ונחמד, חימום לחמישי.

2/7/09
בנץ' 60*5, 80*5, 100*5, 117.5*3, 110*8
חתירה פלטה*5, 2 פלטות*5, 3 פלטות*5, 4 וחצי פלטות ל3, 3 פלטות*8
סקוואט 60*5, 90*5, 110*5, 132.5*3, 110*8.
כפיפות בטן בכיסא רומני עם משקל 2*10.

בכיף עובדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית