הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון nnp בלוד ואנטט.. זמן תגובה

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך

gil.n

משתמש מתחיל
248
41
נק' מוניטין:
364
248
41
כידוע לוקח לאסטרים ארוכים יותר זמן להגיב מבחינת תוצאות, מאשר קצרים.
סתם בשביל הסקרנות שלי והממוצע הכללי למרות שכל אדם לגופו,וזה תלוי בסייקלים שעשה וכו'.
באיזה שבוע הרגשתם את השפעת החומר ותכונותיו ומאיזה מינון, וחברה ?

(שואל נטו על טסט' אנטט,בלוד,NNP)
תודה..

בולד מורגש החל משבוע 6, אלא אם כן תעשה העמסה ואז אפילו תוכל להנות ממנו בשבוע ה-3, יתכן יותר תופעות לוואי בהעמסה ולכן יש להזהר ממנו.
לגבי npp, אם מסתכלים על זמני מחצית חיים הוא אמור לעשות את העבודה אחרי 5 ימים, בפועל זה לא קורה. מנסיון שלי בשבוע 6-7 מתחיל לראות את הקסם קורה.
לגבי האנטט, לדעתי שילוב עם פרופ להתחלה זה חובה, פשוט חבל לבזבז 3 שבועות לחכות שהוא יתחיל לעבוד. יש אנשים שמתחילים להרגיש אותו רק אחרי 4 שבועות, ואז מה נשאר 6 שבועות וצריך לרדת כבר, לכן, תמיד מעדיף לשלב פרופ כבר על האתחלה, כדי לנצל כל שבוע.

בולד מורגש החל משבוע 6, אלא אם כן תעשה העמסה ואז אפילו תוכל להנות ממנו בשבוע ה-3, יתכן יותר תופעות לוואי בהעמסה ולכן יש להזהר ממנו.
לגבי npp, אם מסתכלים על זמני מחצית חיים הוא אמור לעשות את העבודה אחרי 5 ימים, בפועל זה לא קורה. מנסיון שלי בשבוע 6-7 מתחיל לראות את הקסם קורה.
לגבי האנטט, לדעתי שילוב עם פרופ להתחלה זה חובה, פשוט חבל לבזבז 3 שבועות לחכות שהוא יתחיל לעבוד. יש אנשים שמתחילים להרגיש אותו רק אחרי 4 שבועות, ואז מה נשאר 6 שבועות וצריך לרדת כבר, לכן, תמיד מעדיף לשלב פרופ כבר על האתחלה, כדי לנצל כל שבוע.
עם אתה לא מרגיש את ה NPP אחרי שבוע בערך אז אין לך ביד NPP אלא משהו אחר.
זה כמו שתגיד שמרגישים טסט פרופ רק אחרי 5 שבועות

יש קצת הבדל בין הרגשה לבין לראות תוצאות ושינויים. יש חומרים שאיתם רואים מהר תוצאות, אנאבר יעלה מהר בכוח ובאחוזי שומן נמוכים מוציא יותר וורידים ואפשר לראות את זה ממש בכמה ימים, דיבול מעלה דרסטית את הנוזלים ואת סינתזת החלבון ואז תוך כמה ימים ניתן לראות שינויים. Npp לאומת זאת לא ניתן לראות כלום בשבועות ראשונים, כן תהיה עליה מתונה בכוח, אבל שינוים בגוף מתחילים מאוחר יותר, הוא מעלה נורא לאט אבל איכותי.
Npp לעצמו חלש, ולוקח לו זמן להעלות, אבל העבודה שהוא עושה היא נטולת תופעות לוואי ביחס לחומרים אחרים.
אגב, אותו דבר עם פרימו, מרגישים אותו מהר, הוא יודע להעלות חשק מיני כבר לאחר שבוע שימוש, אבל תוצאות ממנו, רואים רק לאחר 6-8 שבועות של שימוש, מעלה לאט נקי ואיכותי.

אני לא כ"כ מבין את עניין שילוב הפרופ עם האנטט בהתחלה... נשמע בעיה לייצב רמות בייחוד כשמעיפים את הפרופ. למה לא לרוץ כבר עם הפרופ מהתחלה ועד הסוף או סוסטנון בשביל ערבוביית האסטרים?
בכל מקרה נשמע יותר מתאים לרוץ עם טסט פרופ וnpp.

