מידע בקשר לחברות...

שים גם לב שהפקקים של סיינטרופ הם בצבע לבן בלבד, אין שום קופסא אלא רק תוית.
אם אתה מקבל כאלו ליד, תחזיר אותם או תזרוק לפח.

חחח אני לא מתכוון לחטוף את השירשור אבל זה ניראה כאילו סיירוקס וסיינטרופ הם החברות היחידות בשוק בארץ כאשר למעשה החברות האלה בכלל לא שחקניות רצניות בשוק באירופה וארצות הברית. לא יודע נראה לי מוזר מאוד, זה כאילו משהו הביא לפה טונות חומר של סיירוקס וזהו אין שום דבר אחר להשיג בארץ לא נראה לכם מוזר חברה?
שלא תבינו אותי לא נכון אני לא אומר שום דבר בגנות סיירוקס יכול להיות שזה החומר הכי טהור בעולם אני סתם נותן פה אנקדוטה בנושא לי זה מוזר.

סיבה דיי פשוטה, כרגע אין שום חברת אנדרגראונד טובה בשוק, דיאמונד - אני לא יודע אם הם קיימים, אבל המחירים שלהם מטורפים בשביל אנדרגראונד.

יש את כל המולדובנים כמו אקסיו/ג'נזה/בלקן/סיינטרופ שהאיכות סבירה עד גרועה.

יש את מקספרו שהם טובים, שמעתי עליהם ביקורות דיי טובות מאנשים, העניין הוא שאין טעם להביא אותם מבחינת עלות כספית, כי כבר כמה יהיה אפשרי למכור אותם.

זהו אין שום חברת אנדרגראונד שאני יכול לומר עליה שהיא ברמה גבוהה.

יכול להיות שאתה צודק אבל אל תשכח שלא כל אחד יש לו את הקשרים ויד נגישה לקנות איזה חומר שהוא רוצה...ושנית נכון להיום השוק מוצף בסיינטרופ וסיירוקס אז ככה שמן הסתם ינסו לשווק אותו בארץ כמו שמנסים לשווק כל דבר חדש שמגיע לארץ הרי בשביל כסף יעשו הכל היום...

סיבה דיי פשוטה, כרגע אין שום חברת אנדרגראונד טובה בשוק, דיאמונד - אני לא יודע אם הם קיימים, אבל המחירים שלהם מטורפים בשביל אנדרגראונד.

יש את כל המולדובנים כמו אקסיו/ג'נזה/בלקן/סיינטרופ שהאיכות סבירה עד גרועה.

יש את מקספרו שהם טובים, שמעתי עליהם ביקורות דיי טובות מאנשים, העניין הוא שאין טעם להביא אותם מבחינת עלות כספית, כי כבר כמה יהיה אפשרי למכור אותם.

זהו אין שום חברת אנדרגראונד שאני יכול לומר עליה שהיא ברמה גבוהה.

לא מסכים עם ההצהרה שלך לגבי חלק מחברות אבל שיהיה שמע יש עוד כל כך הרבה חברות IP (לא הסינים) ניאן אמנם סינים אבל מדברים על חומר טוב וזול (כן אני יודע שהיו להם בעיות עד לא מזמן) אני אישית מאוד אוהב את GP אני יודע שניר דיברנו על זה כבר בעבר ואני לא מסכים עם דעתך מותר לי חחח 😃 הניסיון שלי איתם מעולה. לא יודע אבל זה נראה כאילו כל הדילרים בארץ מביאים את החומר שלהם מאותו מקור כאשר יש כל כך הרבה אופציות אחרות. ושוב אין שום דבר נגד סיירוקס אני אפילו ינסה אותם באחד הסייקלים הבאים שלי סתם נקודה שנראת לי מוזר

דרך אגב בהגדרה חברת אנדרגראונד היא באיכות נמוכה הכל פה יחסי כן:) אם היה לי עצבים להתעסק עם אמפולות לא הייתי נוגע בשום חברת אנדרגראונד בכלל

תראה, אם יש באפשרותי להשתמש ברפואי, אני משתמש ברפואי, אין שום ספק בכלל.

