נק' מוניטין:
0
- 9
- 0
הציעו לי שני חברות רציתי לדעת מה אתם ממליצים יותר אינקה או סינטרופ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף אחת מהןהציעו לי שני חברות רציתי לדעת מה אתם ממליצים יותר אינקה או סינטרופ
אף אחת מהן
החברה התפרקה, אם מדובר על סיירוקס אז זה משהו אחר..(אחלה חברה לפי מה שהבנתי)מה רע בסיינטרופ...
החברה התפרקה, אם מדובר על סיירוקס אז זה משהו אחר..(אחלה חברה לפי מה שהבנתי)
סבבה טוב לדעת..סיינטרופ לא התפרקו הם החליפו בעלות הם תחת GENXXL הבעלים של אקסיו
סיבה דיי פשוטה, כרגע אין שום חברת אנדרגראונד טובה בשוק, דיאמונד - אני לא יודע אם הם קיימים, אבל המחירים שלהם מטורפים בשביל אנדרגראונד.
יש את כל המולדובנים כמו אקסיו/ג'נזה/בלקן/סיינטרופ שהאיכות סבירה עד גרועה.
יש את מקספרו שהם טובים, שמעתי עליהם ביקורות דיי טובות מאנשים, העניין הוא שאין טעם להביא אותם מבחינת עלות כספית, כי כבר כמה יהיה אפשרי למכור אותם.
זהו אין שום חברת אנדרגראונד שאני יכול לומר עליה שהיא ברמה גבוהה.
תראה, אם יש באפשרותי להשתמש ברפואי, אני משתמש ברפואי, אין שום ספק בכלל.
לגבי מה שציינת, ניאן כבר לא קיימים היום למיטב זכרוני אחרי כל הפאדיחות שעשו ללקוחות שלהם, IP שאתה מדבר זה IP יוון, לא ראיתי בכלל אזכור למוצרים שלהם בשוק, אף אחד לא מחזיק את IP יוון אלא רק את IP סין (איכות מתחת לכל ביקורת).
GP סבבה, דעה שלך מול דעה שלי, מכיר את המשפט על טעם ועל ריח.... 😃
זה לא בדיוק נכון לגבי ההגדרה, ההגדרה של חברת אנדרגראונד זו חברה שאינה מייצרת חומרים תחת רשיון חוקי, זה בכלל לא מעיד על האיכות, אני יודע למשל שבריטיש דראגון - את הסחורה האחרונה שלהם הם היו מכינים במרתף ללא שום סטריליות.
למשל בלקן כן נחשבת לאנדרגראונד, זה שאלין שילם שוחד בשביל לקבל את הרשיון שבלקן חברת תרופות חוקית, זה משהו אחר, אך זה לא אומר שהייצור שלו בכלל איכותי.
אותו דבר גם ניקח את הסוסטנון הפקיסטני והמצרי שמיוצר עבור אורגנון, האיכות נמוכה אבל רשום על זה אורגנון.
זה בעצם סוסטנון אנדרגראונד, הסוסטנון האיכותי מיוצר באירופה ע"י אורגנון ומשווק רק באירופה כולל ישראל.
המחיר בהתאם.