• פותח/ת השרשור
כמו שמישל אמר מילה במילה. NNP לא נותן תוצאות אחרי 5 ימים, לוקח לזה קצת זמן מה כבר תרגיש אחרי 300 מג' NNP ב5 ימים?...
וטסט' פרופ מרגישים אחרי שבועיים-3 מבחינת תוצאות לעין, למרות שאני מעדיף לעשות מסה וחיטוב רק אם פרופ', אבל משיקול כלכלי החלטתי כבר ללכת על ארוך. NNP זה סבבה גם אם אסטר ארוך, כמו טרן קצר, אין בעיה, תדירות זריקות גבוהה יותר נכון, אבל עובד מהר יותר ויוצא מהר.

כמו שמישל אמר מילה במילה. NNP לא נותן תוצאות אחרי 5 ימים, לוקח לזה קצת זמן מה כבר תרגיש אחרי 300 מג' NNP ב5 ימים?...
וטסט' פרופ מרגישים אחרי שבועיים-3 מבחינת תוצאות לעין, למרות שאני מעדיף לעשות מסה וחיטוב רק אם פרופ', אבל משיקול כלכלי החלטתי כבר ללכת על ארוך. NNP זה סבבה גם אם אסטר ארוך, כמו טרן קצר, אין בעיה, תדירות זריקות גבוהה יותר נכון, אבל עובד מהר יותר ויוצא מהר.
העניין הוא שבסייקל של 500מ"ג טסט אנטט (כל יום שלישי או רביעי) ו-300 מ"ג npp eod ייקח לך בערך 4 שבועות לבנות רמות גבוהות של טסט ושבועיים לייצב את ה-npp (בערך).
עם תוספת פרופ תייצב רמות גבוהות של טסט גם אחרי כשבועיים.
זה נכון שלוקח כשלושה שבועות להבחין בתוצאות, גם הגיוני בהתחשב במשך הזמן שלוקח לבנות את הרמות ועד שרואים תוצאות של ממש.
מבחינת האסטר, זה כנראה מכוון לסייקל מסה ולכן אין כ"כ משמעות לאסטר. גם פרופ וגם אנטט הם אחלא למסה, הראשון פשוט עדיף לחיטוב.

נערך לאחרונה:
לגבי אנטט? הדיבור שלכם של ה"אחרי שלושה שבועות" מתייחס להרגשת השינוי בגוף, או להתחלת ראיית התוצאות???
חשוב !!! אני כרגע בזריקה 3 (רפואי+מספר קלוריות מכובדות+חלבון כנדרש) ולא רואה עדיין שינוי דרסטי \:

בדיוק !!! (ראשון ורביעי )
קצת סבלנות... החילזון מן השפן...
כרגע רמות הטסט בדם כ-60% מהרמה המקסימאלית בסייקל. ז"א שאם תצפה לייצב את הטסט בכ-1700 מ"ג אתה כרגע בכ-1100 מ"ג. כלומר רמת טסט יחסית נמוכה וללא זמן מספק (מספיק אימונים- גירוי לשריר, מספיק אוכל וכו...) לגדילה של ממש.
תעלה תגובה בעוד 5 שבועות, תהיה כשבוע אחרי ייצוב רמת טסט מקסימאלית ונראה האם עם חומר רפואי תחזור על הטענה (מתערב שלא...)

מזתומרת בעוד 5 שבועות, רק בשבוע השביעי ארגיש משהו לפי דבריך???
שוב השאלה שלי היא מתי אני אתחיל באמת לראות תוצאות, שינוי משמעותי בגוף....ובמשקלי עבודה???

מזתומרת בעוד 5 שבועות, רק בשבוע השביעי ארגיש משהו לפי דבריך???
שוב השאלה שלי היא מתי אני אתחיל באמת לראות תוצאות, שינוי משמעותי בגוף....ובמשקלי עבודה???
שינויים תראה כנראה כל הזמן, אלא שהאסטר ארוך והרמות בדם נבנות יותר לאט ובכלל ככל שעובר יותר זמן עושים יותר אימונים (על חומר) ומתאוששים עם סינטזת החלבון המשופרת יותר פעמים והגדילה ניכרת. אבל במקרה שלך עדיין לא עברו שבועיים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית