הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ראיון עם סטס סטרוזנברג

כתוב ב5... זה יהיה ב5 וחצי?

• פותח/ת השרשור
על פי האתר של נאבב"א, כן. אין לי אפשרות לצפות בזה כרגע, אני מחפש מישהו שיוכל להקליט (או שכבר הקליט, אם זה אכן שודר).

זה יהיה בחצי שעה הקרובה.

• פותח/ת השרשור
תיקון טעות: הראיון היה אמור להיות משודר בחמש, אך למיטב הבנתי לא שודר בשעה המיועדת.

• פותח/ת השרשור
אגב סטס...

הוא אמור להתחרות בתחרות מר עולם (או Mr. Universe) בשלושה עשר ביוני השנה. נחזיק לו אצבעות

קודם כל הוא הופיע רק ברבע ל7, דבר שני זה היה ראיון עצוב.

סתם, קודם כל הקשבתי שעה וחצי לשירי מזרחית כבדה שזה חור במוח בפני עצמו, דבר שני הוא התראיין בדיוק 10 דקות וגם זה אם נקח נטו היה 3 דקות, דבר שלישי הוא כמעט לא דיבר סתם עידן יניב השחיף הזה התלהב כל שנייה מהבייספס שלו וכל שנייה "מה כמה ביצים אתה אוכל ביום 60?" קיצר סתם ראיון מפגר, סטס אמר שהוא עוד שבועיים במר יוניברס וזהו לא דיבר יותר מדי רואים שהוא התבייש והתפדח.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם לצחוק או לבכות על שטות כזאת. מעניין כמה שילמו לו כדי שיגרום לעצמו פדיחות.

אתה חושב ששילמו לו? לא בטוח

• פותח/ת השרשור
במידה מסויימת, אני מקווה שכן שילמו לו. אני מניח שמפתחי הגוף, כמו שאר האנושות, לא מבינים שרוב רובה של התקשורת לא משלם להם עבור פרסום רציני.

• פותח/ת השרשור
פנייה לכל דוברי הרוסית

מאחר ואיני קורא את השפה, כמו חלקנו הלא קטן באתר, נשמח אם תעדכנו אותנו באשר למה שסטס כותב באתר שלו על התחרות. ציפור קטנה לוחשת שהוא הגיע להישג מכובד, ואני רוצה לאשש את זה.

כל הכבוד לסטס! היסג מרשים בתחרות ברמה כזאת.

• פותח/ת השרשור
למי שפספס ( ככל הנראה רוב חברי הפורום, חח), התוכנית תשודר ביום שישי ב-22.30

לא נראה לי שזה יהיה בחצי שעה הקרובה

Back
למעלה תחתית