לגבי מה שציינת, ניאן כבר לא קיימים היום למיטב זכרוני אחרי כל הפאדיחות שעשו ללקוחות שלהם, IP שאתה מדבר זה IP יוון, לא ראיתי בכלל אזכור למוצרים שלהם בשוק, אף אחד לא מחזיק את IP יוון אלא רק את IP סין (איכות מתחת לכל ביקורת).

GP סבבה, דעה שלך מול דעה שלי, מכיר את המשפט על טעם ועל ריח.... 😃

זה לא בדיוק נכון לגבי ההגדרה, ההגדרה של חברת אנדרגראונד זו חברה שאינה מייצרת חומרים תחת רשיון חוקי, זה בכלל לא מעיד על האיכות, אני יודע למשל שבריטיש דראגון - את הסחורה האחרונה שלהם הם היו מכינים במרתף ללא שום סטריליות.

למשל בלקן כן נחשבת לאנדרגראונד, זה שאלין שילם שוחד בשביל לקבל את הרשיון שבלקן חברת תרופות חוקית, זה משהו אחר, אך זה לא אומר שהייצור שלו בכלל איכותי.
אותו דבר גם ניקח את הסוסטנון הפקיסטני והמצרי שמיוצר עבור אורגנון, האיכות נמוכה אבל רשום על זה אורגנון.
זה בעצם סוסטנון אנדרגראונד, הסוסטנון האיכותי מיוצר באירופה ע"י אורגנון ומשווק רק באירופה כולל ישראל.
המחיר בהתאם.

תראה, אם יש באפשרותי להשתמש ברפואי, אני משתמש ברפואי, אין שום ספק בכלל.

לגבי מה שציינת, ניאן כבר לא קיימים היום למיטב זכרוני אחרי כל הפאדיחות שעשו ללקוחות שלהם, IP שאתה מדבר זה IP יוון, לא ראיתי בכלל אזכור למוצרים שלהם בשוק, אף אחד לא מחזיק את IP יוון אלא רק את IP סין (איכות מתחת לכל ביקורת).

GP סבבה, דעה שלך מול דעה שלי, מכיר את המשפט על טעם ועל ריח.... 😃

זה לא בדיוק נכון לגבי ההגדרה, ההגדרה של חברת אנדרגראונד זו חברה שאינה מייצרת חומרים תחת רשיון חוקי, זה בכלל לא מעיד על האיכות, אני יודע למשל שבריטיש דראגון - את הסחורה האחרונה שלהם הם היו מכינים במרתף ללא שום סטריליות.

למשל בלקן כן נחשבת לאנדרגראונד, זה שאלין שילם שוחד בשביל לקבל את הרשיון שבלקן חברת תרופות חוקית, זה משהו אחר, אך זה לא אומר שהייצור שלו בכלל איכותי.
אותו דבר גם ניקח את הסוסטנון הפקיסטני והמצרי שמיוצר עבור אורגנון, האיכות נמוכה אבל רשום על זה אורגנון.
זה בעצם סוסטנון אנדרגראונד, הסוסטנון האיכותי מיוצר באירופה ע"י אורגנון ומשווק רק באירופה כולל ישראל.
המחיר בהתאם.

כן ברור אני מסכים עם זה לגבי Iניאן לא יודע בוודאות עם בם קיימים או לא ב- professionalmuscle הם לא אמרו כלום בנושא (אבל כן הם עשו פדיחות לא מזמן)
לגבי תהליך היצור של מעבדות אנדרגראונד זאת בדיוק הנקודה אחי זה שאתה לא יודע איך ומי הכין את החומר זה סיכון שאתה צריך לקחת על עצמך היגיון בריא אומר שבגלל אופי השוק הזה אנשים יקקצו כל פינה שהם יכולים כדי למקסם רווחים זאת הסיבה שאתה רואה כל כך הרבה מותגים שהם under dosed מפוצצים באלכוהול בנזיל ופשוט לא סטרילים למרות שיש כאלה שהם יוצאים מן הכלל אני מדבר על הכלל לגבי בלקן אני מסכים איתך הם מתפארים בזה שהם חברה רפואית כל מה שיש לי להגיד זה פחחחחחחחחחחח. לגבי IP זה אחד המעבדות הכי ותיקות עם לא הותיקה שבהם 20 שנה כבר אם אני לא טועה הם לא נפוצים אבל הם איכותיים ולא קל להשיג אותם אבל יש מצב אז שווה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית